jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.506
- Поени од реакции
- 27.325
не умри магаре до зелена трева...10 години во еу и стигнаа со плата до 4-500€?Врв!
не умри магаре до зелена трева...10 години во еу и стигнаа со плата до 4-500€?Врв!
Не викам дека си ги преќутувал.i povtorno zabega so tvoite predzamisli
imas dokaz deka sum prekjutuval kriminalite na dpmne?
vprocem imas li dokaz za nesto osven tvoite predzamisli?
Jas ne zamaram so makedonstina i kako sakam jas ke pisam.Прво треба да пишеш на кирилица.
Вака само се губи поентата.
Znam na sto aludiras ama pravi razlika, toa e kirilicen font, a ne makedonski pravopisen skript kako sto go postirav gore. )))) Kirilicata se koristi i vo Srbija, Rusija, Bugarija itn. Za ona malo j deka se pisuva so tocka gore, znaes kolku kecovi letaa kaj mene vo klas vo sredno kaj tie sto ne ja pisuvaa taka? Ama jbg, izglea na Ile i ostanati tato im zavrsil skoloГо допревте дното?
sto e podobro? da se razjadat site kopilinja i konecno da doznaeme site prekjuteni gomnenici za siteНе викам дека си ги преќутувал.
Јас само ти потенцирам на тоа со кого сега се согласуваш и во кој правец ја тераш дискусијата.
Прорежимските сајтови до пред некој ден немаа лош збор напишано за дуи. Сега откако им сврте дуи грб се во офанзива и случајно и тебе тоа те интересира.
Тоа е многу сомнително и симптоматично. Јас си пишав како ми изгледа.
За тоа дека е поштеден дуи и дека е белата мечка во целава ситуација е апсолвирано поодамна, ама дали е тоа клучот во ситуацијава.
На крајот на краиштата, СЈО нема излезено со конечна цифра случаи, па да кажеш "е ова е конечно, дуи го нема нигде". А да се повикуваш на ефтов, фиоки, курир...тоа е тенденциозно, има сосема друга позадина.
Ако се видат гомнениците на дуи, тек тогаш нема влада....sto e podobro? da se razjadat site kopilinja i konecno da doznaeme site prekjuteni gomnenici za site
ili da ignorirame vesti samo poso do vcera prekjutuvale
kako vikaat? dvajca se karaat, tretiot koristi
taka bese sdsm i dpomne se karaa, dui koristese
zaso da ne se zakaraat sdsm,dui i dpmne, pa narodot da vidi nesto korist. da gi doznae site gomnenici
ama nekako za dui gomnenicite se gubat vo prevodot a?
Секој да одговара правно, а не политички - тоа е нешто што најмногу би ми одговарало, ама тоа во моментов е нереално и нерационално, а сум пишувал и зошто е така.sto e podobro? da se razjadat site kopilinja i konecno da doznaeme site prekjuteni gomnenici za site
ili da ignorirame vesti samo poso do vcera prekjutuvale
kako vikaat? dvajca se karaat, tretiot koristi
taka bese sdsm i dpomne se karaa, dui koristese
zaso da ne se zakaraat sdsm,dui i dpmne, pa narodot da vidi nesto korist. da gi doznae site gomnenici
ama nekako za dui gomnenicite se gubat vo prevodot a?
Аха.Znam na sto aludiras ama pravi razlika, toa e kirilicen font, a ne makedonski pravopisen skript kako sto go postirav gore. )))) Kirilicata se koristi i vo Srbija, Rusija, Bugarija itn. Za ona malo j deka se pisuva so tocka gore, znaes kolku kecovi letaa kaj mene vo klas vo sredno kaj tie sto ne ja pisuvaa taka? Ama jbg, izglea na Ile i ostanati tato im zavrsil skolo
btw znam deka e sitnicarenje ama e zasluzeno sitnicarenje vo ovoj slucaj zatoa sto primarnata griza na bagrava gore mesecov kako sto velat im e zacuvuvanje na makedonskiot jazik. Makedonskiot jazik ne se zacuvuva taka.
Човек на кој државата му е на апарати за реанимација со африкански стандард исмејава каква таква држава членка на ЕУ. Врв!10 години во еу и стигнаа со плата до 4-500€?Врв!
Како се осмелува !!!1!!!???!!?!?!?!///!Човек на кој државата му е на апарати за реанимација со африкански стандард исмејава каква таква држава членка на ЕУ. Врв!
А ти кај живееш?10 години во еу и стигнаа со плата до 4-500€?Врв!
Vikas da gi kaznime so federalizacija ?Аха.
Значи малото "ј" не го пишуваат со точка.
Ајде да направиме федерализација.
Не ни живее во Македонија туку во Западна Европа. Затоа си се иамејава.Човек на кој државата му е на апарати за реанимација со африкански стандард исмејава каква таква држава членка на ЕУ. Врв!
Чудо како не ја избрал Бугарија за да живее таму... Уствари чудо како сите оние Македонци што вадат Бугарски пасоши не ја изберат Бугарија да живеат таму .... Нели ЕУ, живот, стандард.[DOUBLEPOST=1491259445][/DOUBLEPOST]Не ни живее во Македонија туку во Западна Европа. Затоа си се иамејава.
Четвртиот карактер од интерпункцијата ти е 1 и претпоследните 3 ти е се коса црта, така се чува македонскиот јазик?Како се осмелува !!!1!!!???!!?!?!?!///!