Семинарски, состави, есеи, задачи

Член од
11 октомври 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo ke ve molam mala pomos pravam utre pismena po makedonski jazik imam dve temi no nikakoo ne mozam da si najdam i sostavam sostavi za temite
1. Кон патриотизмот и радољубието се чекори со дела, а не со зборови.
2. Да ги срушиме ѕсидовите во нас и околу нас.
Fala vi odnapred

Член од
29 октомври 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo, decki...znae li nekoj dali kako vonreden student mozam da odam na kolokvium?![DOUBLEPOST=1540835388][/DOUBLEPOST]ima li nekoj sto pravi seminarski raboti za poeftini pari dokaj 200 den :(

Член од
14 ноември 2013
Мислења
82
Поени од реакции
68
Дали некој има проект , дипломска , семинарска на тема Женско претприемништво?

Член од
7 ноември 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
може некој да ми напише есеј за насилство во светот?

Член од
18 ноември 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Утре правам писмена работа по македонски јазик дали ќе може некој да напише нешто за хуманизмот и ренесансата за вовед и плус нешто за Дон Кихот(Мигел де Сервантес), Хамлет(Вилијам Шекспир), Канцониерот(Франческо Петрарка), Божествената комедија (Данте Алигиери)?

Член од
11 декември 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво на сите потребни ми се состави за утре Странецот,Проклета авлија и чекајки го Годо. Ви благодарам од напред

Член од
13 февруари 2019
Мислења
1
Поени од реакции
0
Dali nekoj ima seminarska od Pedagoski fakultet na tema Dramska sekcija ili bilo koja druga sekcija?

Член од
21 март 2019
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво дали можи да ми пуштите состав на тема “забранетите нешта создаваат многу неприлики,но се најслатки”.треба да се вклучи и дел за Тристан и Изолда за нивната забранета љубов но што и да имате слично на темата би било добро..ми треба за утре:(..фала однапред.

B

Blokada

Гостин
Дали има некој изработено семинарска/дипломска работа на тема ISO 9001 2015, или да ми прати линк од материал на македонски јазик?
Фала однапред.

Genny12

Search Sexy Womans from your town for night
Член од
10 мај 2019
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали некој има изработено семинарска или дипломска работа на тема „Управување со девизен ризик„ или да ми помогне во наоѓање на матријал за полесна изработнка на темата.
Фалаа :)

Член од
22 мај 2019
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ми треба состав на тема:
1. Дали имам повекје прицина да ја напустат татковината или да останав во неа.
2. Професијата го осмислува нашиот живот. (Нешто поврзано со медицина, оти средно медицинско сум)
Фала Однапред <3

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2019
Мислења
1
Поени од реакции
0
За Хамлет види на пп;)

А има ли некој семинарска или нешто податоци на тема Меѓународен менаџмент на човечки ресурси?Ништо неможев да најдам на инт:(:(
Што е "пп" и каде можам да најдам семинарска за Хамлет?

Kajgana Shop

На врв Bottom