Слаткар(истика)

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Јоу јоу...малски фраери...само тинејџерки се палат на него...не на музиката.Размажљотина невидена е!

DespaiR

Narc0tic
Член од
5 октомври 2007
Мислења
205
Поени од реакции
1
Човеков е кретено-дебил, клошар, куртон, имбецил, гнида и нафуран кретен .. до кога ли само глупавоста ке преовладува помеѓу рапериве, човече па овие се полоши и од гнаснине црнчуги у Америка .. мене не ми е јасно на кое ниво треба да ти бидат простотилукот и глупавоста за да бидеш способен да пишуваш волку дебилни текстови .. незнаат ништо друго освен јадење гомна и препуцавање меѓу себе у буквално секоја "песна" .. од сите песни што ги чув од слаткаров ова звучеше неизмерливо дебилно "сакав да не те видам пак во мојот живот, те сменив со астра, курви, џоинт и пиво" .. за вакво нешто да напишеш ти треба интелигенција под нула, кеве ми:pos: .. па после у некоја друга песна збореше за како болело кога ке ти раскине првата љубов бла бла бла ко само он да имал девојка .. абе патетика до солзи, незнам дали текстовиве треба да бидат нешто поучни или да звучат кул во нечии уши, како и да е патетични се .. лугево (скоро сите вакви рапери) толку се прости, глупави и си немаат абер од ништо а у секоја песна кењаат како ја познаваат гадната страна на животот а другите демек абер си немаат .. да не речам ама толку ми се гади и ми се повраќа од вакви арогантни клошари и мрсулковци што просто ми иде да земам сатар (онаков огромен од месарница), да ги исмасакрирам и да ги распнам на крст на сред плоштад само затоа што се идиоти (озбилен сум:pos:) .. за текстовите боље да не коментирам, у буквално секоја песна нема ниеден попаметен збор освен "кур, гс, пичка, курва, педер, клошар итн" .. па после има "вие сте педери, вие сте лицемери, вие сте гомнари, си немате абер од животот, имам повеке рими од курви во бугарија:pos: (ова беше од Аго мислам), ве јадам со лирики (ова ми е фаворит), можеш само да ми го пушиш, за муда да ми се фатиш, вие сте фејкери, ке ве скршам од ќотек .. итн" .. и ееее вака можам до утре да терам .. па ја искрено мислам дека Цеца и Миле Китич имаат боље текстови од ова:pos: .. мене кога турбофолкер ми кења и ми замерава што слушам метал едноставно го игнорирам, али па рапер кога ке ми прокења за метал му се смеам у фаца и просто ми паѓа чудно дека дури и глупавоста немала лимит и сваќам дека глупавоста е бесконечна ! Него ја многу забегав и веројатно заборавив уште нешто да кажам али ако ми текне ке напишам ! Затоа рапери носетесе у П.М.

Со Љубоф: М.Т.

Вака значи.
Не го сакаш Слаткар , го мразиш така? И јас го мразам, неможам да го поднесам.Врска нема од рапување , глупи текстови итн.
И на него се палат само тинејџери . И то е точно.
За тоа е темава , да дискутираме за Слаткар.Секој си има свое мислење.Некој го сака , некој го мрази , некој го слуша.
АМА ШО КУР БАРАШ ДА СЕРИШ за рап???
Ок , имаш слушнато неколку песни од АГО . Можи некогаш претерува , ама АГО е меѓу првите артисти во МАКЕДОНИЈА.
И кажи ми освен врчак , тони зен , слаткар , кои други имаш слушнато? Море брат , темава е да кажиш мислење за Слаткар, а не да сериш за рап!НЕ КАЖВИ КОГА НЕ ЗНАЕШ! Ако беше така и овие рапериве ќе серат за метал.. и шо сме постигнале?
Слушај си метал ... и добро кажа дека не го сакаш Слаткар.Мразиш рап! И јас мразам метал! И сеа да одам по сите теми од форумов и да серам за метал? Извини вака , ама ептен се изнервирав.Ептен ниско падна.Пак викаш ако рапер ти рече дека метал е срање му се смееш во фаца? Ам тебе рапер не треба ни да те погледне.Ако сакаш да не ти серет за метал , не сери и ти за рап!
поздрав!

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
DespaiR...ама ти падна на уште пониско ниво..=) ...секој си има свој укус не викам не..ама ипак и ти претеруаш као и ангелон..ама тоа е тоа..и шо е у право чуекот е у право =):helou:
..инаку неам појма које слаткаров..прв пат читам сеа за него..и одвратен ми стана од самово прочитано хахаххахахаха...
* и да додадам...деспаир ..од вакви фаци ..од вакви прости луѓе ..кои едноставно со лирика не јадат...као слаткар ..рапот е музика која паѓа на ниско ниво =)

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Вака значи.
Не го сакаш Слаткар , го мразиш така? И јас го мразам, неможам да го поднесам.Врска нема од рапување , глупи текстови итн.
И на него се палат само тинејџери . И то е точно.
За тоа е темава , да дискутираме за Слаткар.Секој си има свое мислење.Некој го сака , некој го мрази , некој го слуша.
АМА ШО КУР БАРАШ ДА СЕРИШ за рап???
Ок , имаш слушнато неколку песни од АГО . Можи некогаш претерува , ама АГО е меѓу првите артисти во МАКЕДОНИЈА.
И кажи ми освен врчак , тони зен , слаткар , кои други имаш слушнато? Море брат , темава е да кажиш мислење за Слаткар, а не да сериш за рап!НЕ КАЖВИ КОГА НЕ ЗНАЕШ! Ако беше така и овие рапериве ќе серат за метал.. и шо сме постигнале?
Слушај си метал ... и добро кажа дека не го сакаш Слаткар.Мразиш рап! И јас мразам метал! И сеа да одам по сите теми од форумов и да серам за метал? Извини вака , ама ептен се изнервирав.Ептен ниско падна.Пак викаш ако рапер ти рече дека метал е срање му се смееш во фаца? Ам тебе рапер не треба ни да те погледне.Ако сакаш да не ти серет за метал , не сери и ти за рап!
поздрав!
Па почнав да зборам за слаткар ама ете забегав малку подалеку, ништо страшно, се што кажав спаѓа у рап .. уф и не да мрзам рап, го Презирам .. целиот тој простотилук и џиновската количина на глупавост скоро и да ги нема нигде на друго место .. Лирика, тоа не е лирика, тоа е ѓубре, толку моронски и арогантни текстови до точка на идиотизам и патетичност .. па мојот 7 годишен братучед е попаметен и може да напише 100 пати подобар текст! Ако сакаш лирика слушај метал ! Ја кога кажувам дека нешто не чини и дека е глупо знам и логички да објаснам зошто е тоа така! А некој копук ке влезе на тема за метал и ке каже "Метал е срање, многу се дерат" .. абе ај! О, и никој не ти брани ти да го правиш тоа! Не ми спомињај врчак цврчак .. сум чул доволно македонски рапери и знам дека Аго е како нај-манга од сите! Викаш сум паднал ниско, како тоа? Ти паѓаш ниско што се замараш со мене и се нервираш .. ја никад не паѓам ниско :pipi:.. ако ти се сере за метал, слободно, ама барем гледај да објасниш што и како! .. Не ме терај да вадам текстови од песни и да објаснувам посебно за секоја (мада и тоа ке го постирам кај и да е) па да видите самите што "музика" слушате и да го сватите идиотизмот во неа! Рапот има големо влијание врз лугето али друг пат ке кажам какво! Ја мислам дека рапот треба да го снема, треба да биде истребен, од корен .. светот би бил подобро место!

:violent1:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Па почнав да зборам за слаткар ама ете забегав малку подалеку, ништо страшно, се што кажав спаѓа у рап .. уф и не да мрзам рап, го Презирам .. целиот тој простотилук и џиновската количина на глупавост скоро и да ги нема нигде на друго место .. Лирика, тоа не е лирика, тоа е ѓубре, толку моронски и арогантни текстови до точка на идиотизам и патетичност .. па мојот 7 годишен братучед е попаметен и може да напише 100 пати подобар текст! Ако сакаш лирика слушај метал ! Ја кога кажувам дека нешто не чини и дека е глупо знам и логички да објаснам зошто е тоа така! А некој копук ке влезе на тема за метал и ке каже "Метал е срање, многу се дерат" .. абе ај! О, и никој не ти брани ти да го правиш тоа! Не ми спомињај врчак цврчак .. сум чул доволно македонски рапери и знам дека Аго е како нај-манга од сите! Викаш сум паднал ниско, како тоа? Ти паѓаш ниско што се замараш со мене и се нервираш .. ја никад не паѓам ниско :pipi:.. ако ти се сере за метал, слободно, ама барем гледај да објасниш што и како! .. Не ме терај да вадам текстови од песни и да објаснувам посебно за секоја (мада и тоа ке го постирам кај и да е) па да видите самите што "музика" слушате и да го сватите идиотизмот во неа! Рапот има големо влијание врз лугето али друг пат ке кажам какво! Ја мислам дека рапот треба да го снема, треба да биде истребен, од корен .. светот би бил подобро место!

Незнам зашто воопшто се расправаш :tapp:
Тебе не ти се допаѓа Рап него не му се допаѓа Метал.. И што?
Ќе се карате што е подобро.. Ниеден од вас нема да го смени стилот , ниеден од вас нема наеднаш да стане „рапер“ или „металец“ ....
Добро , свесен сум дека рапот има тапа текстови (со исклучоци како Марчело) ама има некој на кој не им смета тоа.. .Во музика гледаат само забава (т.е да е идиотизам да не знаеш шо пееш/слушаш :tapp:) а не поента.
Ја лично преферирам Метал,Хардкор,Рок .. Бидејќи има ПОЕНТА во текстовите.. Има Поента и во некој мак Рап текстови , ама Стаклар е за нигде.. Такви рими , па тоа братучетка ми во градинка учи поандерграунд рими.. Името си е прича за себе...
Али не генерализирај дека цел Рап е тапа..
На пример иако не слушам ништо од Рап имам респекат кон Пистолеро , првично пошо е против Стаклар а потоа и бидејќи може да лупа freestyle за разлика од овие зависниве од ЏејЏеј продакшн :tapp:...

И темава треба да се наоѓа во Мода и Убавина пошо овој може само Манекен да биде , а не музичар.. Па уше помалце ПОЕТ ко шо тврди копилето ретардирано..

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
темава е оставена за да оставате мислења за него а не да го вреѓате.ако не ви се свига тоа што он го работи остај коментар не ми се свига и готоо со се замараш и со Фен и со сите..иначе слаткар претеруе со вреѓањето на женските во песните..шо да се праи коа ке се надува за една недела па пишуе текст :) му иам слушнато неколку негови песни ама не сум мн по рапот така да...негов живот шо сака нека праи.и за кој бараше слики од него...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Металчуги и Раперишча МИИИИИИИИИИРРРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!
Како што вие не можете да ги сфатите курво пуши и сличните стихови.
Така ни раперите не можат да сватат кај има смисла во стиховите Дробичу ти кичму, дробилицом за кичмууу

ај раат сеа, нека си плукаат раперите по Слаткар, ил нек го фалат, само малку се такви :pos:

DespaiR

Narc0tic
Член од
5 октомври 2007
Мислења
205
Поени од реакции
1

Ок , готово. Можит малце претерав , ама се изнервирав шо сериш за рап.То е. СЕкој ке си ја брани својата култура . :icon_lol: Јас мразам метал , ти мразиш рап и толку.Веќе не се караме . Иначе ако сакаш да постираш текстови од рап песни , без врчак ,тони зен и слаткар.
Постирај нешто од стр2 :wink:.
Поздрав.
Врати се на темата.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Офф лелеле уште за овој фејкерот ли се збори:tapp::tapp:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Како човек е една од почкарт фигурите од Лисиче,а има доста чакрт таму :):)
Како рапер имам кажано и на друга тема,треба да се помири со фактот дека не е и ни Марчело ни Струка а ниеден од нив нема да му бара дует во блиска иднина :pos:Скроз му е тиња цел фазон и како таков може само со Зен мастерот да праи комбинации
So koj mozok go sporeduvash so Marchelo?

Imo,za nashevo skopje e ok,textovi solidni,samo mnogu se fura,misli kurac palac ebate. Ali nema vrska,vo sporedba so Toni Fen e top,ebate textovite toni so gi ima,stanav odsabajle se izmiv,se rasnoiv,vlegov u kola,se vozev,dojde nok,piev konjak,dojde 5 sabajle,si legnav da spijam,fala lepo. -.-

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Maalski kloshar so izopacen gen,tezok kreten i se vika Toni Zen....i cel club vika... Ooouuu jeaaaaa

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.986
Ок , готово. Можит малце претерав , ама се изнервирав шо сериш за рап.То е. СЕкој ке си ја брани својата култура . :icon_lol: Јас мразам метал , ти мразиш рап и толку.Веќе не се караме . Иначе ако сакаш да постираш текстови од рап песни , без врчак ,тони зен и слаткар.
Постирај нешто од стр2 :wink:.
Поздрав.
Врати се на темата.

Еве еден пример за добар текст (јес да не е од СТР2, не е ни македонски уопште).

Be a witness, as I excersize my exorcism
The evil that lurks within the sin, the terrorism
Possessed by evil spirits, voices from the dead
I come forth with gravediggaz in a head full of dread
Ive been examined ever since I was seamen
They took a sonogram and seen the image of a demon
At birth the nurses surrounded my with needles
And drugged me all up with the deseases of evil
Grew up in hell, now I dwell, in an islamic temple
Im fighting a holy war in the mental
Look deep into my eyes, youll see visions of death
Possessed by homicide is what Im obsessed
Giving niggaz brain dimples
Dragging they asses on my hook by they temples
The cause of death is unknown to the cops
Cause when I kill them, Im not leavin one element to autopse
First Ill assasinate em
And them Ill cremate them
And take all of his fucking ashes and evaporate em
Or creep through the graveyard and hunt down your tombstone
Dig up your skeleton and stomp all your fucking bones
You try to haunt me nigga, I aint trying to hear it
Buck buck buck, Ill give your ass a holy spririt.

The year 84, november, day 10
Overwhelmed by the wicked inspirations of an evil gen
I realize my ideas has spawned for 400 years
Of blood sweat and tears
I saw the tourture brutal murder of my father
So my brain became stained with the horror
Im having reoccuring nightmares
Of being soaking wet, strapped down to the electric chair
I got tackled with handcuffs
And shackled in restraint
At the bottom of a holy tabernacle
They gave me nothing to eat for two weeks
And sewed my eye lids open so I couldnt sleep
About to die from thirst, thats when the minister
Quinched my jaws with a cold glass of vinegar
Upon my wounds they seasoned my with salt
And nailed my hands feet to the form of the cross
Ahh!! I cry
As the blood drips inside of my eye
Refusing to die
Visions of hell tormented my face
So I chewed my fucking arm off and made an escape.

Enta the realms of understanding
And take good heed
And you could bleed
While Im standing
Three stages of pure hell
Justications of red cells
*shh* rain drops hits the pelv
Path is dull and narrow
Youre stalked by a shadow
I pierced your skull with a fucking arrow
So narrow, only one could enter at a time
Stuck in the center, read the signs
A thousand doors to choose
You better hurry
Dont stop, shit is getting hot as a pot of curry
On your right side theres fire
On you left, deep waters
Watch your step, its deep waters!
Whats that coming through the floor?
Its a claw
*pssh* took his fucking ass to the fucking core

Stroll thruogh the dark conditions
I stone you till I see sparks of friction
I chop ya like a coal miner
Then combine the drug
And mix it with your blood
Some more
I give you some more
And watch you crawl
Guts hit the floor
Worms that dig your pores
I trick ya, ha, then Im quick to syringe
Deep into my thoughts and bust out your skin
You scream, portraits of inflictable pain
You cant stand
Youre up to your hands in quick sand
Youre sinking and sinking deep into the earth
Thoughts was possessed since the first day of birth
My mental says its my turn to possess the matta
Stab you with a dagga
Of jacobs ladder
Thoughts become shattered, confused, and tragic
Fiery thoughts of gravediggaz . . .

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
убав дечко....дали е фејкер дали бил свиња пред десет год дали дтка и незнам уште што не се изначитав дечкото е УБАВ...а за рапувањето не коментирам се е индивидуално

Kajgana Shop

На врв Bottom