Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Таа е.Патем, ова на сликата е Ивона?
Таа е.Патем, ова на сликата е Ивона?
Kumanovac, sismisov bese na forumov kako Serpico, procepkaj si sto skljocal ovde uste ti koga ne bese drzavno butnat, samo da ne ispadne posle nekoj fotosop na oci deka ti instaliral.Уште се палите на фотошоп слики?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Оваа слика како и претходните се фотошоп исто реагирав дека е фотошоп и оној твит на Ќулавкова..Kumanovac, sismisov bese na forumov kako Serpico, procepkaj si sto skljocal ovde uste ti koga ne bese drzavno butnat, samo da ne ispadne posle nekoj fotosop na oci deka ti instaliral.
Излези денес кога ќе протестираат и кажи им...Нема што трескал трескал и фотошоп, продадена душа е и крај програми
Како останатите "патриоти" со беретки, бг пасоши и почитувачи на ликот и делото на Михајлов, Александров итн. Тоа се врвни сендвичшчани.
Такви не ја бранат македонија туку ја окупираат, тоа е факт ако сакаш на глава застани то је то.
Како Шишегов на пример ???На страна кој прислушкувал во бомбите...на страна да го оставиме и криминалот во бомбите,работата е кога ги слушаш како се смеат и начинот на кој разговараат сваќаш дека се работи за пореметени луѓе и психијатриски случаи кои држат јавни функции.
Абе седи опасни се...Излези денес кога ќе протестираат и кажи им...
А сликите се фотошоп...
Не, туку како Мијалков на пример, кога се смееше како психопат кога збореше за чистачката како плачела кога и кажале дека ја викнал на разговор. Можеби и ерекција имаше, ептен беше возбуден.Како Шишегов на пример ???
Опасни, неопасни, својата работа си ја одработуваат. Влада нема.Абе седи опасни се...
Борејќи се со ветерници.Опасни, неопасни, својата работа си ја одработуваат. Влада нема.
Чоек види ги пратениците на LSDM, што мислиш колку љубители на исти пол имаш, башка и исламистички радикал у свој редови. И сега се трудиш да објасниш нешто што си го слушнал. А фактичка состојба ти е, у Парламент! Не прај фејк нуз на форум и не спинувај !Не, туку како Мијалков на пример, кога се смееше како психопат кога збореше за чистачката како плачела кога и кажале дека ја викнал на разговор. Можеби и ерекција имаше, ептен беше возбуден.
Тоа се они на кои вие жохарчиња дркате, скупа педери и психопати со веројатно трауматски бекграунд и голем потенцијал за никнување на мали Хитлерчиња од нив.
Од „одработување“ не ни ја бидува државата.
Како да ви кажам....криви леви, пензионери двајца без тројца, резултатот е влада немаБорејќи се со ветерници.
Тоа не е заради нив, нека престанат вмро да дебататираат сами со себе ќе видиш како ќе има влада. Или можеби тогаш ќе влезат во Собрание?Како да ви кажам....криви леви, пензионери двајца без тројца, резултатот е влада нема