Скопје 2014 (Генерална дискусија)

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Струмица, Велес па Штип. Промената започна, револуција се спрема. Само ние тоа не го гледаме. Исто како лани. :D
Тие етикети да си ги задржиш за себе, гледам добро ти стојат со името...

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Затоа и го избрав името, да ми стои добро со етикетите. :D
Да, но како што гледам ги лепиш онака ко од ракав, без малку прст во глава да ставиш дали некој овде има трунка партиска поврзаност... Тие партиски препукувања на база СДС и ВМРО-ДПМНЕ, да си ги оставиш додека какаш во WC.

Така да продолжи си со етикетите, гледам ги лепиш на се живо и диво, не ме ни чуди што си со испран мозок, па се што било контра тебе и оној другар ти Алекс Д Грејт, морало да биде СДС или „комуњарско“... пацер..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да, но како што гледам ги лепиш онака ко од ракав, без малку прст во глава да ставиш дали некој овде има трунка партиска поврзаност... Тие партиски препукувања на база СДС и ВМРО-ДПМНЕ, да си ги оставиш додека какаш во WC.

Така да продолжи си со етикетите, гледам ги лепиш на се живо и диво, не ме ни чуди што си со испран мозок, па се што било контра тебе и оној другар ти Алекс Д Грејт, морало да биде СДС или „комуњарско“... пацер..

Најди ми пост каде што сум те етикетирал. Во спротивно извини се

Член од
24 март 2010
Мислења
15.288
Поени од реакции
26.168

Исто како што ти од ракав го етикетира „другар ми“ Алекс Д Грејт. И не сме многу различни. :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Искрено, не сум знаел дека има ваков кич и у Прилеп :(
Оваа топката од која дискотека ја извадиле? Да не има музика?
Imam custvo deka i Ajfelovata kula da ja izgradeja kaj nas nemase da ima zadovolni !

Kajgana Shop

На врв Bottom