на бит пазарДа не знае некој каде се продава оружје во Скопје?
на бит пазарДа не знае некој каде се продава оружје во Скопје?
ffffffffОваа NIkko Stirling Gold Crown Air King 4-12x42 AO ти е една од најдобрите има и гаранција, сега незнам од каде би ја набавил, сега не пратам толку, порано од Хрватска беше најблиску, за оригинал зборувам, мада за таква пушка јас би размислил за голд краун аиркинг ама некој со фиксен зум, Х6 да е мислам најадекватно, пошто тој модел на хатсан го викаат убиец на оптики, јас би размислил да земам со 5,5 калибар ако е толкава јачина, пошто ке ти влијае на прецизноста толкава излезна брзина а истрелот ке биде побучен од боева пушка, ке го пробива звучниот зид. И леперсот е класа оптика али и е доста копиран од кинезите така да кај него полесно се наидува на фејк отколку кај нико стирлинг
kaj svatovive od amerika sto e izvodlivo za poracka go ima ovaffffffff
ne znam so da kazam so da pravam zs so pusksva bukvalno nema igracka vo vistinska smisla znaci nemam prostor za greska sto i da i stavam ako ne e toa jako i original djabe parite i muzikata rabotata ke bide nazdravie bricenje za parite da ne pravime muabet ovde kaj nas mk nema nekoj izbor a za od strana ke si kosta siping miping carina 200/250 eu ne me krpat za dobra optika a i pitanje e da odgovara za nejze.na kraj kraeva ke ispadne mojava kako u mikei idam i pravime muabet so tipot tamu i praime muabet za puskava i nakraj konstatiravne deka ustvari mene ke mi treba optika za KARABIN NE ZA HATSAN
ok total mi bese milo vaka sto odgovori javno ali jas mislam naj soodveten odgovor ke ni dade nekoj sto ima hatsan i da kaze sto koristi na nejze[DOUBLEPOST=1435008713][/DOUBLEPOST]http://www.nikkostirling.com/content/Products/SilverCrown/NSC640.html
![]()
ova nesto vaka edna varijanta i drugava toa e od nikko
http://www.nikkostirling.com/content/Products/MountMaster/NMM640AO.html
![]()
i dvata se top![]()
daj neka ponudi nekoj vozdusna puska za prodavanje[DOUBLEPOST=1437387371][/DOUBLEPOST]ako prodava nekoj vozdusna neka pise