Универзални карактеристики за мажите и жените има, но тие се следниве: мажите имаат машки тела - жените женски, мажите мочаат станати - жените седнати, мажите немаат менструација - жените да, мажите не раѓаат - жените да ... отприлика тоа е тоа, а се друго како што се карактерите и однесувањата, воопшто не се универзални.Дали сметате и вие дека сите се исти? И што ги прави мажите/жените исти? Кои се тие универзални карактеристики според вас?
Разочарувањето кај послабите карактери го носи ваквиот заклучок, кај оние кои не знаат да веруваат и кои не сакаат да се надеваат на подобро утре.Дали мислите дека само разочарувањето го носи ваквиот заклучок и дека тоа мислење се менува ако ја најдете вистинската личност?
Никогаш не сум мислела дека се сите мажи исти. Нормално е дека и јас сум била разочарана мал милион пати, но секогаш сум била со мислата дека не се сите исти. Можеби таа позитивна енергија од мене, ми дозволила да се осигурам во тоа во кое некогаш само сум се надевала.Дали некогаш сте мислеле дека сите се исти, но сепак сте нашле некој/а кој/а го сменил/а вашето мислење?
Да, тоа може да се случи. Овој муабет се сведува горе-долу на исто со тој на Ацева. Нема да коментирам повеќе околу тоа, дека ептен јасно и точно има напишано ...И дали ако се разочара некој може да влијае тоа на него/нејзе и да стане како што се вика „сите се исти”?
Исто и кај вас, која жена не сака да ја ебат (има исклучоци), која жена не сака по газот да и одат (нема исклучоци), која жена не е кокошка, сите сте бре кокошки.joki напиша:колку се само исти!!!!...карактерот ќе дриблат дур типот не ја остварит својата цел и ајмо одново...FUCK HYPOCRISY...можда имат благи исклучоци...секоја им чест ...али не сум сретнала досеа такво нешо...
:nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene:vardarce напиша:Исто и кај вас, која жена не сака да ја ебат (има исклучоци), која жена не сака по газот да и одат (нема исклучоци), која жена не е кокошка, сите сте бре кокошки.
До некаде се слагам со тебе, убо си имаш кажано овде и е скоро све точно АМА зошто ако се сите машки исти барме некој кој нема да е таков? Некој кој нема да се врти по другите девојки, некој кој нема да ја омаловажува жен(ск)а му т.е. нас?RealGirL напиша:Зашто сите ова исти го свативте толку буквално?
Можам да кажам до негде...сега не навлегуваме тука во каракетрот туку онака земено во глобала!
Кое машко не се врти на добра девојка и кои атрибути прво ги забележува,кое не пие пиво и гледа фудбал,кое пред другарите не се праи ја на жена ми......а дома е папучар,кое машко не се вреѓа ако му речеш дека му е мал и сл.
Која жена не :3: ,која жена не направила барем еднаш љубоморна сцена,која жена ја сака свекрва и(ако живеат заедно)
која жена не се вати на главата и сл.
Зошто неверојатно? Многу вистина има во твоите зборови. Не се работи за НЕА, туку за НИВ. Мојме без една, не мојме без лотс оф демJakov напиша:и пак неможеш без нив, неверојатно.
Да де..немаше потреба да нагласувам и спротивно!MaStIcE напиша:До некаде се слагам со тебе, убо си имаш кажано овде и е скоро све точно АМА зошто ако се сите машки исти барме некој кој нема да е таков? Некој кој нема да се врти по другите девојки, некој кој нема да ја омаловажува жен(ск)а му т.е. нас?
А за ова блодираново ќе ти речам само: постојат и познавам такви кои можат да го побијат тоа.
А за машките, дека се вреѓаат ако им речеш деа им е мал..хм...и ти би се вреѓала ако ти речат дека си „даска“ нели?