Си биле педер и лудак, и лудакот му вика на педерот:
- Леле како ми се ебе мува!!!
А педеров:
- Бзззззззз...
Се возат Македонец, Грк и Албанец во авион и се случило несреќа и паднале од авионот во некоја џунгла, по некое време ги нашле човекојадци и им рекле:
- Ако издржите по 10 работи да ви бутнеме во газот ве пуштаме на слобода. Овие се сложиле.
Оди прв албанецот му бутаат 10 сливи, после третата почнува да писка, не издржува и го изеле.
Оди втор македонецот му бутаат петровки, после седмата се насмејува и не издржува и го изеле.
После некое време се сретнуват албанецот и македонецот во рајот и албанецот му вика на македонецот:
- Зошто бе македонче не издржа уште 3 петровки, се насмеа и те изедоа човекојадците?
- Ќути брат, видов дека на гркот му спремаат 10 лубеници.
Македонец, Германец и Италијанец требало да поминат голема провалија со кола. Иде Италијанецот со најново ферари, пред дупката кочи и вика нема шанса јас да ја скокнам провалијата. Иде Германецот со најново Порше и исто така пред дупката кочи и вика неможам јас да ја поминам. Иде македонецов со фиќо, се залетува ја прерипува дупката и овие му нудат награда. Овој одговара, не ми треба ништо само направете ми ја кочницата од колата.
Се натпреварувале Македонец, Албанец и Грк кој помалку капки ќе испрска кога ќе се фрли во базен. Се фрла Албанецов и испрскал 15 капки, се фрла Македонецов испрскал 5 капки, Гркот се фрла нема капки и судиите велат:
- Го молиме Гркот да го повтори скокот.
Грков се фрла и пак нема капки. Судите:
- Го молиме Гркот да го повтори скокот.
Се фрла и пак нема капки. Судиите:
- Го молиме Гркот да се фрли во базенот, а не на циментото.
последново е...