VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Мора да ве разведрам малце, многу сте ми депресивни.Најјак хумор убедливо до сега
Мора да ве разведрам малце, многу сте ми депресивни.Најјак хумор убедливо до сега
Апла имаше на една од бомбите како директорот на УЈП - Трајковски праќа у Прилеп да тресат некои луѓе по барање на брколинда или мара педерчето.Ујп да веа способни немаше толку затаен данок да имаат некои јавни личности.
Тебе не ти е чудно како само лица блиски до вмро прават ваков криминал?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Кај ви текнува само не знам, вие вака да продолжите па Бетмен може и стенд ап комедија да прави на митингот место да држи говори кои за нијанса не се толку смешни колку сликава.Мора да ве разведрам малце, многу сте ми депресивни.
Ујп да веа способни немаше толку затаен данок да имаат некои јавни личности.
Тебе не ти е чудно како само лица блиски до вмро прават ваков криминал?
Прават сите да не те лажат.
Да не мислиш 4 поршеа се купуваат од ќушки и френки..
Се за моите другарчиња од спротивната страна.Кај ви текнува само не знам, вие вака да продолжите па Бетмен може и стенд ап комедија да прави на митингот место да држи говори кои за нијанса не се толку смешни колку сликава.
Oва ко Грујо, се што можеше му даде на другарот Али.Се за моите другарчиња од спротивната страна.
Затоа нема да биде премиерOва ко Грујо, се што можеше му даде на другарот Али.
Уффф, добро, ми олесна, ако прават сите значит не е нешто страшно.Sent from my MI 5s using Tapatalk
Зошто баш сега ќе ја снема државата? Досега немало ништо направено за да ја снема туку баш сега?СЈО е циркус погледни интервју на Катица на МТВ..
Па прочитај случки на Фатиме у судница кога заборавила пола документи..
СЈО да но со способни луѓе и да ги гони и двете страни ја не видов ни еден случај кон СДСМ а на времето велеа дека они биле најприслушувани.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
..нулл проблемо , само ти не заборавај да оставиш аманет каков лампион сакаш да биде и на колку висока канделабра...., да не викаат после некои дека немало демократско право на избор..Многу ми е мило што сам се препозна без да те тагирам
Немој те молам да ме разобличуваш, ќе ти треба гума за спасување - ќе се удавиш.
Уффф, добро, ми олесна, ако прават сите значит не е нешто страшно.
Ај од утре и јас ќе почнам да затајувам данок, а децата што лежат во државна болница ќе ги лекуваме со треви и бајачката од Грујо.
Без гајле и Фрле потврди пари у држава има..
А за данок си има институција..
Секој треба да си гони за онаа што си е надлежен...
...па што праеше бе ти досега во оваа темница за народ па уште со злосторнички здружена влада??? Зарем ти остана пари за затајување и тревки за лечење , Нели одамна се попасеа и пеплосаа злосторнициве диктаторски..???. Дури цела деценија и кусур..очигледно за кур не ги бива...кога за некој како тебе уште има ЌЕ...Уффф, добро, ми олесна, ако прават сите значит не е нешто страшно.
Ај од утре и јас ќе почнам да затајувам данок, а децата што лежат во државна болница ќе ги лекуваме со треви и бајачката од Грујо.
Научи да цитираш.Sent from my MI 5s using Tapatalk