Ти Евровизијата од Грузија дан ја гледаше?
Имаше убави композиции. За разлика од минатите македонски евровизии оваа е многу многу подобра.
Јас сакам Ристо Самарџиев да победи. Најубава песна според мене. И музиката и текстот... неверојатно добра песна.
Ама во реалноста, жал ми е што Некст Тајм ќе победи, затоа што 10 годишни тинејџерки ќе се обединат еуфорично да гласаат за нив. Песната немаше врска.
nice one
Нажалост нашата ја глеав...Во споредба со тоа какви песни се презентирани од другите земји-учеснички, не сакам да помислам дека некоја од овие кои беа денес може да не претставува...
За тоа кого сакаме да видиме како победник е веќе прашање на вкус. Јас лично, имам многу подруги критериуми од твоите, и според мене ова денес беше онака колку да се пополни една вечер плус...Меѓутоа тоа е мое мислење.
Не би рекол дека НТ ќе победат. Колку и да има попалени тинејџерки кои ќе гласаат за нив, Скопје фест како Скопје фест ќе заврши со наместена победа...
Добро не би можел да речам наместена. Сакав да кажам, јасно ни е на сите дека утре Александар Белов ќе биде водечкиот, а со него не верувам дека некој би можел да се натпреварува во собирање на гласови (знаеш како идеше на ОТ тоа
). Верувај дека него повеќе го сакаат отколку НТ.