Се гнасите ли од другите?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Не се гнасувам од луѓе што одржуваат хигиена,се гнасувам од смрдлаци,на кои здивот им мириса на ВЦ шолја...Дома секогаш јадам со една и единствена вилушка секогаш,не ми ја чепка никој...само тоа ми е така како навика останато незнам зошто..

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Па може да се каже. На пример, ако пијам сок од мало шише и некој ми побара, ќе го пијам јас па некаде при крај ќе му го дадам да си го испие остатокот. :icon_lol:

Ама, тоа само помеѓу другари. Вака по дома не се гнасам воопшто од никого.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не се гнасам од други луѓе ама ич. Уште повеќе, си се тешам дека така си го билдам имуниот систем :). Единствено ми фуфка од фекални бактерии, па обавезно рибам раце после секоја посета на тоалетот, и мрчам ако приметам дека некој забушава.
Буквално исто и јас.
Не сум гадлива од храна,чаши,шишиња,ама рацете ги мијам може милјарда пати на ден.Единствено нешто од кое ми е навистина гад е да ме допрат со раце,а пред три секунди да не се измиени :)

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
зависки од кој од тие луѓе што одражуваат хиѓеена не а од смрлацци да блацк многу се ѓнасумвам

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
може ова шо ќе го кажам е смешно ама таков сум се гнасам да јадам со ист прибор и да пијам од иста чаша од друг а не се гнасам да пијам вода од исто шише и некој да повраќа јас можам да јадам

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
не се гнасам од други луѓе освен ако не одржуваат лична хигиена

V

Viktorijabt

Гостин
Веројатно голем процент од тие што се гнасат фанатично и беспричински би можеле да ги дијагностицираме со Obsessive Compulsive Disorder.
Он - не, јас во главно не се гнасам ако нема добра причина за тоа...:nesum:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
зависи од човекот и колку тој одржува лична хигиена. иначе претежно од луѓе што ги знам што ми се блиски нес е гнасам..

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
абе не се гнасам јас ама барем да го видам шо чоек е :toe:
а иначе знаеш шо има слушнато дека кој се гнасел бил најгнасен хахахахах:pos2:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
не не
да сум се гнасел од други,колку литри пиво и вино помалце би испил до сеа..........:vozbud:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Се гнасам ептен, без разлика кој е, дали е домашен, пријател, човек што го гледам прв пат...
Ако треба да се напијам од истата чаша ја пребришувам и мијам повеќе пати, исто и за прибор за јадење.Најмногу од што се гнасам е пиење од исто шише.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се гнасам само да јадам од иста чинија и вилушка со некој друг,а да пијам од исто шише не...

Kajgana Shop

На врв Bottom