Се плашите ли од темнината? Зошто?

Toxic Boy

I'M MACEDONIAN!
Член од
27 јуни 2008
Мислења
215
Поени од реакции
3
јас се плашам од темница само кога сум сам
ако сум со некој другар или некој друг ич не ми е страв

Член од
23 мај 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
LELELE LUGJE NE ZNAETE KOLKU SE PALSAM OD TEMNICA SEKAD NAVECER SPIJAM SO UPALENO SVETLO KOMSIITE MISLAT DEKA SUM ZABEGALA PA MOZE E TAKA AMA NE ZNAETE KOLKU MI E STAV OD TEMNICA IMAM ODENO I PO BAJACKI AMA NISTO!!! MNOGU MI SE STRAV OD TEMNICA LELEEEEE LUGJE POMAGAJTE VE MOLAM KAKO DA GO POBEDAM STRAVOT?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
Ке земеш ке спиеш без светло и ке ти помине стравот, иначе ич не ми е страв од ТЕМНО и обожавам да седам во темно дома речиси никогаш не палам светло :baeh:

D

DJ_DEXTER

Гостин
Темницата е недостаток на светлина, аналогно на тоа нема никаква паранормална промена на околината..

не се плашам освен ако не ми скокне некој :):):):)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
не се плашам али станувам параноичен :pos::pos::pos: не бе...не се плашам али се плашам од стварите што не ги гледам заради теминината, како на пример касата од вратата е пред мене, мртва темница, ја не ја глеам...иии....модар

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
После прошлото лето од глупи и дегенски муабети за духови, сенки, вампири, ѓаволи, врагови и убедување после секој раскажан дека е вистина тоа имав ама ептен параноичен и ненормален страв од темница! Не да шетам онака навечер или нешто ама да спијам немаше теорија пошо ми кажуваа како биле убивани луѓе, фамилии ова она и ептен се стресов.. Сега не ми е страв можам да спијам и у темница али се навикнав со мааалце светло (додуша и си легнуем коа ќе се раздени или ептен уморна) така да ми пројде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, не се плашам. Напротив, повеќе сакам да сум во темнина отколку во светло. Ме замара некако светлото, посебно ако сум уморна. Кога сум сама низ дома, ретко го вклулувам светлото, навикната сум така. И кога се качувам по скали не палам светло. Навика си е навика. Немам ни страв кога одам по улици кои што не се осветлени. Едноставно не ја гледам темнината како некоја закана или причина за страв.:toe:
Порано дури и ме зезаа, ми велеа дека очите ми имале Night vision функција:pos:.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Ne se plasam od temnica voopsto, nema zasto a i vie se plasite zaso premnogu se zamarate so toa da ne ima nekoj pozadi vas, duhovi i takvi raboti...ne mislite na toa voopsto mislite samo na ubavi raboti i ke nemate gajle...Pozdrav4inja do site:smir:

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Porano mn se plasev od igra4kite okolu mene na temno, no toa e minato:smir:

Se plasam samo posle izgasnat horror, ama mn brzo mi minuva- Taka da nemam nekoja fobija od temninata:wink::wink::wink:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Се плашам од темнина и тоа како, посебно кога сум сам во затворен простор ( како што сум сега сам во собата:nesum:)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
не се плашам ама ако се случи да гледам некој хорор, знам да седам со палицата в’раце пред компјутер :).... се осеќам посигурно :pos2:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Се плашите ли кога ви е страв?? Мухахаха, кидинг, него муабетот ми беше, не јас воопшто немам страв од темница што знам...навечер не можам да заспијам ако не ми е скроз темно в соба..ама може да ме фати некој страв ако се враќам сама за дома по некои сокачиња кај што нема жива душа (па да ми излези мртва :vozbud:)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Зш да сеплашам кога знам не постојат вампири и слично да ми преебат матер, ај постојат манијаци надвор ама не ми се проблем

Kajgana Shop

На врв Bottom