Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Како може толку слеп да биди, еве зошто не треба на никој да веруваш, инаку исти кур може да направил и некој од неговото семејство.

Детето е за жалење, но требал сериозно да се запраша:

Со кој памет би и дозволил на личност која не му е ништо ниту формално, ниту по крвна врска, да има пристап до неговите финансии ?

И ако навистина таа го сакала, зошто воопшто би штедел пари за да ја задоволи материјалистички ?

Детево не било вљубено, туку дрогирано, мозокот му го испрале.

Па уште и планира да се враќа во Ирак, каде што во тек е граѓанска војна ?

Уште тоа му недостига, да дозволи и таму да му го исперат мозокот, па да се врати како џихадист и да и ја скине главата на кучката на која и дозволил да има пристап до неговите пари.

Прати го типот ќе ја тужел а фино лепо вика дека и дал полномошно, типката не направила ништо противзаконито, а и претходно сигурно има разговарено со адвокати, јас воопшто не ја обвинувам неа.

Прати го типот ќе ја тужел а фино лепо вика дека и дал полномошно, типката не направила ништо противзаконито, а и претходно сигурно има разговарено со адвокати, јас воопшто не ја обвинувам неа.
Па таман, тие пари што му се останати да ги потроши на адвокати

А и на таа пара може комотно судијата да го подмити :icon_lol:

80.000 се смешна пара за девојката која му зема 300.000 евра исто на еден тип кој работеше со години во ирак и афган. и си замина у странство зашто овдека ке ја сватат погрешно :)
И не само тоа, у Куманово има многу вакви случки, дури не е интересно више, ама овој што се бламира мене ме чуди, у вакви случаи се ќути и мисли, а не на тв да си каже колкку е глуп.

Што сте па и вие чудни. Се затрескал типот и толку е приказната. Црнчел во Ирак и сакал да ја жени, а кога си заслепен од љубов тешко дека рационално ќе размислуваш.

Инаку вака од страна кога гледаш очигледно е дека згрешил, нема што да и дава пари на девојка, пример да му беше жена друг ќе беше муабетот.

П.С Ми се чини имаше и филм со мајка и ќерка кои правеа измами, можно е и оваа да е некоја манипулаторка додека имало пари си седела и после му ја здувнала.

Колку сакам некој мајчин швалер да и ги исцица парите на курвештијава па да остане таква мизерна на улица и ебам тоа мајката у пичка.

Гинел дечково у Ирак, одалечен 500 миљони километри и од фамилија и од све, животот на ризик му бил ставен, живеел од ден за ден за да може да заработи пари да и обезбеди живот на тоа курвата а оваа си ја прчела пичката тука.
Ти ебам курвештиите гнасни.

Глупак на годината да се прогласи човеков, и не гледам што правно може да загази девојката кога он и дал овластување до неговата сметка.

И не само тоа, у Куманово има многу вакви случки, дури не е интересно више, ама овој што се бламира мене ме чуди, у вакви случаи се ќути и мисли, а не на тв да си каже колкку е глуп.

Може ќе им ги отвори очите на други слепци барем, да не се изгорат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom