Семинарски, состави, есеи, задачи

Член од
6 март 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Ве молам било каков состав за Парадоксот на Диоген и Диво Месо

Член од
27 ноември 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
имам за задача да направам семинарски труд на тема фотографирање.... мислев дека лесен плен би било воа.. ама читајки тука на кајагана гледам дека ништо несум знаел за фотографирањето.. мислам.. имало многу техники многу детали за коишто јас појма неамав.. ако може и ако сака некој којшто се поише разбира во оваа област.. онака.. најважното од се по кратки црти нека биде.... да ме посочи кај да тражам материјал.. или уште подобро ако сака да ми прати некое материјалче ако има на лагер.. би му бил многу благодарен.. фала однапред :)

Член од
4 јануари 2012
Мислења
21
Поени од реакции
0
Де некој ако има есеј на тема Љубовта на Родриго и Химена во делото Сид ... Помагајтее

Член од
23 јануари 2012
Мислења
31
Поени од реакции
17
Дали има некој некакви информации за "хипотеза и теза". Од каде можам да најдам за семинарска? Или па ако имате цела семинарска да ја испратите ;)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Здраво.
Јас имам едно прашање. Ќе може ли некој да ми каже колку минимум, а колку максимум страни треба да содржи проектната за матура ?
И како се бројат страните, мислам од каде се почнува од вовед или од содржина ?
Фала.

Член од
8 март 2012
Мислења
3
Поени од реакции
3
1. На колку начини можже да се избере подмножество од множеството {1, 2, 3,...., N}, така да во него не се најдат два последователни броеви.
2. Да се конструира алгоритам со сложеност O(nlogn) за следниов проблем. Дадена е матрица од ред nxn, така да во секоја редица може да има повеќе минимални елементи. Дополнително е познато дека во секоја наредна редица најлевиот минимум се наоѓа на исто место или на место после најлевиот минимум во претходната редица. Да се најдат позициите на сите вакви најлеви минимуми.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Дали има некој некакви информации за "хипотеза и теза". Од каде можам да најдам за семинарска? Или па ако имате цела семинарска да ја испратите ;)
Пошто е капитализам, за 200 денари пишувам семинарски само од областа на филозофијата значи логика, етика... за литература малку поскапо, мислам нели најголемата мудрост е дека НИШТО НЕ Е БЕСПЛАТНО!

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
vaka mi treba seminarska za Anatomik human body na angliski od 8 -10 strani kolku treba i ke si platam...aj pishete u pp

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Ми треба состав на тема:

Една необична, волшебна случка.

Ај ве молам кој може да ми помогне за утре ми е. Благодарам однапред. :)

Член од
28 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
15
Ми требаат семинарски од Економски факултет по предмет : ЕКОНОМСКА ГЕОГРАФИЈА ( било која тема ),
Исто и семинарски со тема една од овие три ( било која)
1. Поим, аспект и начела на трговски менаџмент
2. Функционален менаџмент на трговски претпријатија
3. Елементи на трговски менаџмент

Доколку има некој го замолувам да ме извести со лична порака и нормално да дојдам до нив :):)
Благодарам однапред,
поздрав

Член од
18 март 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Ај како прво, нека ни е среќен 8ми Март на сите нас од понежниот пол ^_^ (мала препорака до машките, не го земајте здраво за готово тоа „понежен“). Е сега молбата. Ми треба хитно некоја компарација на тема „Шундот и кичот низ „културните“ манифестации на просторот провинцииски“. Станува збор за плукање по турбо фолк музиката. Колку е неквалитетна и безвредна. Компарацијата треба да претставува споредба меѓу огромната вредност на некои литературни дела или музика и безвредност на турбофолкот. Ве молам, ми треба за утре. Не мора да биде многу голема. Страна или пола :) Ви благодарам

B

BrunoFresh

Гостин
Пробав да побарам на интернет нешто околу семинарска за печатачи, скенери , фотокопири, некои такви предмети кои можеме да ги наречеме опреми за графичка подготовка. Пробав значи да најдам, но најдов само кратки работи како тоа се користат, ваму таму. Дали некој воопшто има некогаш праено за ова семинарска и дали може да ми понуди поголема помош околу ова. Ми треба итно за семинарска па ќе ве замолам бидете љубезни :)

Ви благодарам.

Член од
10 март 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво на сите!
Ми треба семинарска на тема “Методи на истражување на туристичкиот пазар“ па доколку има некој да ми прати :)
Ви благодарам.

Член од
11 март 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ке може ли некој да ми помогне за есеј за тема морални дилеми на едип тиранинот или морални дилеми на еден човек

Kajgana Shop

На врв Bottom