Семејно насилство, што е точно тоа и зошто жените го користат како оружје за одмазда

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
776
Поени од реакции
1.042
Кај муслиманите не е. Затоа европа ќе биде муслиманска.
Тешко, ќе има револуција и ќе се забрани Исламот целосно бидеќи кога ќе стасаат голем % на наеселените, ќе почнат да бараат Шеријат и да вршат притисок кон останатото население, бидеќи тоа им е во верата - неверниците да ги убијат, жените да му ги ебаат. Казната за напуштање на Исламот е смрт. Нема да успее таква религија долготрајно во Европа. СЛАВА НА ИЗРАЕЛ!
 

YuZe

Fortune favors the Brave
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.268
Поени од реакции
1.091
Тешко, ќе има револуција и ќе се забрани Исламот целосно бидеќи кога ќе стасаат голем % на наеселените, ќе почнат да бараат Шеријат и да вршат притисок кон останатото население, бидеќи тоа им е во верата - неверниците да ги убијат, жените да му ги ебаат. Казната за напуштање на Исламот е смрт. Нема да успее таква религија долготрајно во Европа. СЛАВА НА ИЗРАЕЛ!
Бараат, лол, веќе има Шарија во Британија, кога имаш сила, не бараш, кажуваш. Ама си заслужија и нека си го јадат сега.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom