Е ај па да не ! Ако не тепа Заев во Струмица го рушиме ние глобалот а не они да го користатНого рано се узбуџувате:back:
:pos2:Во македонија води СДМС ајмооооооооооооо
A инаку демек само "вие" имате право да го користите.Колку сте смешни со изјавиве за партииве, наместо да гледате за доброто на државата и општината, приоритет ви е глупата партија.Стварно за грев.Е ај па да не ! Ако не тепа Заев во Струмица го рушиме ние глобалот а не они да го користат
колку години имаш?хахахаха лажни вртежи со колите на Вмро-овците ... си даваат надеж само хахахахаха ако ако нека им е така ... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Субвенции од другата година само каде што победила Вмро за другите нема... :pos2:A инаку демек само "вие" имате право да го користите.Колку сте смешни со изјавиве за партииве, наместо да гледате за доброто на државата и општината, приоритет ви е глупата партија.Стварно за грев.
7-8 изгледа имаколку години имаш?
Сигурно со ова ВИЕ мислел на нас .. МАКЕДОНЦИТЕ.A инаку демек само "вие" имате право да го користите.Колку сте смешни со изјавиве за партииве, наместо да гледате за доброто на државата и општината, приоритет ви е глупата партија.Стварно за грев.
добро нека биде смешен ... стави си го во потпис и не верувај Јас ти ја говорам истината :smir::pos2:
Најсмешен пост оди во цитат после резултатите.
СИСАААААААААААААЈ!!!!! Сега и3губивте во Куклиш па и и плаќано било, ова она...СДСМ ама баш никогаш нема теоретски шанси да тепа во Куклиш...освен ако не се дадат пари. Можеби има вистина во тие 25 000 евра а?
17колку години имаш?
Полтронче смири се малку без навреди ок? Јас пренесувам што ми рекоа, или забрането е? Кој сака нека верува, не е моја работа. И јас би сакал да не е вистина верувај, ама СДСМ во Куклиш без пари едноставно сфати дека не може да победи.СИСАААААААААААААЈ!!!!! Сега и3губивте во Куклиш па и и плаќано било, ова она...
Незнам што е подобро 1 ден да ти дадат 50 евра или за 4 години да ти ги подобрат условите за живеење ?Полтронче смири се малку без навреди ок? Јас пренесувам што ми рекоа, или забрането е? Кој сака нека верува, не е моја работа. И јас би сакал да не е вистина верувај, ама СДСМ во Куклиш без пари едноставно сфати дека не може да победи.