Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
9 e pod b(6) , 14 e pod b(45)
Ke ti gi resam i drugite samo sega sum malce zafaten , taka da za okolu saat vreme ke fatam da gi resavam.
Kazi mi samo dali da pisuvam i objasnuvanja na zadacite , ili samo odgovori?
Ustvara ne vidov deka gi imas veke odgovorite , Ok izvini samo objasnuvanjata.
Па ете би сакал да ми помогнеш со објаснувања. Ќе бидам благодарен и однапред балгодарам!

Дали некој има материјал за проект околу храна, витамини, шеќери, масти или слично ?

Има некој по програмирање за матура? Ја имам јас изработено програмата, но немам идеја за како да почнам да ја пишувам во семинарската... Може само и воведот да го добијам, колку да почнам :/

Помош ! Ми треба семинарска работа што побрзо од областа на Граѓанското право. Значи што било да е се што има врска со граѓанско право можи да послужи..пример како штое Имотно право и Меѓународно право и слично.АКо има некој го молам да ми излезе во пресрет.Фала однапред

Ми требит состав (т.е. на брачеда ми) по македонски за: непорокот на македонскиот народ низ Нерези и Вардар. Треба да содржи и песни од Нерези (од Гане Тодоровски) и од Вардар (Анте Поповски). Пишете ПП ако евентуално имате нешто. Фала, поздрав!!!

Пеери, зошо мислите дека овие професориве не ви ги читаат постовите што барате :)

Вчера една комшика тука што доаѓа ја провалија дека сте и пратиле семинарска. Некој од форумџииве бил наставник и ја изребрил „Те видов на кајгана бараш семинарска...не ти важи оваа за друго ќе пишеш“ :D

Ај ве молам ако има некој за
Гавранот -Едгар Алан По
Албатрос -Шарл Бодлер
нека ми прати мн ми е итно.. ќе праам писмена

decki kazete tema od biznis ekonomija ama da ne se finansii , ili eve nekoj problem vo drzava so ste go sogledale od toj aspekt

Ај некој ако има состав на тема "Улогатa на жената во семејството" да ми прати најкасно до среда за писмена по македонски јазик ми треба . ве молам

Дали некој има семинарска по финансиско сметководство за МСС 7 - Извештај за парични текови (cash flow statment)?

Луѓе бре како се конструира карактеристичен триаголник на правилен н-аголник ете пример нека биде 7аголник. :/

менаџмент информациони системи

Mi treba materijal za izrabotka na seminarska po "menajment informacioni sistemi" ... moze nekoj da mi pomogne??????

zdravo dali ima nekoj materijali na tema IN-VITRO oplotoduvanje od nekoi kngi ili od net potrebno mi za maturska rabota ve molam ako ima nekoj neka mi napravi usluga mnogu ke mu bidam blagodaren :))
fala odnapred :D

некој ако има нешто за Кислород ... ви се молам итно ми е ... за утре треба да го предадам .. оној кој ке ми направи добива што посака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom