Сингл, повеќе години?

B

Borg_Drone

Гостин
Точно така, едно мало дете повеќе шанси има од нас. Затоа можеби и јас бев во врска едино кога бев "мало 12 годишно дете" :)
Пријателе, тебе навистина ти било потребна помош.Затоа ти препорачувам јас најискрено да продолжиш да се исплакуваш на жени, на било која, каде и да стигнеш да и кажуваш на било која жена дека имаш чувства, дека ти се допаѓа, дека она може да те разбере, верувај дека ќе допреш до неа.Сепак и тие се човечки суштества, не се чудовишта.
Ако некоја сега во моментов нешто те игнорира на повици и не ти возвраќа на ништо мислам дека треба да и пријдеш и да и кажеш дека и ти имаш чувства и треба да и се исплачеш во тој момент, ако се наоѓате на пример во некое кафуле да му го земеш од раце ајнцерот на келнерот и ти да ја служиш, ако ѝ се извалкани патиките или штиклите да ѝ ги исчистиш со јазикот.И да ѝ се исплакуваш на неа како бебе, во било која прилика, ќе видиш дека ќе имаш резултати, ама невидени резултати.

M

Muranyi

Гостин
Реално, скопјанки, не генерализирам за македонките, ама скопјанките се ептен тешки да ги фатиш...можеби и тоа игра некаква улога така што како што имаше погоре еден пост, одмор во Бугарија и ќе ви биде подобро а после тоа искуство ќе пробаш да го пренесеш и тука :))
Да,да,тешки се многу.Е само коа седат во Мавровка на кафе со 20 љопки на маса,тогаш магично стануваат лесни.Тие таквите,као наводно тешки а у реалност им прават генг-бенг по 5 штрумфови,тоа се должи на простотилакот и немање вредност,па како заштитен меур ќе глумиме тешки цури.Клошарки,све тоа треба да се убие.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Абе, ја зборам општо, нема мене што да ми фали оптимизам, тоа што ми има око фатено до мене е, зборам како стојат некои работи, далеку дека е шаблонски, но грото така иде :)
јас поинаку размислувам но нејси :) хејв а гуд деј :love:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Да,да,тешки се многу.Е само коа седат во Мавровка на кафе со 20 љопки на маса,тогаш магично стануваат лесни.Тие таквите,као наводно тешки а у реалност им прават генг-бенг по 5 штрумфови,тоа се должи на простотилакот и немање вредност,па како заштитен меур ќе глумиме тешки цури.Клошарки,све тоа треба да се убие.
епа тоа е повеќето глумат, па така рачунај да налеташ на 5 такви и 5 корпи нормално дека ќе почнеш да се сумњаш во себеси...тоа им се случило и на дечкиве што се жалат, не дека реално до нив е проблемот, битно скопјанки наши се меѓу по влезените во филм девојки :)

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Пријателе, тебе навистина ти било потребна помош.Затоа ти препорачувам јас најискрено да продолжиш да се исплакуваш на жени, на било која, каде и да стигнеш да и кажуваш на било која жена дека имаш чувства, дека ти се допаѓа, дека она може да те разбере, верувај дека ќе допреш до неа.Сепак и тие се човечки суштества, не се чудовишта.
Ако некоја сега во моментов нешто те игнорира на повици и не ти возвраќа на ништо мислам дека треба да и пријдеш и да и кажеш дека и ти имаш чувства и треба да и се исплачеш во тој момент, ако се наоѓате на пример во некое кафуле да му го земеш од раце ајнцерот на келнерот и ти да ја служиш, ако ѝ се извалкани патиките или штиклите да ѝ ги исчистиш со јазикот.И да ѝ се исплакуваш на неа како бебе, во било која прилика, ќе видиш дека ќе имаш резултати, ама невидени резултати.
Незнам што сум ти згрешил толку па све со некои негативни постови ми се обраќаш. Со сите ли си ваков?

B

Borg_Drone

Гостин
Незнам што сум ти згрешил толку па све со некои негативни постови ми се обраќаш. Со сите ли си ваков?
Не сум ти се обратил со негативен коментар.Каде го виде тоа?Ти давам совет како да постапиш.Јас ништо лошо не напишав, напишав дури и дека сметам дека ти е навистина потребна помош а ти си земал ме критикуваш.Те разбирам, уживај, следи ги инструкциите што ти ги дадов горе, верувај дека ќе видиш дека ќе донесат резултати.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
И-Н-Т-Е-Р-Н-Е-Т !!

Место каде што луѓе ќе те сожалуваат и ќе се обидат да ти помогнат и место каде што ќе те хејтаат и исмеваат.

Сигурно не очекуваш сите да се согласуваат со тебе и се да биде мед, чим си ја отворил темата тогаш треба да бидеш спремен и на едното и другото.

Тоа што ти смета - игнорирај.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Не сум ти се обратил со негативен коментар.Каде го виде тоа?Ти давам совет како да постапиш.
Секаде кај што ми се обраќаш, ми се обраќаш на начин како да сум ти згрешил нешто. Ако сакаш да ми кажеш нешто можеш и на пофин начин да го сториш тоа.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Мартин, знаеш како, ти како да бараш помош, ама ко да не сакаш да ти помогнат. Што и да ти пишат како совет ти викаш не можам, не сакам, не ми се свиѓа, срамежлив сум, не знам. Никој не сака лигуш, преземи нешто, мрдни, смени се, сите од време на време правиме работи што не ни се свиѓаат за да добиеме нешто. Знаеш како викаат - трпи баба за убавина! Не може кога гледаш дека не ти иде да седиш така, со тањирче во рака и да чекаш тулумби од небо да ти паднат. Све се правиш некоја жртва, а во суштина проблемот е во тебе. Кога гледаш дека е така, направи нешто да се прилагодиш, не само да плачеш дека си многу фин и затоа не те сакаат.

B

Borg_Drone

Гостин
Секаде кај што ми се обраќаш, ми се обраќаш на начин како да сум ти згрешил нешто. Ако сакаш да ми кажеш нешто можеш и на пофин начин да го сториш тоа.
Аман бе, зошто таков впечаток?Јас ниту ти упатив некоја навреда, ниту пак напишав нешто лошо.И најфино и културно ти напишав што треба да направиш.
Ти што сакаш сега мисли, еве ако толку ти пречам и ќе се повлечам од дискутирање, не е проблем, јас мислам дека ништо лошо не направив, ти дадов само совет.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Друже не ебат убавите туку упорните. Грдите машки се упорни и отпорни дека требале да се присопособат во животот на одбивања, а убавите се премногу ограничени и се плашат од неуспех. Јеби га те одбиле живот иде даље, идеш на идната. И јас сум бил одбиен предтоа и знам како е сјебано. Ако не сака првата ќе сака втората ебаго :cool:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Клучот е во тоа да не се разочаруваш, сите сме биле одбивани...само Martin1987 не кажа со каков профил на девојки си се обидел....имало ли манекенки, ама и обични девојки, па и ружни еве да речеме?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
http://ellyj.blogspot.com/2009/05/eros-show-2009.html
братко ако пробуваш кај вакви ништо од бизнисот, инаку на ваква еднаш да и го ***** 10 години среќа ќе те следи :vozbud:

Код:
https://www.google.com/search?q=gloria+gucci&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45512109,d.Yms&biw=1366&bih=643&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=KptyUdLoA6nj4QSZ1IGQCA#um=1&hl=en&tbm=isch&sa=1&q=sofia+gucci&oq=sofia+gucci&gs_l=img.3...21990.24051.0.24285.11.10.0.1.1.0.178.1022.4j6.10.0...0.0...1c.1.9.img.aCd7vu3prz8&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45512109,d.bGE&fp=b0d2b7ec4805ad3c&biw=1366&bih=643&imgrc=nGVvRXkNLAanKM%3A%3BYNNkYuPg6b0P7M%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-s4iI41lFf9g%252FULv_yaSDd2I%252FAAAAAAAAWzo%252FoKL7cD8PaLA%252Fs1600%252Fsofia-gucci-1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fautoconsigli.blogspot.com%252F2012%252F12%252Fautoconsiglifaceworldbinomio-vincente.html%3B800%3B400

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Клучот е во тоа да не се разочаруваш, сите сме биле одбивани...само Martin1987 не кажа со каков профил на девојки си се обидел....имало ли манекенки, ама и обични девојки, па и ружни еве да речеме?
90% од тие кај кој што сум се обидел беа обични девојки(средна класа), а остатокот беа со подпросечна убавина.

Kajgana Shop

На врв Bottom