Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.491
Си забораила да стаиш една слика како за на фејсбук.Сеуште се работи на нејзино уредување,но некои побрзаа да стават пешкир на плажата,плашејќи се од налетот на туристите кој со нетрпение го очекуваат официјалното отварање.Првите посетители уживаа под сонцето и пријатната атмосфера,па да споделиме импресии:
Прегледај го приврзокот 30164
Прегледај го приврзокот 30165
Прегледај го приврзокот 30166
И една групна фотка :
Прегледај го приврзокот 30167
Леандра, оваа последнава...Македонија во мало :raz: ?Сеуште се работи на нејзино уредување,но некои побрзаа да стават пешкир на плажата,плашејќи се од налетот на туристите кој со нетрпение го очекуваат официјалното отварање.Првите посетители уживаа под сонцето и пријатната атмосфера,па да споделиме импресии:
Прегледај го приврзокот 30164
Прегледај го приврзокот 30165
Прегледај го приврзокот 30166
И една групна фотка :
Прегледај го приврзокот 30167
Нема опција за таг,иначе ќе ги идентификувавме посетителите :wink:Леандра, оваа последнава...Македонија во мало :raz: ?
Големината на плажата зависи од бројот на овци у државава....а нив ги има бајаги :wink:
СкопјеГолемината на плажата зависи од бројот на овци у државава....а нив ги има бајаги :wink:
е бе ОриЃанец се јави одма.. ))))Скопје
Сите охриѓани што ги знам, есен, зима и пролет се во Скопје По потреба и преку лето се в Скопје :wink:Скопје
е за ова треба да се дебатираСобраќајници
Автобуси
Повеќе зелени површини,наместо вили на Водно
На Бунарџик да се појави некоја фабрика,да не биде празен
Решен собраќаен метеж
Реновирана комплетно железница
Комплетно реновирана водоводна и канализациона мрежа
...........
И има други градови освен Скопје.
.
Драга Леандра.1Собраќајници
2Автобуси, приватниците веќе возат пријстојни автобуси.
3Повеќе зелени површини,наместо вили на Водно
4На Бунарџик да се појави некоја фабрика,да не биде празен
5Решен собраќаен метеж
6Реновирана комплетно железница
7Комплетно реновирана водоводна и канализациона мрежа
а вмро ги симпатизираш ли ?Драга Леандра.
1. Бул Србија и Илинденска интензивно се градат
2. Ќе стигнат, трпение чедо божје
3. Еее.... Сакам и јас тоа. Како за почеток да се отсели Велија од Водно и неговата куќа да се претвори во планинарски дом. Првобитната намена на тој објект кој што тој го узурпираше.
4. Има, има, не живееш у мое маало и не поминуваш покрај Бунарџик секој ден, па не знаеш.
5. Кога успеа да ги среди Автокоманда и Ченто, да заличат на урбани населби, ќе го реши и сообраќајот Коце наш.
6. Е ова и јас сакам... некако бедови ме маваат дека попрво татко ми ќе ојде во пензија отколку да се среди железничкиот сообраќај.
7. Кога сме кај водоводот, сакам повисок притисок на водоводот во ромското маало во Миладиновци преку лето.
Драг мој Тончи,Драга Леандра.
1. Бул Србија и Илинденска интензивно се градат
2. Ќе стигнат, трпение чедо божје
3. Еее.... Сакам и јас тоа. Како за почеток да се отсели Велија од Водно и неговата куќа да се претвори во планинарски дом. Првобитната намена на тој објект кој што тој го узурпираше.
4. Има, има, не живееш у мое маало и не поминуваш покрај Бунарџик секој ден, па не знаеш.
5. Кога успеа да ги среди Автокоманда и Ченто, да заличат на урбани населби, ќе го реши и сообраќајот Коце наш.
6. Е ова и јас сакам... некако бедови ме маваат дека попрво татко ми ќе ојде во пензија отколку да се среди железничкиот сообраќај.
7. Кога сме кај водоводот, сакам повисок притисок на водоводот во ромското маало во Миладиновци преку лето.