Се гадам од „палави места“?!?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Pa gledas deka i na nego mu teknalo deka moze e toa ?

Jajce po mitologija e zivot pocetok isto ko i sperma, psihata raboti vo simboli taka uchi Jung automehanicarot od Kozle ...dakle ako se gadish od razleano jajce belka znaci se gadis od nesto slicno na sperma , a cim se gadis od toa po mashinbravarot Frojd od Gorce ima nesto odvnatre sto e potisnato a toa najcesto e sexualnosta... sto ce reci ne mora da e peder , moze da se gadi od nekoi svoi postapki koi misli deka se tabu... a od druga strana moze da ispadne i deka ne si zadovolen od sebesi od nesto tvoe ... taka da ja sepak mislam deka ima nekoja psiholoshka zadnina zad ovoj problem ... moze gresham streljajte me ipak ova e forum traskame gluposti neli

Aj sea priznaj ti od sto se gadis ?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Pa gledas deka i na nego mu teknalo deka moze e toa ?
изгледа не си ме прочитал убаво и не ми одговори,и убаво пишува дека не се гадам од ништо
ми испомеша баби и жаби,се изнакажа глупости до немајкаде је*ем ги ја и Фројд од Ѓорче и Јунг од Козле,не ти држи вода ама ич ова пишаново,што е ондак по митологија тестенината,или сирењето,маргаринот......

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Sweden ги затру сите теми, мислам дека доволно е само мислење, а не и филозофирање од твоја страна.
Е сега, што е до докториве ке ви кажам од моја гледна точка. Значи моментално спремам испит микробиологија и учам за секоја можна бактерија, за секоја болест, за се и сесешто. Така да кога ке завршам се ме чеша, се осекам шугаво. Истото беше и кога посетувавме вежби, фаќам колонии, епрувети со микроорганизми и слично и дома додека не се измијам не фаќам ништо. И тоа е може донекаде фобија, а може и претпазливост, страв од се тоа што сум прочитала.
Е сега за дечкото кој се гади од гениталии, сигурно нешто потсвесно си има помислено, можеби случка, можеби слика. ТОа е само една минлива работа за која сигурна сум додека би поразговарал со некој, сам со себе, би сфатил што и како. Сите стравови кај луѓето се создадени од сами нас и од самите нас можат да бидат уништени. Значи кога ќе ја најде причината зошто, тогаш веројатно и ќе мине тоа.
А на Брн доста му се нафрлате, па тоа е само храна. Јас се гадев од пудинг, сега од боранија и што значи тоа???? А SWEDEN?:tapp:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Абе му се нафрливте сите на Sweden, а у суштина муабетот донекаде му има логика. Во секој случај не ми е намерата сега да ја разглабам спермофобијата на Брн и поврзаноста на неговата сексуалност со маргаринот и макароните. :icon_lol: Друга е темата.

Не се гадам од гениталии, ни од својот пол, ни од спротивниот. Нормално, збориме за во случај кога хигиената се оддржува и кога гениталиите се здрави (имам видено слики од деформирани пениси и огромни одвратни вагинални херпеси, затоа спомнувам :) ).

Проблемот со дечкото кој се гади од полови органи веројатно својата кулминација би ја достигнал кога ќе треба да стапи во сексуален контакт со партнерката (ако досега не стапил), а тука особено ќе ставам акцент на орално задоволување на партнерката, што за него би било кошмар, а за партнерката разочарување и трагедија. :)

Не знам од што би можело да потекнува и дали воопшто медицински е ословено како фобија, ама веројатно не е многу страшно, ако си се среди на време. :)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
А на Брн доста му се нафрлате, па тоа е само храна. Јас се гадев од пудинг, сега од боранија и што значи тоа???? А SWEDEN?:tapp:

ON TOPIK I STRUCNO MISLENJE :Koa veke prasuvas toa znaci deka si potencijalno frigidna propratena so zatupavenost koja progresira od pomladi godini se do sega ...

BTW koj mu se nafrla na brn ? Me zabole za brn ...toj za mene e bukva elekronski podatok bas ko i ti ... me prasaa sto kako jas im odgovoriv i sea sto da pravam koga sum procital dosta knigi na ovaa tematika da precutam zatoa sto na nekoja si tamu marinka ne i se dopaga da me cita ? Ma daj oladi idi prosetaj dva kruga okolu zgrada , vidi dal sum tamu, precuj dal se zbori i tamu za SWEDEN pa dojdi javi mi , ama na privatna poraka da ne kvarime temi

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ако е се ок со хигиената, продолжуваме на орален (зборам само за женскиот пол) :pos:

зошто да се гадам по ѓаволите :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
ON TOPIK I STRUCNO MISLENJE :Koa veke prasuvas toa znaci deka si potencijalno frigidna propratena so zatupavenost koja progresira od pomladi godini se do sega ...
Исто така он топик, и уште постручно мислење... Не е фригидна, не е тупава и сеуште е млада, што не значи дека ќе се развие во тоа што го кажа. Боже, Сведен, зошто навистина те има во секоја проклета тема со по илјада постови??? :toe:

Со нетрпение ги очекувам коментарите на блудните мозочиња на форумџиите кои веќе се убедени дека има за што да зборуваат по овој пост

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Zatoa sto forum e diskusija a ne mesto za dudlanje... ova spored Vujaklija

Inaku po on topic

ako covek se gadi
od teloto na svojot partner nesto mu se desilo pred da napuni 6 godini ili mozebi ima Edipov kompleks

sea pak prasajte zasto pa posle cudete se sto me ima so po iljada postovi ...toa se vika replika

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Zatoa sto forum e diskusija a ne mesto za dudlanje... ova spored Vujaklija
Дискусија се води помеѓу луѓе, а не помеѓу луѓе и твојата 38мица. Симни се малку на земја, стани од тастарута, само букви притискаш кои не се за на форум.
Остави на една тема да искомуницираме како луѓе.
На една тема прочитав твое мислење и ја спукавме, замисли на секоја да те читам. :shok: Лудило...

али сигурно вредиш, луѓето често те зборат. Во негативна конотација, ама барем те зборат.

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Докторе, благодарам на вашата дијагноза :placam::cuc::cuc::cuc::cuc::pos2:

Него земи си ти директ упат за во Демир Хисар па да не поштедиш сите овде. Знаеш што е твојава болест????
Ај нема директно да ти кажам, ама ќе ја поздравам старата директорка на средно медицинско. Знаеш која беше нејзината омилена фраза?
Се се менува, само глупоста е вечна.
Колку само овде некој пати од невнимание во животот ц-ц-ц. Има места(горе наведеното) каде дефинитивно ќе се докаже твојата силина млад господине :pos:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
ај да си кажам за мене...
од женски генитали не се гадам воопшто..

а да гледам гениталии од личности исти по пол со мене, е тоа веке не..

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ne se sejavam deka mi se slucilo,mozda pred pubertet koga mi bil crvce, togas i ne go gledav mnogu osvcen vo temnica.
sega go sreduvam,se depiliram na preponi,zadoveoln sum so nego(bar do sega mi go falele) iako me gone maskata psiha deka potrebno e uste ama sepak odlicen e .
p.s koga imam seks pozam mnogu bidejki ako ja promasam moze da dobie vospalenie na bubrezite.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Доколку гениталиите се чисти - единствена причина да ви се згади е да не чуствувате ништо за таа личност

Доколку имате љубов, страст - се е слатко

Доколку немате љубов - земете за пример кога врската ви била пред распаѓање - сексот не бил тоа што е па дури и желбата орлано да се задоволувате се намалила ... или уште полошо ... доколку партнерот со нешто ве повредил (емотивно, физички) ќе ви се згади да го гледате а камоли орално да го задоволувате

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73
Гениталиите се просто само органи кои си ја вршат задачата за кои се наменети, не гледам причина зошто би ме било гад да гледам, без разлика дали се работи за женско или машко, сметам дека се работи за лице бактериофоб, или нешто слично инаку не би можел ова да го разберам...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom