Слаба точка

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Слаба точка... Брат ми, Андреј најдобриот другар и машки со голем нос:pipi:

V

Viktoranius

Гостин
Слаба точка ми е кога губа Барселона. Многу се нервирам во состојба сум и да натепам некој ако каже Реал шампиони.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
1.Slaba tocka mi se najvernite drugarki...za niv praam se,ama ako me izneverat ako se sluci toa,gi brisam od memorija!
2.Druga slaba tocka sto ne e povrzana so prvata e strastven baknez so nezna guska ili galenje po liceto...ahhh:pipi:
3.I posledna tocka sto mi e onaka slabost e koga mi vregaat odreden del od teloto sto najmnogu si go sakam,e togas curam (ne otkrivam koj):)!

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Слаба точка.. Хм.. Девојка ми... Многу си ја сакам.. И многу ме боли кога некој ќе каже нешто за неа.. Па не да и направи..

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
uf pa imam nekolku ali ona sto sea mi teknuva e sestra mi i mojot omilen klub milan:)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Decko so nebesno plavi oci, koga ke me pogledne se topam i za se sto ke prasa odgovorot e daaaaaa :))))))))))))

M

**MEMORY**

Гостин
Слаба точка - најверните другарки... Прво гледам нив да им угодам во се` па после гледам за мене, иако понекогаш и не го заслужуваат тоа.

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Слаба точка ми е работата. Тие што ме запознале, знаат и веројатно ме поддржуваат во мојот избор од многуте слаби точки.
Кога си сонувал за една работа од мал и на крај ти се исполнил сонот, верувам дека на сите луѓе, остварувањето на сонот им е слаба точка и дека сакаат цел живот така да остане.

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
У принцип немам слаби точки, ама скроз се исклучивам кога некој ке ми каже нешто лошо за Јуве или недај боже за девојка ми :nenene:

Д

Демијан

Гостин
слаба точка- девојка со црна коса црн тен и зелени очи!! кога ке видам ваква девојка цел се блокирам а ако се запознаам со таква незнам што да и зборам

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Чувствата... Премногу чуствителна... Отука и врзувањето за личности... Искреноста при самиот чин... Препуштањето... :pipi:

Член од
25 ноември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
моите две внукички се мојата најголема слабост

Kajgana Shop

На врв Bottom