Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сеуште се работи на нејзино уредување,но некои побрзаа да стават пешкир на плажата,плашејќи се од налетот на туристите кој со нетрпение го очекуваат официјалното отварање.Првите посетители уживаа под сонцето и пријатната атмосфера,па да споделиме импресии:
23_sheep_on_the_beach.jpg

sheep_flock_perastikos_beach.jpg

garbage-sheep-dig-on-the-0071.jpg

И една групна фотка :

394px-flock_of_sheep.jpg

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Сеуште се работи на нејзино уредување,но некои побрзаа да стават пешкир на плажата,плашејќи се од налетот на туристите кој со нетрпение го очекуваат официјалното отварање.Првите посетители уживаа под сонцето и пријатната атмосфера,па да споделиме импресии:
Прегледај го приврзокот 30164

Прегледај го приврзокот 30165

Прегледај го приврзокот 30166

И една групна фотка :

Прегледај го приврзокот 30167
Си забораила да стаиш една слика како за на фејсбук.
Нешо вака

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Прегледај го приврзокот 30164

Прегледај го приврзокот 30165

Прегледај го приврзокот 30166

И една групна фотка :

Прегледај го приврзокот 30167
Леандра, оваа последнава...Македонија во мало :raz: ?

Него, овие за шејк со милк душа дале :vozbud:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Собраќајници
Автобуси
Повеќе зелени површини,наместо вили на Водно
На Бунарџик да се појави некоја фабрика,да не биде празен
Решен собраќаен метеж
Реновирана комплетно железница
Комплетно реновирана водоводна и канализациона мрежа
...........
И има други градови освен Скопје.
.
е за ова треба да се дебатира

е има,но сепак сите сакаме во Скопје да живееме,затоа без галами од типот само Скопје ли е град:smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
1Собраќајници
2Автобуси, приватниците веќе возат пријстојни автобуси.
3Повеќе зелени површини,наместо вили на Водно
4На Бунарџик да се појави некоја фабрика,да не биде празен
5Решен собраќаен метеж
6Реновирана комплетно железница
7Комплетно реновирана водоводна и канализациона мрежа
Драга Леандра.
1. Бул Србија и Илинденска интензивно се градат
2. Ќе стигнат, трпение чедо божје
3. Еее.... Сакам и јас тоа. Како за почеток да се отсели Велија од Водно и неговата куќа да се претвори во планинарски дом. Првобитната намена на тој објект кој што тој го узурпираше.
4. Има, има, не живееш у мое маало и не поминуваш покрај Бунарџик секој ден, па не знаеш.
5. Кога успеа да ги среди Автокоманда и Ченто, да заличат на урбани населби, ќе го реши и сообраќајот Коце наш.
6. Е ова и јас сакам... некако бедови ме маваат дека попрво татко ми ќе ојде во пензија отколку да се среди железничкиот сообраќај.
7. Кога сме кај водоводот, сакам повисок притисок на водоводот во ромското маало во Миладиновци преку лето.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Драга Леандра.
3. Еее.... Сакам и јас тоа. Како за почеток да се отсели Велија од Водно и неговата куќа да се претвори во планинарски дом. Првобитната намена на тој објект кој што тој го узурпираше.
4. Има, има, не живееш у мое маало и не поминуваш покрај Бунарџик секој ден, па не знаеш.
5. Кога успеа да ги среди Автокоманда и Ченто, да заличат на урбани населби, ќе го реши и сообраќајот Коце наш.
6. Е ова и јас сакам... некако бедови ме маваат дека попрво татко ми ќе ојде во пензија отколку да се среди железничкиот сообраќај.
7. Кога сме кај водоводот, сакам повисок притисок на водоводот во ромското маало во Миладиновци преку лето.
а вмро ги симпатизираш ли ? :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга Леандра.
Драг мој Тончи,
Напишав неколку точки,па ми текна дека е ова чек дис аут,па помислив дека и ти се шегуваш и ги избришав :)
За единицата пофалби,во двојката ти фалат години,во тројката Виларова,во 4ка вистина,во петката време,во шестката надеж,а во седмицата состанок со Коце.

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
глуп народ тоа ти е што да праиш... од толку седење пред пи-си заборавиле дека има луѓе што активно секој ден трчаат/ролаат/возат точак на кеј па супер ќе дојде ова да седнеш на кафе/вода да се одмориш. уште да има нешто пинг-понг, билјард и сл прва лига. ако толку смрдело како тоа кејот е пун со луѓе преку лето? или веројатно уживаат во мазохизам луѓето таму па сакаат да им смрди додека трчаат. не мора да значи овие ако напишале спремајте бикини, плажа а у автоматски значи бањање, сончање, топлес ти реков ми рече. не се фаќајте одма на збор побогу, посебно не на весници/новинари.

Kajgana Shop

На врв Bottom