Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој за пазар на капитал или за трошоци ? Фала

Ми треба по англиски една задача...на пример: b-be-bee-beer. Значи со додавање на една буква да се добива збор што значи нешто...
Ако некој знае, има, или пак знае некоја страна (нека прати линк) нека пиши... Благодарам однапред.

Ве молам што побрзо!

Ве молам што побрзо, кој има СОСТАВЕНО песна со градација нека ми прати ПП или нека ја написи овде. Ве молам побрзо! Благодарам однапред!

Ми треба ваша помош :D

доколку има некој од вас кој можи да ми помогни а се надева дека има че ви бидам благодарна.А се работи за следниве дела:
„парадоксот на диоген“
„Диво месо“
...доколку ги имате раскажано овие дела ве замолувам да ми испратите линк.ФАлА :smir:

snow girl напиша:
Здраво на сите кајгана корисници :pipi:
Ве замолувам долколку имате напишан материјал за следниве дела:,,Црнила“ „Парадоксот на диоген“ и „диво месо“
да ми пратите линк :smir: ви се заблагодарувам од напред
.

Снежна девојко,ќе идам малце офтопик ама немораше да пишеш со толкав фонт па и со црвени букви.
Туку види дали ова че ти помогне:
За првото:Клик
За второто:клик
За третото:Клик

Love,Light Bringer.

хехех фала :back: за линковите че ми помогнат во секој случај.

доколку има некој од вас кој можи да ми помогни а се надева дека има че ви бидам благодарна.А се работи за следниве дела:
„парадоксот на диоген“
„Диво месо“
...доколку ги имате раскажано овие дела ве замолувам да ми испратите линк.ФАлА :smir:

Да ги прочиташе книгите немаше да бидеш вака полуписмена и да викаш дека Че ни бидеш благодарна. За интерпункција не ни зборам, мисловна именка е тоа за тебе.

ИТНО!!! Ако може нешто за Физиономски и функционални одлики на градовите и селата. ИТНО!!!! Ми треба за вторник.

Благодарам однапред.

ај некој ако има нешто за црно семе без разлика дали е ликон да Доне,прераскажување на црно семе ,бруталноста во црно семе нека пише.
Ми треба за утре или за во четврток

ako mozi sostav pls na ovie temi Црнилата на Мекедонецот низ драмата „Црнила“, Парадоксот на Драшко Каровски низ драмата „Парадоксот на Диоген“, „Диво Месо“ од Горан Стефановски - Драма на Идеа

ми треба проектна за бизнис на тема амортизација на основни средства. ќе ми помогне ли некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom