M-1
Добро утро Махачкала!
- Член од
- 6 септември 2010
- Мислења
- 4.243
- Поени од реакции
- 7.364
По грешка стегнав НЕ барам од надлежните под итна постапка да ми се поништи гласот ??
Уствари ко ке видиш кај нас се се слави и то шо треби и то шо нетреби ебати народот проста раја нецивилизирана!!!
Не бе шо зборвиш т.е шо пишиш како само Скопје, е сега да ти кажам за градчево мое Охрид е данбетар од Скопје друже мој, тука се слави 3 дена недај Боже е работава 1ден одат некаде во некој Ресторан, Кафеана, 2 ден одат пак во ресторан или некој кафич и 3 ден во некоја дискотека 3 дена домаа не се прибираат абе белја работа, трошат еден куп пари, прв пат во животот се прават жива вода и прават еден куп беља, мене не ми е јасно како родителиве им даваат толку кеш на 14 годишни дечишта, месец пред полуматура и месец по полу матура се прави муабет шо ке носиш за 1 вечер? А за 2? Леле со истите патики ке си ? Леле колку пари го купи? вака така абе деца ејјј од 14 години ти тераат некој чалам Чика Куре и Пинки втф.Прифатливо е да се слават достигнувања како завршено средно, одење војска , стапување во брак , дипломирање на факултет ама за завршено основно образование само кај вас во скопје се слави .... можеби и во некои други градови ама јас само за скопје знам
Уствари ко ке видиш кај нас се се слави и то шо треби и то шо нетреби ебати народот проста раја нецивилизирана!!!