Назад неколку страни пишах еве и сега ке повторам на мене ми се закануваше,а јас не сум никој нели??Тава ви го кажувам на сите,а он не се заканува на никој тава да ти е јасно!!!
Да беше Груевски Хитлер добро ќе беше.сеа не да пишувавте слободно по форум.нема да претнаате.ама не е.
ХАХА...еве ја живата вистина за ВМРО браво за тој што го направил :bravo:lee::poss:
П.С. Комент за клипот
И ОСУМТЕ МИЛИОНЧИЊАТемата стана попопуларна од генералната дискусија за председател. Која е целта, да се некој предомисли за кој ќе гласа. И се е веќе препрочитано по три пати се исто па исто.
П.С. Тука пишува дека има 1204 проекти реализирано, а тука 1200 :pos2::pos2:
Тава не е глупиране тава е живата вистина друже!Да беше Груевски Хитлер добро ќе беше.сеа не да пишувавте слободно по форум.нема да претнаате.ама не е.
и дај не се глупирајте.
90% од тие шо се гласале не се од Струмица така да не се радувајте :helou:Силвана Бонева!!!
Силвана Бонева150 53.38% Зоран Заев131 46.62%
90% од тие шо се гласале не се од Струмица така да не се радувајте :helou:
Dobro si pisame samo strumicane ama i u posledni mesec se registrirani 30 novi clenovi so se glasale protiv zaev i sho pisate protiv zaev.Не братче да не се залажуваме,тука 90% се од Струмица.оти гледаш само ние од Струмица си пишуваме на форумо,мислам на темата
Lele stvarno so ke pravame ako ne e zaev!:pos2:pa vie ste stvarno zadoeni ama epten strasno tolku ste ubedeni so mislate oti od nego nema pojak epa stvarno ste GREHCE CCCCCCCC a za narodo so izlevase po ulicite tava se bese nasila nejkaaa lugeto ama moraaaaaaa so e nogo zalno......Бонева беше најголемиот иницијатор за да не биде направен аеродромот во Струмица.
Заев ако не беше ослободен можеше ВМРО и да го отроват!!!-Малце е чудно но можно беше и тоа,исто како тие што беа од патарината 70% невини а ги држеа 9-10 месеци.
Ако Заев останеше подолго од 1 месец во притвор во градот ќе беше хаос.
И за крај не би рекол дека Заев во Струмица не го сакаат.Кога беа мирните демонстрации за него имаше толпа народ!!!!!!!!!!!!!!
Бонева нема 3 чисти у главата...
Ја гледам пред малце на ТВ мале колко глупости се натропа свака и част
Ама тешко да може да потпре на Зокии...хехеее она мисле така лесно се седнува на таа фотелија ... чеки поленка ... и најсмешно со вееке на нимните митинзи ја најавуваат како да победила И СЕГА КЕ ВИ СЕ ОБРАТИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА сТРУМИЦА
па кога ја слушнав кога изјави
ДРАГИ МОИ СОГРАЃАНИ,ЈАС КАКО СТРУМИЧАНКА :uvo::uvo:
Па ако е неопходно ..ДА!
Заев ќе падне, па ако треба и сите вмровци анархисти да станат.
Живеам за тај ден да ја демолирам Струмица.