Славење полуматура во кафани/мотели/хотели или не ?

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Дали го подржувате законот на министерството за образование ?

• Вкупно гласачи
    82

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас не се ни сеќавам дека сум славел полуматура .... Ова со полуматуриве кај нас во струга не се слави ..... некоја скопска шема се почна пред неколку години а и да се слави со што ќе слават ? со чаши млеко и густо сокче ?
Завршил ОСНОВНО и ај сеа ќе славиме ..... јаки муда што завршил чоекот .... ај за средно е океj ама за основно ?
Ех не. Ми текнува мене дека јас славев. Моите во ресторан ручек даваа, а јас вечерта дотерана во хотел "Дрим"! Па дома гости, па камери снимаат, па испраќања, па веселби... абе шо! Btw, најсмешниот изглед на кој можам да си се сетам ми е тој:pos: Не дека си поминавме лошо, но мора да одиш бидејќи сите одат, а таму секако има многу пијанчења и глупирања, недолични за така мали деца. Па и јас се гадам од тоа во каква тетка се претворив вечерта! Не би требало да има такви свадбарски веселби... сосем доволно би била и некаква интересно официјална прославичка на училиште. Сепак, завршувањето 8 одделение и не е некое големо достигнување во денешно време.:)

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Абе ај чиста глупост е тоа. Јас по мене си знам дека сум се возбудувала околу поимот полуматура, и сега ми е толку смешно кога ќе помислам какви фешти се прават по повод: "Завршување на осмо одделение". Хахаха!

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Посмотана работа од ова нема! Уште посмотани ми се оние родители на кои ќе му спомнеш полуматура летаат ко прасичине на рекламана од ред бул, како мораат да организираат ептен јака веселба во некој ептен јак ресторан!
Големата работа, си завршил 8:facepalm: одделение! Многууу си постигнал во животот еј море деј!
Сега незнам, јас сум старомодна, 90% клинциве/клинкиве уште на 13-14 години се екстра пијачи, ебачи, примадони, не ме чуди што вакви трендови се шират меѓу нас!....:facepalm:
Не сум против веселба, само доколку тоа има вкус и е со мерка е правилно, останатото е БУЛ ШИТ ШИТОСАН:гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom