- Член од
- 3 септември 2010
- Мислења
- 6.388
- Поени од реакции
- 8.992
Taка, така, знам дека сте демагози невидени.Полека де се брзаш ли негде...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Taка, така, знам дека сте демагози невидени.Полека де се брзаш ли негде...
Тоа се вика, немање муда, абе 20 албанци да им дојдат на протест во Скопје ќе се разбегаат не ќе знаат кој пат да го фатат, они ќе се бореле за Македонија, па уште и ги бараш во Мала Речица да одатhttp://www.libertas.mk/sakate-li-da-gledate-kako-trchaat-izbezumeni-okrvaveni-detsa-po-skopskite-bulevari/
Многу паметно.
Иначе, со оглед дека СДС не е автор на „Тиранската“ зошто багерите и црнокошуљашите не отидат малце до Мала Речица да протестираат, или барем до Чаир.
Сега ги уплаши утре нема да има протести..Тоа се вика, немање муда, абе 20 албанци да им дојдат на протест во Скопје ќе се разбегаат не ќе знаат кој пат да го фатат, они ќе се бореле за Македонија, па уште и ги бараш во Мала Речица да одат
Правиш голема грешка со тоа што уште од комунизмот вработен во државна администрација СЕГА со јадење лајна по социјални мрежи сакаш малку да напреднеш во својата кариера, @Let 3 за жалење си...по муабетот или си прва година средно или си благо ретардиран
Кои деца, оние што се за заедничка Македонија по 5 години?Сега ги уплаши утре нема да има протести..
Да не дојде и некоја бабарога за децата прашувам да не се исплашат...
Толку напишано а можело кратко и јасно да порача Зајко отфрли платформа и направи влада...http://www.libertas.mk/sakate-li-da-gledate-kako-trchaat-izbezumeni-okrvaveni-detsa-po-skopskite-bulevari/
Многу паметно.
Иначе, со оглед дека СДС не е автор на „Тиранската“ зошто багерите и црнокошуљашите не отидат малце до Мала Речица да протестираат, или барем до Чаир.
Даде да не се шекнат од бабароги што ги спомнувате...Кои деца, оние што се за заедничка Македонија по 5 години?
Одделно се пишува тој првиот збор, о ти, борачу за зачувување на јазикот!Даде да не се шекнат од бабароги што ги спомнувате...
Не бре јас сум борец против платформа...Одделно се пишува тој првиот збор, о ти, борачу за зачувување на јазикот!
Он ако ја отфрли нема да ја снема, пак ќе постои и ќе биде услов и за секој друг за правење влада, туку зошто никој не протестира против креаторите на истата?Толку напишано а можело кратко и јасно да порача Зајко отфрли платформа и направи влада...
Како ке прават со 20 пратеника?Он ако ја отфрли нема да ја снема, пак ќе постои и ќе биде услов и за секој друг за правење влада, туку зошто никој не протестира против креаторите на истата?
pa neka odi veke ednasне мора да даде нигде во устав не пиши дека баш мандатарот мора да оформи влада, инаку груевски би требало да оди во затвор за кршење на устав, нели....
Нрма собрание седница...Прегледај го приврзокот 168046
Jас го молам Владе, да провери дали е фотошоп сликава, ако е, онда мое длабоко извинување.
Како ли изгледа 200 народ ако ова е 200 илјади?
Да не стигнале денес пензиите нешто или?
Аха, значи они се таму, во случај да има, да изберат претседател, да влезат внатре со багерите, се да испогазат, и кога нема седница, не е нападната Македонија?Нрма собрание седница...