- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
А добро, тоа ветува! Мислам дека промената веќе почна ...
Tолку ти е досадно пладнево?
А добро, тоа ветува! Мислам дека промената веќе почна ...
Не бе, таман работа...Tолку ти е досадно пладнево?
Струмица, Велес па Штип. Промената започна, револуција се спрема. Само ние тоа не го гледаме. Исто како лани.Tолку ти е досадно пладнево?
Исто ко и преродбата на Македонија (од ВМРО)Струмица, Велес па Штип. Промената започна, револуција се спрема. Само ние тоа не го гледаме. Исто како лани.
Исто, ќе бидат успешни во промените и ревулуцијата како ДПМНЕ во економската преродба.Исто ко и преродбата на Македонија (од ВМРО)
Тие етикети да си ги задржиш за себе, гледам добро ти стојат со името...Струмица, Велес па Штип. Промената започна, револуција се спрема. Само ние тоа не го гледаме. Исто како лани.
Затоа и го избрав името, да ми стои добро со етикетите.Тие етикети да си ги задржиш за себе, гледам добро ти стојат со името...
Да, но како што гледам ги лепиш онака ко од ракав, без малку прст во глава да ставиш дали некој овде има трунка партиска поврзаност... Тие партиски препукувања на база СДС и ВМРО-ДПМНЕ, да си ги оставиш додека какаш во WC.Затоа и го избрав името, да ми стои добро со етикетите.
Да, но како што гледам ги лепиш онака ко од ракав, без малку прст во глава да ставиш дали некој овде има трунка партиска поврзаност... Тие партиски препукувања на база СДС и ВМРО-ДПМНЕ, да си ги оставиш додека какаш во WC.
Така да продолжи си со етикетите, гледам ги лепиш на се живо и диво, не ме ни чуди што си со испран мозок, па се што било контра тебе и оној другар ти Алекс Д Грејт, морало да биде СДС или „комуњарско“... пацер..
Исто како што ти од ракав го етикетира „другар ми“ Алекс Д Грејт. И не сме многу различни.Да, но како што гледам ги лепиш онака ко од ракав, без малку прст во глава да ставиш дали некој овде има трунка партиска поврзаност... Тие партиски препукувања на база СДС и ВМРО-ДПМНЕ, да си ги оставиш додека какаш во WC.
Така да продолжи си со етикетите, гледам ги лепиш на се живо и диво, не ме ни чуди што си со испран мозок, па се што било контра тебе и оној другар ти Алекс Д Грејт, морало да биде СДС или „комуњарско“... пацер..
Зш море на Бахреин копија..може на Прилеп е ..До толку да се немало оригиналност, бреее... Цело Скопје е бледи копии
Отворен „Паркот на езерата“ во Аеродром
Бахреин:
2011:
Искрено, не сум знаел дека има ваков кич и у ПрилепЗш море на Бахреин копија..може на Прилеп е ..
Само со жута топка
Imam custvo deka i Ajfelovata kula da ja izgradeja kaj nas nemase da ima zadovolni !Искрено, не сум знаел дека има ваков кич и у Прилеп
Оваа топката од која дискотека ја извадиле? Да не има музика?
Мислам дека сите би биле задоволни со ова, don't you think?Imam custvo deka i Ajfelovata kula da ja izgradeja kaj nas nemase da ima zadovolni !