Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Му дал пристап на жена до парите ??!?!/
тој одма да се кастрира и да му се смени името во Снежана. Тој го предаде машкиот род, му заби нож во грб на нас машките, сликата негова по учебници и енциклопедии да се стави!!
Жена ќе ја прашаш шо треба да се купи за дома и или домаќино ќе појде да купи (ако е од продавница) или нејзе точно толку пари ќе и се дадат (ако е за од пазар) толку од финансиските трансакции со жена. Се шо е над тоа е ризик и авантура. Па на Меркел шо претседник на Немачка, не и даваат така парите в раце туку ја прашват “Добро утро претседателке, шо треба да увезиме, шо треба да се плати, кои сметки најппрво.....“ и после други од владата со парите одат купват и плаќаат, таа не.

Ф

Флеш

Гостин
тој одма да се кастрира и да му се смени името во Снежана. Тој го предаде машкиот род, му заби нож во грб на нас машките, сликата негова по учебници и енциклопедии да се стави!!
Жена ќе ја прашаш шо треба да се купи за дома и или домаќино ќе појде да купи (ако е од продавница) или нејзе точно толку пари ќе и се дадат (ако е за од пазар) толку од финансиските трансакции со жена. Се шо е над тоа е ризик и авантура. Па на Меркел шо претседник на Немачка, не и даваат така парите в раце туку ја прашват “Добро утро претседателке, шо треба да увезиме, шо треба да се плати, кои сметки најппрво.....“ и после други од владата со парите одат купват и плаќаат, таа не.
Така е !!!! Да се знае кој е газда и носе паре !!! Жене раџе деце,куве и чисте !!! Маже носе паре .... :D ме изнасмеа

Член од
4 јули 2014
Мислења
6
Поени од реакции
6
Sho e ova so mazhite od Irak i Afganistan??? Tolku se slepi pa ne gledaat sho im se sluchuva doma. Taka pred nekoj den onoj jaden so mazhena kuchka (tema beshe Op mazhot se vrakja)...inaku,ta kuchka e od Kratovo,da ne se lutat kumanovki hehhehehe slusham ima mechka (samo ne se znae koj kupiv,slep mazh il slep ljubovnik)...mazhiiiiiiiiiiiii jakiiiiiiiiiiiiiiii :tapp:[DOUBLEPOST=1404549204][/DOUBLEPOST]
Оваа девојкава да не е Нејзе, ебачицата на пријателот од другата тема? :cautious:
mislish pametnica :pipi:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Така е !!!! Да се знае кој е газда и носе паре !!! Жене раџе деце,куве и чисте !!! Маже носе паре .... :D ме изнасмеа
И муж “куве“ понекад
ракију!

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Летка ај не ги лажи луѓето ако ти си го сменал полот не значи дека сите треба да го сменат.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Летка ај не ги лажи луѓето ако ти си го сменал полот не значи дека сите треба да го сменат.
Точно така.
Јас од женско се напраив машко, не значи дека и ти треба

Член од
4 јули 2014
Мислења
6
Поени од реакции
6
kanal5 komentari:
Devojkata se vika Kristina Atanasovska, 27 godini,zhivee vo naselba Aerodrom....srekja pa sum vo Avtokomanda i sho nemam pari :pos:

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Точно така.
Јас од женско се напраив машко, не значи дека и ти треба
Што?Јас веќе сум машко а ти дџабе си се трудел да ме стигнеш пичка остаје пичка.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Што?Јас веќе сум машко а ти дџабе си се трудел да ме стигнеш пичка остаје пичка.
Па шо си запнал со промена на пол. Секој втор муабет ти е “менување пол, љубоморна сум, сакам да родам...“

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Па шо си запнал со промена на пол. Секој втор муабет ти е “менување пол, љубоморна сум, сакам да родам...“
Незнам највероватно добив инспирација од тебе и твојот пост.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Штом типов вика дека со парите сакал да и ја докаже големата љубов за неа, дечково сакал да ја задржи со кеш и на некој начин ја купувал со тоа да остане со него.....И сеа друг му е крив:rolleyes:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Ако и дал полномошно не значи дека ја ополномоштил да ја испразни сметката.
И дал дозвола да управува со парите на сметката. А во управувањето на парите значи и празнење. Не е будала.
Плус му оставила три плати. Не е испразнета.

Член од
21 септември 2010
Мислења
349
Поени од реакции
181
Sho e ova so mazhite od Irak i Afganistan??? Tolku se slepi pa ne gledaat sho im se sluchuva doma. Taka pred nekoj den onoj jaden so mazhena kuchka (tema beshe Op mazhot se vrakja)...inaku,ta kuchka e od Kratovo,da ne se lutat kumanovki hehhehehe slusham ima mechka (samo ne se znae koj kupiv,slep mazh il slep ljubovnik)...mazhiiiiiiiiiiiii jakiiiiiiiiiiiiiiii :tapp:[DOUBLEPOST=1404549204][/DOUBLEPOST]
mislish pametnica :pipi:
Pa pisi ja de so ime i prezime ako ja znaes stom tvrdis deka e od Kratovo,site da ja znaat, kako onaa drugata sto ja pisaa koja e od Aerodrom?

Kajgana Shop

На врв Bottom