Сликички од фудбалери

F

fantomX

Гостин
Пази само, уште не се по трафики дистрибуирани, има во Дипрес (застапник за Македонија).
Малку ме разочараа- 25 денари каесичка!!!
Чекај, директно од Дипрес ги зеде?
Ако од Дипрес се 25, во малопродажба нема да бидат поскапи (пр. 30 денари)?

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Албумите ќе ги дистрибуираат вечер заедно со Време, ваљда и сликичките.
Ама за албумот исто ти се фака - ако го купуваш иде во комплет со 4 кесички = 100 ден (значи бесплатно)

Нема врска, секаде ќе бидат 25.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Колку сликици има во албумот??? Да знам дали ми се исплати да собирам.
25 денари за ..колку сликички има во едно пакетче 5 претпоставувам или???

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Колку сликици има во албумот??? Да знам дали ми се исплати да собирам.
25 денари за ..колку сликички има во едно пакетче 5 претпоставувам или???

5 има во кесичка , албумот не го земав ама најголема бројка што ми се падна е 535 (Грција Европски шампион 2004:vozbud: )

Ни јас незнам дали да го собирам, некако баш и не ми се прави меракот со ценава.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
мене некако ми е многу беден албумот! Тоа ми е прв впечаток.И што е филмот со тимските слики у 4 дела. И за кој кур ми се тимовите кои во минатот освоиле европско првенство. И за кој кур ги напраиле сликичките 25 денари. само нека сезезаат кога ќе изнакупуваме пиратски албуми ќе се чудат!!!
Иначе прв ми се падна Кристијано Роналдо.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
abe nenormalna rabota bilo toa. 25 denari?????????????????? a samo 5 slikicki????????????? pa koj gi nakacija na 20den stavaja po 6 slikicki, a posle pak namalija na 5, a sega 25den a pak ima 5. pederi be. mame im ebem.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Е го зедов албумот дедо ми купи време али во него албумов има 535 сликчина што е премногу од кој на крајот имате некаде околу 100 сликички од најдобрите играчи на европското и плус од земјите кои освоиле европско до сега.

Албумов си е убав внатре,само во дилема сум сега дали да го собирам со ова 25 денари пакетче и тоа што има вкупно 535 сликички

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.557
Поени од реакции
1.554
дај да ургираме кај Дипрес, што е ова ебате 25 ден за 5 сликички!!!! срамота!!!

а и Панини претерале, 535 сликички за Европско со 16 репрезентации!!! па многу е! па на Светско има 600 сликички со 32 репрезентации!

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Абе ај за ова 535 сликички не ми е толку мака али 25 денари за 5 сликички е тоа е веќе премногу а инаку на другите албуми од европско имаше по 400 сликички негде мислам

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Уште незнам што да се прави. Овие 70 ѕвезди на репрезентациите што ги ставиле стварно е без врска. Ги собираш истите фудбалери по два пати. А и 4 сликички за заедничката фотка на екипата (има само во ЕП 88). Све само за да има повеќе сликички.
Незнам што може да се реагира до Дипрес, тешко дека ќе ја намалат цената, ама вака ептен немам мерак за собирање:toe:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
јас сум разочаран , максимално разочаран 535 сликички од кои 100 се апсолутно непотребни , плус 25 денари пакетче цц цц цц

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Јас па ни реклама видов, ни "Време" купив.А и овие ненормални се.25 ден за 5 сликички???Се поскапе маме нивно...Инаку јас имам албуми од Еуро 2000, Светско 2002 ,Светско 2006(наполнет) и Премиер Лига.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ајде де па и вие не мора да го собирате цел :)

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ja sega go zedov albumot so vreme, zos u tetovo uste nema doneseno ni albumi, ni slikicki. ama ne e nesto posebno albumot

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.557
Поени од реакции
1.554
нема сликички. само албумот е донесен. сеа којзнае до кога ќе ги чекаме сликичките.

иначе лабумот како албум ми се допаѓа освен некои работи. тие три страни со ѕвездите на ЕВРО се тотално непотребни. по два пати да собираш ебате. ај да ставеле барем ѕвезди од поранешните првенства од 60та наваму дури ќе речев и дека армо им текнало ама ова им е чиста утка.

друго, какао можел Дипрес да дозволи да не напишаш F.Y.R. Makedonija?? пажи им со тоа додавката ем Македонија на македонски латиница. ова никаде до сеа го неам видено. во сите поранешни албуми Панини секогаш не пишувале Makedonija бидејќи тие ги пишуваат само имињата на држави и тоа на јазикот на кој се зборува. Швајцарија ја пишат Helvetia, Финска Suomi итн. а нас сеа ни тутнале F.Y.R. а Дипрес фино лепо ем цени поскапи ем F.Y.R. да ми пишува. тотална утка.

Kajgana Shop

На врв Bottom