Се каете ли за нешто/некого?

Член од
5 август 2005
Мислења
32
Поени од реакции
0
THERE THE RAINSTORM CAME OVER ME AND I FELT MY SPIRIT -BREAK I AHD LOST ALL OF MY BELIF YOU SEE AND REALIZED MY MISTAKE BUT TIME THREW A PRAYER TO ME AND ALL AROUND ME BECAME STILL

I NEED LOVE LOVES DIVINE PLEASE FORGIVE ME NOW I SEE THAT I VE BEEN BLIND GIVE ME LOVE LOVE IS WHAT I NEED TO HELP ME KNOW MY NAME

THROUGH THE RAINSTORM CAME SANCTUARY AND I FELT MY SPIRIT FLY A HAD FOUND ALL MY REALITY I REALIZE WHAT I TAKES

CAUSE I NEED LOVE LOVES DIVINE PLEASE FORGIVE ME NOW I SEE THAT I VE BEEN BLIND GIVE ME LOVE LOVE IS WHAT NEED TO HELP ME KNOW MY NAME

Член од
2 август 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
The`bItCh напиша:
Се каам само за една личност.. ама не дека „го изгубив“ туку дека бев со него! :twisted:
Hahaa, isto i jas.
Da mozam da go vratam vremeto ...
Ama toa e :place: :eek:

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Простено нека вие на сите што се каете 8) .

Тоа што било еднаш, никогаш нема да биде двапати.
Тоа што било двапати, ќе биде и третпат.

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Како и сите така и јас сум грешела и ке грешам и натака во животот нормално. За некои работи сум се покајала што сум ги направила, но тоа е тоа враќање назад нема нели? Ум за друг пат, па нели човек на грешки се учи, и со надеж дека истата грешка нема да се повтори во иднина.
А нема нешто посебно за што се каам :)

Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
A jas dali pravam greshki!? Da da! I toa do sega samo ednash - dozvoliv Katja da mi se razljuti :cuc:

Adr1anA

NAUGHTY GIRL
Член од
12 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
4
пред 2 дена направив животна грешка...ама да се каам??? зошто - само ќе се оптоварувам со нешто што и онака отишло по ѓаволите!!!!!!!

H

HCL

Гостин
Сум грешел многу пати во животот ама воопшто не се каам за тоа.Ако не грешам нема да научам.А да се каам за некоја личност:НИКОГАШ!!!Иако сум имал погрешни врски и слично ама сепак сеа барем знам дека постојат толку подли суштества.Мада никогаш не се ни случило поради мене врската да заврши.Затоа-нема потреба да се каам за некого.

Член од
26 август 2005
Мислења
88
Поени од реакции
2
Не се каам за ништо. Нема нешто фатално што сум направил или пропуштил да направам.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
u princip netreba da se kaesh za nishto ama jas naiskrajno se kaam za edna lichnost shto tolku dugachko vreme probuvav da bidam so nea (3 meseci lol :D) i devojkata izleze so mene za 2 meseci se zaljubi u mene ja onaka pochnav da se zaljubuam i se smuvav so nejzinata najdobra drugarka :( :( mnogu mi e krivo za nea shto mnogu mi znachese a za devojkata so koj imav nadugachka vrska 2 godini bev mnogu zaljuben i devojkata me izvara i ne mi priznavashe jas u princip nesakam kukavici i taka da bev mnogu povreden ama za nea ne mi beshe tolku mnogu krivo

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
dajdo напиша:
u princip netreba da se kaesh za nishto ama jas naiskrajno se kaam za edna lichnost shto tolku dugachko vreme probuvav da bidam so nea (3 meseci lol :D) i devojkata izleze so mene za 2 meseci se zaljubi u mene ja onaka pochnav da se zaljubuam i se smuvav so nejzinata najdobra drugarka :( :( mnogu mi e krivo za nea shto mnogu mi znachese a za devojkata so koj imav nadugachka vrska 2 godini bev mnogu zaljuben i devojkata me izvara i ne mi priznavashe jas u princip nesakam kukavici i taka da bev mnogu povreden ama za nea ne mi beshe tolku mnogu krivo

dajdo напиша:
i devojkata izleze so mene za 2 meseci se zaljubi u mene ja onaka pochnav da se zaljubuam i se smuvav so nejzinata najdobra drugarka
dajdo напиша:
mnogu mi e krivo za nea shto mnogu mi znachese a za devojkata so koj imav nadugachka vrska 2 godini bev mnogu zaljuben i devojkata me izvara
Epa sega...se se vraka da znaes.Eve cist primer za toa.I ako si imal ubava vrska a si ja unistil-treba da se kaes,poso sam si kriv

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
TRKALOTO SE VRTI A MENE TAKA LOSHO MI SE SVRTE shto ednostavno bev skrshen definitivno si u pravo Tha_Bitch i da ponekad duri se sekavam na nea ushe mi e mila

ThA-BiTcH напиша:
Epa sega...se se vraka da znaes.Eve cist primer za toa.I ako si imal ubava vrska a si ja unistil-treba da se kaes,poso sam si kriv
ti ne se kaesh za nikogo ili :raz: :raz:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Se kaam za nekoi raboti.
Ali koga veke pominalo i nema nazad, probuvam da ne mislam na toa poso ne mi vredi veke koa go neam neli ?!

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
кое тркало бе.. бумеранг се вика тоа..

ја се каам исто за милион потези шо сум или не сум ги направил.. ама шо фајде сеа? подобро сконцентрирај се на иднина него да се гушиш сам себе..

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ThA-BiTcH напиша:
Se kaam za nekoi raboti.
Ali koga veke pominalo i nema nazad, probuvam da ne mislam na toa poso ne mi vredi veke koa go neam neli ?!
do negde si u pravo ali neznam kolku dugachka vrska si imala ali jas posle mojata vrska bef skrshen neznaev sho da praam 2 godini i na kraj nekoj da te izdribla ako ne sfakash non stop mislev na nea neznaev sho da praam prvite 2 meseci ali posle toa pocnav pak da se vracham u normala i od togash rekov deka ke bidammm mnooooogu pretpazliv koa pak ke se zaljubam me sfakas

Kajgana Shop

На врв Bottom