Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште се палите на фотошоп слики?

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Kumanovac, sismisov bese na forumov kako Serpico, procepkaj si sto skljocal ovde uste ti koga ne bese drzavno butnat, samo da ne ispadne posle nekoj fotosop na oci deka ti instaliral.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Kumanovac, sismisov bese na forumov kako Serpico, procepkaj si sto skljocal ovde uste ti koga ne bese drzavno butnat, samo da ne ispadne posle nekoj fotosop na oci deka ti instaliral.
Оваа слика како и претходните се фотошоп исто реагирав дека е фотошоп и оној твит на Ќулавкова..
Што трескал трескал сликите прикачени се фотошоп.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Нема што трескал трескал и фотошоп, продадена душа е и крај програми
Како останатите "патриоти" со беретки, бг пасоши и почитувачи на ликот и делото на Михајлов, Александров итн. Тоа се врвни сендвичшчани.

Такви не ја бранат македонија туку ја окупираат, тоа е факт ако сакаш на глава застани то је то.

B

Bonux

Гостин
На страна кој прислушкувал во бомбите...на страна да го оставиме и криминалот во бомбите,работата е кога ги слушаш како се смеат и начинот на кој разговараат сваќаш дека се работи за пореметени луѓе и психијатриски случаи кои држат јавни функции.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Нема што трескал трескал и фотошоп, продадена душа е и крај програми
Како останатите "патриоти" со беретки, бг пасоши и почитувачи на ликот и делото на Михајлов, Александров итн. Тоа се врвни сендвичшчани.

Такви не ја бранат македонија туку ја окупираат, тоа е факт ако сакаш на глава застани то је то.
Излези денес кога ќе протестираат и кажи им...
А сликите се фотошоп...

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
На страна кој прислушкувал во бомбите...на страна да го оставиме и криминалот во бомбите,работата е кога ги слушаш како се смеат и начинот на кој разговараат сваќаш дека се работи за пореметени луѓе и психијатриски случаи кои држат јавни функции.
Како Шишегов на пример ???

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.779
Како Шишегов на пример ???
Не, туку како Мијалков на пример, кога се смееше како психопат кога збореше за чистачката како плачела кога и кажале дека ја викнал на разговор. Можеби и ерекција имаше, ептен беше возбуден.

Тоа се они на кои вие жохарчиња дркате, скупа педери и психопати со веројатно трауматски бекграунд и голем потенцијал за никнување на мали Хитлерчиња од нив.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Од „одработување“ не ни ја бидува државата.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Опасни, неопасни, својата работа си ја одработуваат. Влада нема.
Борејќи се со ветерници.

Платформи - матформи, федерализации... абе и егејска и пиринска македонија да ни ја вратат, Крит и Суецки канал да ни го дадат пак ништо нема да се смени.

На кривото дрво дури и пепелта му е крива.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Не, туку како Мијалков на пример, кога се смееше како психопат кога збореше за чистачката како плачела кога и кажале дека ја викнал на разговор. Можеби и ерекција имаше, ептен беше возбуден.

Тоа се они на кои вие жохарчиња дркате, скупа педери и психопати со веројатно трауматски бекграунд и голем потенцијал за никнување на мали Хитлерчиња од нив.
Чоек види ги пратениците на LSDM, што мислиш колку љубители на исти пол имаш, башка и исламистички радикал у свој редови. И сега се трудиш да објасниш нешто што си го слушнал. А фактичка состојба ти е, у Парламент! Не прај фејк нуз на форум и не спинувај !

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.314
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Како да ви кажам....криви леви, пензионери двајца без тројца, резултатот е влада нема
Тоа не е заради нив, нека престанат вмро да дебататираат сами со себе ќе видиш како ќе има влада. Или можеби тогаш ќе влезат во Собрание?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom