Семинарски, состави, есеи, задачи

Член од
6 март 2013
Мислења
11
Поени од реакции
1
Знам дека вие мислите така дека неа сум се консултирас со други деца, сестра денеска не бев на училиште болен сум.. ми рекоа за темите ги прашав што како треба ништо убаво не ми објаснија ..

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.743
Поени од реакции
4.506
Знам дека вие мислите така дека неа сум се консултирас со други деца, сестра денеска не бев на училиште болен сум.. ми рекоа за темите ги прашав што како треба ништо убаво не ми објаснија ..

Би ти помогнал ама ја немам прочитано таа книга.

Мој совет е побарај услуга од некое другарче ако треба сок части го и заврши работа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Ми треба помош хитно ми е. Некој да иде на испит наместо мене?

Член од
27 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
За во понеделник за писмена ми требаат есеи за романите Пиреј-Петре М. Андреевски Големата Вода и Црно семе ако има некој нека ми прати

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
а да прашаш постар брат/сестра или братучеди нешто?
тие верувај дека нема да те тролаат и барем стварно ќе ти помогнат (y) а овде никој не е должен да го троши слободното време смислувајќи на непознат човек вовед за писмена......и што после? ти нема ни фала да му речеш (така е зборот).

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
1000-дарче цакум пакум напишана 3 страни гарантирана 5-ка.
Ако си заентересиран пиши у пп.

До останатите
Шо серете, шо го жвакате без потреба ?
Ако добро ме служи помнењето нити е прв нити е последен едно време дипломски семинарски и остали курци се споделуваа на форумов, додека форумџиите не сватија дека некој си печали на нивниот труд, имаше курнази што ќе побараа и веднаш излетуваа “ паметни “ да се докажат се сервираа на тацна а курназот ги продаваше на ропаци како отварачов на темава.
Цела среќа што мрзливци се сега повеќето на на форумов па ни за себе немаат склопено две реченици камо ли да имаат да споделат семинарска или дипломска море ќути и раскази шо не се пишуваат.
Ај од време на време ќе се реши некоја задача колку за да се исконтра на некого или да се истакне али добро е што на толку завршува.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Jas ke ti napisam.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Шо убава тема имав напишано , едвај 3 страни се испишаа, малиов замоли за состав , 15 страни го тролате :P хахах чилајте ајде ќе се потруди детето и готово :)

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Да не има некој случајно правено проектна за Холокаустот или нешто поврзано со тоа? Ми треба за матура, ако има некој нека пише :D

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Ми треба помош околу матурска проектна на тема „Граѓанска војна во САД“, по историја. Ако има некој нешто на темава напишано.. или ако знае некој кој има..
--- надополнето: 9 март 2013 во 17:33 ---
И на англиски нешто врши работа..

Член од
11 март 2012
Мислења
13
Поени од реакции
0
Во понеделник правам писмена па ако некој има писмена за "Сид" да ми прате.

Фала однапред.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
дане му се наоѓа случајно на некој нешто за Радован Павловски, Ацо Шопов или Блаже Конески.
Ако има некој нешто нека пушти во ПП :D

Kajgana Shop

На врв Bottom