Се плашите ли од темнината? Зошто?

G

GoddessOfRock

Гостин
Нипшто страшно - темнината е само недостаток на светлина

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
но веј ,со има да се плашам ИЗр0д сум или шо сум :pos2:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Имав страв од темнина, ама од потполна темнина да не можиш прст да видиш пред око. А ако светеше неш немав гајле.
Веќе не се плашам од нииикаква темнина... Едначка коо се бањав снема струја и така ми помина стравот од темнина. :pos2::vozbud::pos2:

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Се плашам само од змии!:nesum:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..имам..мн страв од темнина...едноставно кога се наоѓам во темнина( во потполна темнина..каде ништо не се гледа) не можам да издржам..паника ме фаќа..зашто?? неам појма...умирам у тој момент:kesa:...ама во темнина од каде барем малце се гледа светлина..можам :pipi:

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
до пред некое време ептен ми бесе страв особено дома сама кога сум се вртев околу мене по 100 пати и палев светло у секоја мозна просторија сега не се прашам до толку ама пак по некад си проверувам за секој слуцај да не има некој позади мене:D

Член од
1 ноември 2008
Мислења
170
Поени од реакции
20
Да,посебно кога сум во вц-то и треба да се вратам назад-некој потсвесен страв од детството.

Член од
26 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
0
abe ja poveke se plasam od svetlina nego od temnina:pos2: ...nemam poima zasto:toe:
:D

А

Александра Д.

Гостин
0д темнината се плашев кога имав 8години, и цела се тресев кога беше темно, а особено кога бев сама. Сега пак тој страв го снема, и мислам дека светлината е пострашна од темнината.
Шетав еднаш сама на полноќ, а месечината беше темна. Кога ја погледнав нешто ме тераше да го тргнам погледот и се до дома неможев да гледам во неа, а таа беше полна и жареше.....не знам...само знам дека не се плашам од темнината:pipi:

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Кога бев 10 години ми беше многу страв. По скалите ми беше страв да се качам.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom