LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Јас се има капено во Дојран два пати а за да се сунчам на кејот Вардар немам муда...
Марче едно е да седиш во кафич, место кое е предвидено за тоа, а друго е да седиш на (смрдлива) плажа, а да не смееш да пливаш :pos2:Чудно ми е како мрчете со коментари од стилот на "Леле нема шанси да се сончам во близина на кеј, ќе станам радиоактивен" и сл. а уствари голем дел од вас дремат по кафичите на кеј што е во непосредна близина на тоа радиоактивно што го викате, и се возите со ролерки/точаци на кеј а си викате "Ех малце здраво тело да имам"-.-
У кафич може да се седи предвидено е, а на плажа не било предвидено... :shok: Кој член од законот е тоа ?Марче едно е да седиш во кафич, место кое е предвидено за тоа, а друго е да седиш на (смрдлива) плажа, а да не смееш да пливаш :pos2:
Што падара..Геј да не..? Мило ќе ми е ако е, станавме транспарентна државаОоо, стварно ќе имало парада вечерва на плоштад, појма сум немал за хепенингот да не кажеа на вести
ама тие не смеат да се бањаат, принципи јбг.
Абе не се трескај од земја, кај ќе седиш на Вардар на плажа (она е буквално до Вардар)?! Денес беше ладничко, ама чекај нека се стопли, нека пукне сонце. Тогаш повели седни до смрдеата, па дојди пофали се како си поминал :smir:У кафич може да се седи предвидено е, а на плажа не било предвидено... :shok: Кој член од законот е тоа ?
Ај иди избањај се у Сена или Дунав и после дојди кажи импресии
ОваУ кафич може да се седи предвидено е, а на плажа не било предвидено... :shok: Кој член од законот е тоа ?
Ај иди избањај се у Сена или Дунав и после дојди кажи импресии
--- надополнето ---
Што падара..Геј да не..? Мило ќе ми е ако е, станавме транспарентна држава
Па некој ако го изеде,може и да го снема.. а за кршење лежалки незнам дали ќе има...ќе има обезбедување :hump:Само што се вратив од плажата. Јас предвидувам дека за две недели нема да остане ништо од тоа, пола од песокот уште утре ќе го снема, лежалките ќе ги уништат.. 90% од плажата е покриен и ќе биде под сенка така да ништо од сончањето, ништо и од капењето. Стварно не ми е јасно зошто воопшто местото го нарекуваат плажа коа нит моеш да се сончаш нит да се капеш. Музиката беше страшна! Ужассссссссс.. Не ми е криво што бев само затоа што го видов Урко
Па ај намини навака ..и онака најголем фан на "плажата" сиПа некој ако го изеде,може и да го снема.. а за кршење лежалки незнам дали ќе има...ќе има обезбедување :hump:
Песокот? Ако не е многу ситен, за ѕидање, ако е поситен за малтер...ќе му се најде чареПа некој ако го изеде,може и да го снема.. а за кршење лежалки незнам дали ќе има...ќе има обезбедување :hump:
Абе ние уште сме на Балкан , да те потсетамТркнав вчера до плажата и не изгледа лошо на прв поглед. Има тушеви на почетокот, така да има шанси и за wet t-shirt натпревар на шмизлите. Само ваљда нема да се тушираат со вода од Вардар !? Местото изгледа симпатично, ама колку ќе има ефект ќе видиме.
Инаку, ме изнервира организацијата на самото отварање. Првин се избацува водителката (незнам како се вика таа од Тротоар плавата) и ги поздравува присутните со Скопјани и Скопјанки. Уат да фак. Као само за Скопјани да е плажата. Па каснеа со отварањето, па најавуваат човек кој не е таму во моментот, па почнаа да пуштаат песни од Тоше. Аман со неорганизираност. Едно отварање на факинг плажа од 300-400 метри ( незнам колку е долга точно) не може да помине без брука. Имаше и преведувачот кој беше крај на приказната. И покрај тоа што читаше од лист што треба да преведе, пак правеше милион грешки и секоја втора реченица му почнуваше со „indeed“. Меѓутоа најголем сеир попи кога место Коце Трајанов кажа Трајан Коцев!
Ќе дојдам како не..таму за викендот,ќе се најде времеПа ај намини навака ..и онака најголем фан на "плажата" си