Сејте љубов помеѓу вас

Член од
3 јуни 2008
Мислења
108
Поени од реакции
3
Зошто да се мразиме? Зошто да се караме и и ги навредуваме другите?Колку е само убаво кога има слога помеѓу нас.Бог ни заповеда да се сакаме сите.Круна на се е љубовта.Убаво е кога сите ќе живееме во слога!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
А кога некој ти прави зло? :nesum:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Сврти му го и другиот образ:vozbud:

Член од
14 јули 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
'koj najmnogu ljubi najmnogu i se smiruva'.

bravo be stojanche za temata ama bash si razmisluvav vo posledno vreme na vakvi slichni temi.i si dojdov do eden zakluchok.da postojat fini lugje megjutoa eve primer.si druzat dvajca lugje ,edniot mu zgreshi na drugiot ete so zbor ne mora da e namerno,denes od 100 procenti na 80 posto srceto ke im se zatemne:e zoshto toj taka da mi napravi,i ete ljubovta oladuva.znachi prostuvanjeto igra golema uloga.koga sekogash bi gi barale greshkite prvin vo nas samite poinaku bi bilo.ovaa tema shto si ja otvoril e dosta shiroka no ako ne ja sprovedeme na delo togash i gjabe bi ja komentirale.

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Така велеше и Исус.

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Sakaj gi site pa duri i neprijatelot...

Потполно се сложувам !!
Ќе дојдам ,ќе те силувам ,ќе ти ја запалам куќата,ќе ти го убијам семејството, а ти во чест на тоа, ќе организираш една среќна забава каде сите ќе се гушкаме и сакаме !!

ГУШКАЊЕ!!!

Член од
3 јуни 2008
Мислења
108
Поени од реакции
3
Потполно се сложувам !!
Ќе дојдам ,ќе те силувам ,ќе ти ја запалам куќата,ќе ти го убијам семејството, а ти во чест на тоа, ќе организираш една среќна забава каде сите ќе се гушкаме и сакаме !!

ГУШКАЊЕ!!!
Братче, погрешно си сватил.Треба да ги сакаме и да се молиме за нашите непријатели за Бог да ги просветли и не во таа смисла ние да стоиме мирно и да чекаме некој да си игра со нас како што сака.:smir:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
108
Поени од реакции
3
bravo be stojanche za temata ama bash si razmisluvav vo posledno vreme na vakvi slichni temi.i si dojdov do eden zakluchok.da postojat fini lugje megjutoa eve primer.si druzat dvajca lugje ,edniot mu zgreshi na drugiot ete so zbor ne mora da e namerno,denes od 100 procenti na 80 posto srceto ke im se zatemne:e zoshto toj taka da mi napravi,i ete ljubovta oladuva.znachi prostuvanjeto igra golema uloga.koga sekogash bi gi barale greshkite prvin vo nas samite poinaku bi bilo.ovaa tema shto si ja otvoril e dosta shiroka no ako ne ja sprovedeme na delo togash i gjabe bi ja komentirale.
Во право си КАРЈА.Потребни се дела кои што ќе не оправдаат пред страчниот суд Христов.Можеби темата е убава, но лочо е тоа што некои многу глупости пишуваат, но тоа е тоа.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Братче, погрешно си сватил.Треба да ги сакаме и да се молиме за нашите непријатели за Бог да ги просветли и не во таа смисла ние да стоиме мирно и да чекаме некој да си игра со нас како што сака.:smir:
Само ти сакај си ги, моли се и чекај горнион да ги просветли, ќе се изначекаш а тешко и дека ќе дочекаш!
Се знае бе со непријател како треба..да го снема од лицето на земјата и крај на приказната!

Член од
25 јуни 2008
Мислења
451
Поени од реакции
5
Потполно се сложувам !!

ГУШКАЊЕ!!!
Како прво ако во мојот живот живее Бог нема да се случи тоа ни ќе се доближиш до христијанин за да му нанесеш лошо.

Бог рекол љубете ги својте непијатели како својте ближни, а ближните како себеси.
Ако ги сакаме само блиските по што се разликуваме од светот

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Тоа е една Христова реченица, само нешто изменета (онака, чисто информативно...)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А авторот сакал да каже?

Kajgana Shop

На врв Bottom