ke se isisas sama, ili ja da zeam masinkata......А бе шо се праите сите модерни, ако има еден човек кој не ја гледал серијава ќе се ишишам кец...
Да не си се лажеме...
http://www.imdb.com/title/tt0270789/
6.2 оцена на IMDb.
барем сме растеле со нешто , денес освен турски серии нема ништо ...Секоја генерација растела во различен период и темава излезе сите серии, емисии и цртани кои се прикажувале на нашите телевизии пред да се актуелизираат кабловските.
Исто гомно и сега и тогаш имало на нашите телевизии.барем сме растеле со нешто , денес освен турски серии нема ништо ...
За Женскиов Оркестар и Дајте Музика алал да ми ти е ...инаку кога ке почнеше дајте музика ги ссакав сите иструменти што ги свирева децата...Сара ми беше симпатија а кога ке почнеше да пее Ристо Самарџиев се прскав од смеење (до ден денес ) се си мислев дека голтнал тањир во тоа грлото )))) Вака иде : Ако не немааа , да се пронајде треба..да се исмисли еднааа уличкаа теснааа хах..и тако даље...Нешто од она што сте заборавиле а ми текна во моментов...
Белото циганче. Каде без баба Мулон? Колку плачев кога го касна змијата...
Трст виа Скопје
Солунски патрдии (иако оригинал е сценариото на Марин Држиќ - „Дундо Марое“, македонската верзија е одлична)
Дајте музика, овде не сме на час, може да вреви кој колку сака колку го држи глас.
Итроштините на Пејо Мариовецот
Незаборавната претстава Женски оркестар чии реплики веќе ги знам напамет.
Бушава азбука. А - авијатичар!
И цртанот со чантата и школските предмети што мрдаа - Utieračik.
МТВ имаше добра програма на времето, со Ѕвон (зимско рекреативна програма), Пулсирања, дебати, прашања за родителите и децата и многу многу поучни нешта.
Пипи Долгиот Чорап и Мајмунчето Алис
--- надополнето: 28 јули 2012 во 00:29 ---