Знајш колку ми е гајле како се пиши. Тужи ме ако нешто не ти е по кеиф.
Се рачуна Кичево за западна Македонија?
А веќе ако сакаш да се рчкаш со мене би требало да читниш каков став имам јас околу цела оваа работа. Најди ми еден пост каде јас на било каков начин ги поддржувам сегашните мирни протести, ја оспорувам желбата на народот искажана на избори, оспоруваниот мандат на Заев. Јас сум бе ВМРОовец колку што си ти непристрасен и обејктивен., па сега види. Како можеш да очекуваш од ВМРОвец да се залага за воведување на повеќејазичност на форумот или како што милуваат некои двојазичност. Цела тема башка анкета имаш за тоа( сега баш ке проверам дали имаш гласано и за што ). На аватар имам ставено идејно решение за знаме на републиката. Во потпис ми стои слика каде двата државотворни народи стојат сплотени едни спорти други ( за знамињата уште се немаа тогаш договорено па затоа двете ги врзаја во стилот на братство и единство, онака спонтано ). И сега ајде зборувај ми по тоа шаблонот соросписки колку сум јас ВМРОовец.
П.с гледам се немаш изјаснето. Ајде
тука оти уште два дена има. Да не ти е криво после ако ти излегуваат постовите на неколку јазици
[DOUBLEPOST=1491506017][/DOUBLEPOST]
Алма немој со вакви испади и навреди, не за друго шо ке речат твоите. Џабе пари фрлаат по психијатри.
И фала за грижата, сега пред малце ручав, вечерав што ли беше.