Се гадам од „палави места“?!?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Само имам еден голем проблем.Понекогаш се гадам од гениталии и не сакам да ги гледам...Ви се случило такво нешто или само кај мене е тоа?:kesa:
Интересен пост, членот нема да го именувам, да не помисли дека имам нешто против него.:)

Ви се случило некогаш ова? Мене ми падна чудно дека некој би се згадил од нечии гениталии (под услов се да е во ред со хигиената), па би сакала да чујам и ваши мислења.

Зошто некој би имал ваков проблем?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
[Edit од Скул-без имиња :)]

Иначе дечкото го знам и после толку дружење со него, никако да сфатам шо му е фората со тоа.....сепак е нормален тип и неам замерки освен оваа единственава :wink:

За мене гениталиите се подеднаков дар со убавината на телото.....

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ехеј... креаторот на темата одлучил да не споменува имиња така треба и да продолжат сите членови, без разлика дали го познаваш или не членот.

А сега она второто... Стварно не ми е јасно зошто некој би имал ваков проблем?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
едноставно не сфаќам :nesum:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Се гадам кога ќе видам машки гениталии,ама не кога ќе гледам некој филм:) туко во живо. Ете кога бев на селекција за во војска 15 машки сите голи се соблековме,гледав нагоре го гледав плафонот пошто едноставно ми се гадеше......

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Во Шведска кога бев, пред влегување во базен, мораше голи да се истушираме во отворена сала. Секако, само машки бевме, и искрено, воопшто не ми беше гадно и без никаков срам се соблеков и се истуширав. Сепак, и јас имам таков меѓу нозе, зошто да се грозам од туѓи, кога се далеку од мене? :)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Abe ima gadenje i gadenje ... sto znam sto ke rece moderna medicina za ova...abe ima luge koi se gadat da doprat tugi race da se pozdravat pa perat race 100 pati posle a doktori se na primer ... sto znam sto e normalni luge 100 posto inace ama imaat nekoi fleshovi jebem li ga ova za mene e misterija

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Abe ima gadenje i gadenje ... sto znam sto ke rece moderna medicina za ova...abe ima luge koi se gadat da doprat tugi race da se pozdravat pa perat race 100 pati posle a doktori se na primer ...
Се огласува модерната медицина:pos:
Да, има луѓе кои се гадат да допрат туѓи раце, ама тоа е веќе нешто друго.А за докторите, професијата им налага да перат раце :pos: по 100 пати, да не објаснувам зошто, можеш и сам да претпоставиш.

Назад на тема: Сигурно нешто не било како што треба, штом некој се гади од гениталии. Па, тие се дел од човековото тело.
При нормална хигиена, не треба да има ништо гадно. Чудна работа, стварно.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Најверојатно се работи за фобија од некаков вид. Не сум медицинско лице но тоа е мојата претпоставка.
Ако некој ја следи серијата на Канал5-MONK ќе прептоставо зошто се работи, затоа што он има фобии од се живо.

Мене лично ова не ми е чудно, нормална работа е човек да се гади од некој работи. Јас се гадам од сирење, маргарин, ориз, секаков вид тестенини, белка од јајце-заедничко за сите е што се бели лигави и солени но тоа не ме прави чуден. Комшијата мој пак не јаде зеленчук воопшто, модерната медицина има перфектно логични објаснувања за овие појави или не знам како ги нарекуваат.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Мене лично ова не ми е чудно, нормална работа е човек да се гади од некој работи. Јас се гадам од сирење, маргарин, ориз, секаков вид тестенини, белка од јајце-заедничко за сите е што се бели лигави и солени но тоа не ме прави чуден.

Izvini sto ke kazam moze ne e ok ama ne e za seir tvoevo sea sto ke slusnesh

ti brat potsvesno ne si siguren vo svojata sexualnost i zatoa se gadis na sve sto asocira na sperma ...

ako te vredja ova kazi da izbrisam odma postov ama ja mislam toa e , ne znaci deka si peder ili nesto ama nekoja dlaboka psiholoska nesigurnost od toj aspekt imas garant... posebno ova ako pocnalo pokasno ne ti e vrodeno sorry

PS inace doktorot mie race ... i doma i na ulica i ima rakavici koga rucha ... jebem li ga se plasi od bacili sto go znam ...baska nezenet e niti zenska imal sto se vika ...sto mu se ogadilo ne znam ... ama on e spored mene bolen malce psiholoshki paranoja go mava nekoja ... a za clenot ne mozam da kazam malce informacii imam ako saka da spodeli ok ako ne pak ok

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Секој ден, после тренинг се туширам во соблекувалната заедно со уште 20 деца од мојот тим. Дали се гадам ? НЕ ВООПШТО.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
А сега ти си и Фројд така?Никаде не пиша човекот дека се гади од сперма туку само од бели и лигави работи.
На темата:Ок,гениталиите се нормален дел од телото,ама што кога гледаш девојки што не се избричени...од тоа се гадам а не општо од гениталии...Изгледа погрешно бев сватен прееска...ама ајде не обвинувам никој пошто вистина така излезе постот....:pos2:

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Се гадам кога ќе видам машки гениталии,ама не кога ќе гледам некој филм:) туко во живо. Ете кога бев на селекција за во војска 15 машки сите голи се соблековме,гледав нагоре го гледав плафонот пошто едноставно ми се гадеше......
Можеби си се плашел дека ако ги гледаш ќе ти се крене? :)

До некаде е нормално исто-полови личности да се „гадат“ на вакви работи, ама доколку се работи за женско лице што би се згадило од машки гениталии тогаш треба да се запраша самата себе си за некои нешта.
But, во денешно време се е нормално така да ништо не треба да чуди.

Како викаат, мечка срам мене не срам или во овој случај мечка гади мене не гади и hop со раката директно доле без два пати да се замислиш, така ќе решиш многу работи. :pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Izvini sto ke kazam moze ne e ok ama ne e za seir tvoevo sea sto ke slusnesh

ti brat potsvesno ne si siguren vo svojata sexualnost i zatoa se gadis na sve sto asocira na sperma ...

ako te vredja ova kazi da izbrisam odma postov ama ja mislam toa e , ne znaci deka si peder ili nesto ama nekoja dlaboka psiholoska nesigurnost od toj aspekt imas garant... posebno ova ako pocnalo pokasno ne ti e vrodeno sorry

PS inace doktorot mie race ... i doma i na ulica i ima rakavici koga rucha ... jebem li ga se plasi od bacili sto go znam ...baska nezenet e niti zenska imal sto se vika ...sto mu se ogadilo ne znam ... ama on e spored mene bolen malce psiholoshki paranoja go mava nekoja ... a za clenot ne mozam da kazam malce informacii imam ako saka da spodeli ok ako ne pak ok
А бе ја едно време размислував и на таа опција ама испадна дека не е тоа. Затоа што јас јадам бурек со сирење, пијам јогурт итн. Се консултирав и со доктор и испадна дека во градинка сум почнал да ја селектирам храната. Јас општо земено со храната имам проблеми. на пример риба не можам да поднесам, пред година дена прекинав паштета да јадам-од месо јадам само плескавица ќебапи и пилешки стек(многу зачинет).

Во градинка во Хрватска сум научил бљак да кажувам на многу работи и тоа ми останало до ден денеска.
Инаку негде кога имав 17 години баш размислував за тоа што го пиша дека потсвесно се гадам од сперма и такви муабети ама испадна нешто трето. Само девојки ме палат, сопствената сперма не ме гади затоа што да ме гадеше немаше нити да дркам а плсу ќе останев девица на свој 23 години така да не е тоа проблемот.
Не се вреѓам од постот бриши не бриши исто ми се фаќа јас знам кој сум и не го кријам тоа.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
PS inace doktorot mie race ... i doma i na ulica i ima rakavici koga rucha ... jebem li ga se plasi od bacili sto go znam ...baska nezenet e niti zenska imal sto se vika ...sto mu se ogadilo ne znam ... ama on e spored mene bolen malce psiholoshki paranoja go mava nekoja ...
Епа извини ама ти во твојот пост не наведе дека се работи за некоја посебна индивидуа, напротив ги спомна докторите како примери само..
Ако веќе знаеш дека се работи за болест нема зошто да се чудиш и да полемизираш

Kajgana Shop

На врв Bottom