Нека проба јавнo да ги навреди а не вака да ми се прави јак преку тастатура...grefce siroto razlikata megu nas e sto jas te navreduvam licno tebe a ti navreduvas 700.000 muslimanski ziteli vo ovaa drzava i 1 500 000 000 naselenie vo svetot
Нека проба јавнo да ги навреди а не вака да ми се прави јак преку тастатура...grefce siroto razlikata megu nas e sto jas te navreduvam licno tebe a ti navreduvas 700.000 muslimanski ziteli vo ovaa drzava i 1 500 000 000 naselenie vo svetot
Упс, се навреди?!grefce siroto razlikata megu nas e sto jas te navreduvam licno tebe a ti navreduvas 700.000 muslimanski ziteli vo ovaa drzava i 1 500 000 000 naselenie vo svetot
Е ај пробај јавно...Нека проба јавнo да ги навреди а не вака да ми се прави јак преку тастатура...
Упс, се навреди?!
Не треба да се навредуваш од вистината.
Фактите се тука, не одат никаде. Вади ги и дискутирај. Ако ги имаш.
После пак ќе речеш сум те навредил.
--- надополнето ---
Е ај пробај јавно...
Штоако те прими тебе европа таму ?? која корист од тебе ?? ако те пушти тебе да влезеш ке склепаш едно дете евентуално две и за неколку децении ке треба да те издржава од солидарните фондови и тебе и женати додека овие од африка и азија и арапскиов свет кога ке отидат се котат ко стаорци така европа си добива работна сила ретко кој од тие емигрантски семејства завршуваат факс па им се рмбачка сила,значи они си рачунаат двајца муслимани за дваесет години ке се станат 10 така да од даноците на двајца од окотот ке им зимаат за пензија на нивниот татко а другите останати осум ке рмбаат за нивните граѓани,Зошто ги примаат ако не им чинат...ако им чинат, зошто ги критикуваат и се плашат. И се така у круг.
Овие горноевропјани некако не може да ги сфати човек. Нас не не примаат (едвај со миљон молби и документи), а од Азија и Африка шаком и капом...за на крај пак да ги критикуваат и обвинуваат за некоја заостанатост.
Британци, германци, французи...некако матни се со овие политики на визи и дозволи.
Тогаш нека ги трпат. Ем сакаат работници ем ги нејќат ....нека клонираат на крају краева ако не ги сакаат.додека овие од африка и азија и арапскиов свет кога ке отидат се котат ко стаорци така европа си добива работна сила
Ептен грешиш тие баш нема да ги трпат може нешто ситно да им дадат ама нишо поише од тоа тие што сакаат да им дадат, они многу добро си го знаат правилотои си го практикуваат.Каде си таков ке бидеш. Секој мора да ги почитува законите на земјата во која што се наога,ако пискаат и врискаат емигрантите впрочем не би емигрирале доколку им било убаво дома така да биди сигурен дека нема да им дозволат да си ја донесат домата таму,уствари во сите тие западни земји се практикува правото за депортација на несакани граѓани,не ги ебат ни два посто без разлика колку долго живееле таму или која генерација се таму родени ги пакуваат и среќен пат,лично се имам уверено во тоа и го имам видено тоа со свој очи впрочем немора да ми веруваш мене побарај по нетов колку има протерано исламисти од западов се ке ти стане јасно.Тогаш нека ги трпат..
Јаоо податок еј. Ова од нотар ти е или на тепка. Јас мислам дека 1 000 000 муслумани има во Македонија и тоа само по селата, а градовите да не ги броиме. Не лупетај. А гледам и вие муслиманите тука ептен си се почитувате, затоа ИВЗ и вахабистите очи си вадат.grefce siroto razlikata megu nas e sto jas te navreduvam licno tebe a ti navreduvas 700.000 muslimanski ziteli vo ovaa drzava i 1 500 000 000 naselenie vo svetot
Јаоо податок еј. Ова од нотар ти е или на тепка. Јас мислам дека 1 000 000 муслумани има во Македонија и тоа само по селата, а градовите да не ги броиме. Не лупетај. А гледам и вие муслиманите тука ептен си се почитувате, затоа ИВЗ и вахабистите очи си вадат.
33%.. Туууу.. да не сум и јас муслиман, а да не знам. Податоков, некако не ми мирише на убо.http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Muslim_population
680 000(so posledniot popis a sledniot najverojatno ke ima vishe) ziteli ili 33% muslimansko naselenie vo MK
a politikata ja ima segde duri i vo religijata zamesuva prsti
700.000 muslimanski ziteli vo ovaa drzava
verojatno ima i crni,nemoze siteda se beli...Кои црни 700.000 бе ;/
nema nisto loso so podatokot ...osven ako se pocne so nacionalisticka politika ili beter religiozen rivalitet33%.. Туууу.. да не сум и јас муслиман, а да не знам. Податоков, некако не ми мирише на убо.