Семејство уби девојка зашто одбила договорен брак

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
grefce siroto razlikata megu nas e sto jas te navreduvam licno tebe a ti navreduvas 700.000 muslimanski ziteli vo ovaa drzava i 1 500 000 000 naselenie vo svetot
Нека проба јавнo да ги навреди а не вака да ми се прави јак преку тастатура...

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.395
Поени од реакции
5.021
grefce siroto razlikata megu nas e sto jas te navreduvam licno tebe a ti navreduvas 700.000 muslimanski ziteli vo ovaa drzava i 1 500 000 000 naselenie vo svetot
Упс, се навреди?!
Не треба да се навредуваш од вистината.
Фактите се тука, не одат никаде. Вади ги и дискутирај. Ако ги имаш.
После пак ќе речеш сум те навредил.

--- надополнето ---

Нека проба јавнo да ги навреди а не вака да ми се прави јак преку тастатура...
Е ај пробај јавно...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Упс, се навреди?!
Не треба да се навредуваш од вистината.
Фактите се тука, не одат никаде. Вади ги и дискутирај. Ако ги имаш.
После пак ќе речеш сум те навредил.

--- надополнето ---

Е ај пробај јавно...

Што ?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Зошто ги примаат ако не им чинат...ако им чинат, зошто ги критикуваат и се плашат. И се така у круг.
Овие горноевропјани некако не може да ги сфати човек. Нас не не примаат (едвај со миљон молби и документи), а од Азија и Африка шаком и капом...за на крај пак да ги критикуваат и обвинуваат за некоја заостанатост.
Британци, германци, французи...некако матни се со овие политики на визи и дозволи.
Штоако те прими тебе европа таму ?? која корист од тебе ?? ако те пушти тебе да влезеш ке склепаш едно дете евентуално две и за неколку децении ке треба да те издржава од солидарните фондови и тебе и женати додека овие од африка и азија и арапскиов свет кога ке отидат се котат ко стаорци така европа си добива работна сила ретко кој од тие емигрантски семејства завршуваат факс па им се рмбачка сила,значи они си рачунаат двајца муслимани за дваесет години ке се станат 10 така да од даноците на двајца од окотот ке им зимаат за пензија на нивниот татко а другите останати осум ке рмбаат за нивните граѓани,

--- надополнето ---

и уште нешто балканов секогаш бил тампон зона помеѓу христијанска европа и муслиманскиот свет така да не очекувај да дозволат толку лесно да го изгубат буферот наречен балкан

Член од
28 март 2006
Мислења
17.773
Поени од реакции
12.237
додека овие од африка и азија и арапскиов свет кога ке отидат се котат ко стаорци така европа си добива работна сила
Тогаш нека ги трпат. Ем сакаат работници ем ги нејќат ....нека клонираат на крају краева ако не ги сакаат.

А за деца, ќе напраам кога би живеел таму...не е проблем кога се има пристојни примања и сигурност за деца.
Кај нас наталитетот е ужасно намален само ради лошите услови на живот...инаку досега не би седел само со две.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Тогаш нека ги трпат..
Ептен грешиш тие баш нема да ги трпат може нешто ситно да им дадат ама нишо поише од тоа тие што сакаат да им дадат, они многу добро си го знаат правилотои си го практикуваат.Каде си таков ке бидеш. Секој мора да ги почитува законите на земјата во која што се наога,ако пискаат и врискаат емигрантите впрочем не би емигрирале доколку им било убаво дома така да биди сигурен дека нема да им дозволат да си ја донесат домата таму,уствари во сите тие западни земји се практикува правото за депортација на несакани граѓани,не ги ебат ни два посто без разлика колку долго живееле таму или која генерација се таму родени ги пакуваат и среќен пат,лично се имам уверено во тоа и го имам видено тоа со свој очи впрочем немора да ми веруваш мене побарај по нетов колку има протерано исламисти од западов се ке ти стане јасно.
Иначе да наталитетот е опаднат шо од лошиот стандард шо од тоа што последните пеесетина години се форсираше да се има две деца,иначе гледаш разлика меѓу тебе и еден алжирец тој незнам колку да е во лоша состојба ке склепа најмалку 7 а ти аго си во ептен добра финансиска положба ке размислиш за трето :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јаоо податок еј. Ова од нотар ти е или на тепка. Јас мислам дека 1 000 000 муслумани има во Македонија и тоа само по селата, а градовите да не ги броиме. Не лупетај. А гледам и вие муслиманите тука ептен си се почитувате, затоа ИВЗ и вахабистите очи си вадат.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Јаоо податок еј. Ова од нотар ти е или на тепка. Јас мислам дека 1 000 000 муслумани има во Македонија и тоа само по селата, а градовите да не ги броиме. Не лупетај. А гледам и вие муслиманите тука ептен си се почитувате, затоа ИВЗ и вахабистите очи си вадат.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Muslim_population

680 000(so posledniot popis a sledniot najverojatno ke ima vishe) ziteli ili 33% muslimansko naselenie vo MK

a politikata ja ima segde duri i vo religijata zamesuva prsti

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Циганин си ал најлепши :icon_lol: За година две како што тргнало 50%-50% ќе биде муслиманското население....:nenene:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13

Kajgana Shop

На врв Bottom