А
Ајсшутер
Гостин
Како што кажа Shorty само жолта штампа е добра песна
добра комбинација се и со тони зен што им фали ? аеродром и нлоуКако што кажа Shorty само жолта штампа е добра песна
Човеков е кретено-дебил, клошар, куртон, имбецил, гнида и нафуран кретен .. до кога ли само глупавоста ке преовладува помеѓу рапериве, човече па овие се полоши и од гнаснине црнчуги у Америка .. мене не ми е јасно на кое ниво треба да ти бидат простотилукот и глупавоста за да бидеш способен да пишуваш волку дебилни текстови .. незнаат ништо друго освен јадење гомна и препуцавање меѓу себе у буквално секоја "песна" .. од сите песни што ги чув од слаткаров ова звучеше неизмерливо дебилно "сакав да не те видам пак во мојот живот, те сменив со астра, курви, џоинт и пиво" .. за вакво нешто да напишеш ти треба интелигенција под нула, кеве ми .. па после у некоја друга песна збореше за како болело кога ке ти раскине првата љубов бла бла бла ко само он да имал девојка .. абе патетика до солзи, незнам дали текстовиве треба да бидат нешто поучни или да звучат кул во нечии уши, како и да е патетични се .. лугево (скоро сите вакви рапери) толку се прости, глупави и си немаат абер од ништо а у секоја песна кењаат како ја познаваат гадната страна на животот а другите демек абер си немаат .. да не речам ама толку ми се гади и ми се повраќа од вакви арогантни клошари и мрсулковци што просто ми иде да земам сатар (онаков огромен од месарница), да ги исмасакрирам и да ги распнам на крст на сред плоштад само затоа што се идиоти (озбилен сум) .. за текстовите боље да не коментирам, у буквално секоја песна нема ниеден попаметен збор освен "кур, гс, пичка, курва, педер, клошар итн" .. па после има "вие сте педери, вие сте лицемери, вие сте гомнари, си немате абер од животот, имам повеке рими од курви во бугарија (ова беше од Аго мислам), ве јадам со лирики (ова ми е фаворит), можеш само да ми го пушиш, за муда да ми се фатиш, вие сте фејкери, ке ве скршам од ќотек .. итн" .. и ееее вака можам до утре да терам .. па ја искрено мислам дека Цеца и Миле Китич имаат боље текстови од ова .. мене кога турбофолкер ми кења и ми замерава што слушам метал едноставно го игнорирам, али па рапер кога ке ми прокења за метал му се смеам у фаца и просто ми паѓа чудно дека дури и глупавоста немала лимит и сваќам дека глупавоста е бесконечна ! Него ја многу забегав и веројатно заборавив уште нешто да кажам али ако ми текне ке напишам ! Затоа рапери носетесе у П.М.
Со Љубоф: М.Т.
Па почнав да зборам за слаткар ама ете забегав малку подалеку, ништо страшно, се што кажав спаѓа у рап .. уф и не да мрзам рап, го Презирам .. целиот тој простотилук и џиновската количина на глупавост скоро и да ги нема нигде на друго место .. Лирика, тоа не е лирика, тоа е ѓубре, толку моронски и арогантни текстови до точка на идиотизам и патетичност .. па мојот 7 годишен братучед е попаметен и може да напише 100 пати подобар текст! Ако сакаш лирика слушај метал ! Ја кога кажувам дека нешто не чини и дека е глупо знам и логички да објаснам зошто е тоа така! А некој копук ке влезе на тема за метал и ке каже "Метал е срање, многу се дерат" .. абе ај! О, и никој не ти брани ти да го правиш тоа! Не ми спомињај врчак цврчак .. сум чул доволно македонски рапери и знам дека Аго е како нај-манга од сите! Викаш сум паднал ниско, како тоа? Ти паѓаш ниско што се замараш со мене и се нервираш .. ја никад не паѓам ниско .. ако ти се сере за метал, слободно, ама барем гледај да објасниш што и како! .. Не ме терај да вадам текстови од песни и да објаснувам посебно за секоја (мада и тоа ке го постирам кај и да е) па да видите самите што "музика" слушате и да го сватите идиотизмот во неа! Рапот има големо влијание врз лугето али друг пат ке кажам какво! Ја мислам дека рапот треба да го снема, треба да биде истребен, од корен .. светот би бил подобро место!Вака значи.
Не го сакаш Слаткар , го мразиш така? И јас го мразам, неможам да го поднесам.Врска нема од рапување , глупи текстови итн.
И на него се палат само тинејџери . И то е точно.
За тоа е темава , да дискутираме за Слаткар.Секој си има свое мислење.Некој го сака , некој го мрази , некој го слуша.
АМА ШО КУР БАРАШ ДА СЕРИШ за рап???
Ок , имаш слушнато неколку песни од АГО . Можи некогаш претерува , ама АГО е меѓу првите артисти во МАКЕДОНИЈА.
И кажи ми освен врчак , тони зен , слаткар , кои други имаш слушнато? Море брат , темава е да кажиш мислење за Слаткар, а не да сериш за рап!НЕ КАЖВИ КОГА НЕ ЗНАЕШ! Ако беше така и овие рапериве ќе серат за метал.. и шо сме постигнале?
Слушај си метал ... и добро кажа дека не го сакаш Слаткар.Мразиш рап! И јас мразам метал! И сеа да одам по сите теми од форумов и да серам за метал? Извини вака , ама ептен се изнервирав.Ептен ниско падна.Пак викаш ако рапер ти рече дека метал е срање му се смееш во фаца? Ам тебе рапер не треба ни да те погледне.Ако сакаш да не ти серет за метал , не сери и ти за рап!
поздрав!
Незнам зашто воопшто се расправашПа почнав да зборам за слаткар ама ете забегав малку подалеку, ништо страшно, се што кажав спаѓа у рап .. уф и не да мрзам рап, го Презирам .. целиот тој простотилук и џиновската количина на глупавост скоро и да ги нема нигде на друго место .. Лирика, тоа не е лирика, тоа е ѓубре, толку моронски и арогантни текстови до точка на идиотизам и патетичност .. па мојот 7 годишен братучед е попаметен и може да напише 100 пати подобар текст! Ако сакаш лирика слушај метал ! Ја кога кажувам дека нешто не чини и дека е глупо знам и логички да објаснам зошто е тоа така! А некој копук ке влезе на тема за метал и ке каже "Метал е срање, многу се дерат" .. абе ај! О, и никој не ти брани ти да го правиш тоа! Не ми спомињај врчак цврчак .. сум чул доволно македонски рапери и знам дека Аго е како нај-манга од сите! Викаш сум паднал ниско, како тоа? Ти паѓаш ниско што се замараш со мене и се нервираш .. ја никад не паѓам ниско .. ако ти се сере за метал, слободно, ама барем гледај да објасниш што и како! .. Не ме терај да вадам текстови од песни и да објаснувам посебно за секоја (мада и тоа ке го постирам кај и да е) па да видите самите што "музика" слушате и да го сватите идиотизмот во неа! Рапот има големо влијание врз лугето али друг пат ке кажам какво! Ја мислам дека рапот треба да го снема, треба да биде истребен, од корен .. светот би бил подобро место!
:violent1:
Ок , готово. Можит малце претерав , ама се изнервирав шо сериш за рап.То е. СЕкој ке си ја брани својата култура . Јас мразам метал , ти мразиш рап и толку.Веќе не се караме . Иначе ако сакаш да постираш текстови од рап песни , без врчак ,тони зен и слаткар.Па почнав да зборам за слаткар ама ете забегав малку подалеку, ништо страшно, се што кажав спаѓа у рап .. уф и не да мрзам рап, го Презирам .. целиот тој простотилук и џиновската количина на глупавост скоро и да ги нема нигде на друго место .. Лирика, тоа не е лирика, тоа е ѓубре, толку моронски и арогантни текстови до точка на идиотизам и патетичност .. па мојот 7 годишен братучед е попаметен и може да напише 100 пати подобар текст! Ако сакаш лирика слушај метал ! Ја кога кажувам дека нешто не чини и дека е глупо знам и логички да објаснам зошто е тоа така! А некој копук ке влезе на тема за метал и ке каже "Метал е срање, многу се дерат" .. абе ај! О, и никој не ти брани ти да го правиш тоа! Не ми спомињај врчак цврчак .. сум чул доволно македонски рапери и знам дека Аго е како нај-манга од сите! Викаш сум паднал ниско, како тоа? Ти паѓаш ниско што се замараш со мене и се нервираш .. ја никад не паѓам ниско .. ако ти се сере за метал, слободно, ама барем гледај да објасниш што и како! .. Не ме терај да вадам текстови од песни и да објаснувам посебно за секоја (мада и тоа ке го постирам кај и да е) па да видите самите што "музика" слушате и да го сватите идиотизмот во неа! Рапот има големо влијание врз лугето али друг пат ке кажам какво! Ја мислам дека рапот треба да го снема, треба да биде истребен, од корен .. светот би бил подобро место!
:violent1:
So koj mozok go sporeduvash so Marchelo?Како човек е една од почкарт фигурите од Лисиче,а има доста чакрт таму
Како рапер имам кажано и на друга тема,треба да се помири со фактот дека не е и ни Марчело ни Струка а ниеден од нив нема да му бара дует во блиска иднина Скроз му е тиња цел фазон и како таков може само со Зен мастерот да праи комбинации
Ок , готово. Можит малце претерав , ама се изнервирав шо сериш за рап.То е. СЕкој ке си ја брани својата култура . Јас мразам метал , ти мразиш рап и толку.Веќе не се караме . Иначе ако сакаш да постираш текстови од рап песни , без врчак ,тони зен и слаткар.
Постирај нешто од стр2 :wink:.
Поздрав.
Врати се на темата.