Скопјанец тврди дека видел неидентификувани светлечки објекти

M

Muranyi

Гостин
Мене само не ми е јасно зошто луѓето сметаат дека ако ние сме изградиле една претстава за вонземјаните како мали човечиња кои летаат во летачки чинии,зарем ова подразбира дека навистина се такви вонземјаните?Зошто мора да летаат и да не посетуваат со летала,сигурно постојат милиони пософистицирани начини на патување на огромни далечини(телепортација,портали и други начини за кои ние уште не знаеме)?

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
И јас видов НЛО, дојде братот се поздравивме се убаво, легитимација ми покажа и си замина... у Т-Мобиле работи, роаминг не плаќа :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Abe i ja so eden drugar dur sedevme u Aerodrom se pojavija tie svetkavi cuda, neveruem da se vselenski shitovi, poise licese kao neso zapaleno da ide i da se gasi gore, prvo mislevme deka e nekoj losh trip ustvari ne bilo xD

P.S - Pozdrav do plavata zenska so belite shorcevi i rozevkata maicka so podskoknuvase kao zajce i imase slatko gaze i cicka :D
Да не беше околу 3 саат сабајле ова?

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Ништо чудно, ова не сум го видела, ама имам видено нешто слично како мала. Беше ноќе, некаде околу 22 часот и јас си играв надвор во дворот, се спремав да влезам дома и видов три светли жолто-портокалови круга на небото, еден по друг во форма на чинија од тие малечките за кафе што се. Малечки беа и одма исчезнаа. Едноставно нема шанси да сме сами на овој универзум.

V

Vollstandig

Гостин
Ништо страшно, само не мора да се претерува дека “Ете ги вонземјаните дојдоа“.
Само да ве потсетам, како се снимени овие мапи има некој идеја:)?
https://maps.google.com/

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Ајде кој може да објасни што се објектите кои секоја вечер меѓу 22.30 и 23.30 се појавуваат на небото?? Не се авиони, ниту метеори бидејќи се движат различно. Не паѓаат вертикално или во различни правци туку патеката на движење им е како на авионите, но не трепкаат и се наоѓаат доста повисоко. Се забележуваат само на мал дел од небото.
Се движат бавно по определена траекторија, на почетокот светат поинтензивно, а потоа, постепено движејќи се, гаснат и не се гледаат повеќе. Сето ова трае кратко (меѓу 10 - 20 секунди).
Да не се можеби некакви сателити???

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ајде кој може да објасни што се објектите кои секоја вечер меѓу 22.30 и 23.30 се појавуваат на небото?? Не се авиони, ниту метеори бидејќи се движат различно. Не паѓаат вертикално или во различни правци туку патеката на движење им е како на авионите, но не трепкаат и се наоѓаат доста повисоко. Се забележуваат само на мал дел од небото.
Се движат бавно по определена траекторија, на почетокот светат поинтензивно, а потоа, постепено движејќи се, гаснат и не се гледаат повеќе. Сето ова трае кратко (меѓу 10 - 20 секунди).
Полека многу шизофреничари се движат меѓу сите нас.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
И јас и уште најмалце 10 луѓе ги видовме кога ги видел и скопјанецот за кој е отворена темава, скроз исто како што опиша беа. Значи ова беше пред може недела или две.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Две опции се во игра:
1. Вонземјани
2. НАСА

karan

Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Да, сателити се.
Последното зјапање видов нешто што не сум видел до сега.
Беше негде околу 13 јануари (веќе не ја помнам точната дата, но не бев пијан :) )во 05:30 сабајле.
Ја видов светлината уште од самиот почеток кога се појави од југозапад и тргна во правец север-североисток. По интензитет беше како што свети најсјајната ѕвезда, без да трепка. Белата светлина се движеше праволиниски и рамномерно преку целото небо, без никаков шум. Целото "прелетување" траеше околу 2-3 минути.

D

Deleted member 19276

Гостин
Последното зјапање видов нешто што не сум видел до сега.
Беше негде околу 13 јануари (веќе не ја помнам точната дата, но не бев пијан :) )во 05:30 сабајле.
Ја видов светлината уште од самиот почеток кога се појави од југозапад и тргна во правец север-североисток. По интензитет беше како што свети најсјајната ѕвезда, без да трепка. Белата светлина се движеше праволиниски и рамномерно преку целото небо, без никаков шум. Целото "прелетување" траеше околу 2-3 минути.
АВИОН

karan

Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Никогаш немам видено авион кој се движи во тој правец... Но, можеби постојат и такви да кажеме.
Сепак, светлината воопшто не се промени ниту по интензитет, ниту се слушаше некаков звук, ниту пак изгледаше различно кога се наоѓаше на југозапад, точно над мене и на североисток поради промената на аголот или оддалеченоста.
Навистина ми е чудно што никој друг го нема забележано ова.

Најдов нешто кое личи на тоа што го видов:

Kajgana Shop

На врв Bottom