- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.944
- Поени од реакции
- 42.664
Мислев дека имаат повеќе профит, со оглед колку го љуштат народот. А и 1 милион не е лошо.
Овој е официјалниот за пред УЈП, т.е тоа што морало да го остават, пред ова имаат исчистено сигурно уште толку.Мислев дека имаат повеќе профит, со оглед колку го љуштат народот. А и 1 милион не е лошо.
Може на сметка, нај вероватно добиваат и Ќеш, зш 33000 на таа работа во 7 ца се премалку...Јас мислев им даваат минимум 50 000 нето плата на продавачките а они 33 000...
Ајмо 30 ден покачуење т.е. 250 денари хамбургер
Скоро 1 год не сум јадел во 7 ца, истото го планирам и за 2025.
Забегување максимално, а реално што сака нека кажат дали вреди,највкусна плескајца имаат,саламите,чечкалиците,виљувчињата поскапеле или што ти ја знам дефинитивно НЕ ВРЕДИ да се јаде зошто го претераа секоја година по 30 денари.Бев со ниет прееска телефонски да таксам пирошка и помфрит, ама кога ми ја соопшти новата цена влегов нешто во тунел и снема мрежа нагло.
Вчера мамурен се будам мртов гладен и земам од Бејкинг Бред бургер, 190 ден, сосема солиден, Волтер Јуниор мислам се викаше небитно, други гледав поскапи имаше за цената сосема океј беше.Веќе кога даваш волку пари седни како човек во некој ресторан/кафана како господин, а не за сендвичара 250ден.