Секс школо

Член од
8 декември 2010
Мислења
84
Поени од реакции
16
Другарка моја побара помош од мене и ме праша да се распрашам...ќе го кажам ова во буквален начин бидејќи неможе поинаку..имала секс со дечко и ама не ја скинал туку да кажеме до пола и го стаил хахаха...незнам што како важно не е скината а они го имаат правено тоа 2-3 пати така...фората е што типот без кондом тоа го правел...и сега главното прашање беше има некаква опасност од било што? и ве молам без заебавање,смеење и се тоа шо побрзо со одговор за да и кажам...ајт позз

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Другарка моја побара помош од мене и ме праша да се распрашам...ќе го кажам ова во буквален начин бидејќи неможе поинаку..имала секс со дечко и ама не ја скинал туку да кажеме до пола и го стаил хахаха...незнам што како важно не е скината а они го имаат правено тоа 2-3 пати така...фората е што типот без кондом тоа го правел...и сега главното прашање беше има некаква опасност од било што? и ве молам без заебавање,смеење и се тоа шо побрзо со одговор за да и кажам...ајт позз
Нема никаква опасност, секоја вагина има различен химен, можда со тек на време ќе се „отвори“ и ќе биде се во ред. Патем, кога веќе ти го кажала овој интимен проблем, прашаја колкав му бил на тој дечкои, чисто сумљам да е од големината.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Не бе, нема да се смееме...уживај.:pos:
Таа е полускината сега ито без кондом.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Тие што не му помагаат на човеков нека не коментираат и нека не му одмагаат .

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Има се разбира. Може да ја праша со кој има предходно имала однос, ама па тоа е ситница. Ако имал дечкото навика да си клецка без заштита, можно е да закачил нешто. Ама па коа ќе видиш пред Нова Година сме, време на подароци. Еден букет кламидија - мала пажња, не е на одмет. Не велам сигурна дека е работава, далеку од тоа, ама постои мала, малецка веројатност. Да не заборавам, ако свршил во неа, можно е да си лулат бебче на есен.
Се најдобро.:)

L

.Lost Angel.

Гостин
Веќе подоле ако не виде веќе пишаа нешто а друго што јас ќе додадам да и кажеш на другаркати следниот пат со кондом без кондом може да си прави после мекици (y) како и да е според ова што го кажуваш на другаркати повеќе од 16 год не и давам ама како и да е не е важно сега тоа колку год има туку без кондом секс не ! од прва причина сите ја знаете може да остане трудна а како 2 може да фати xxx болест така да памет во глава деца а не доле (y)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Од кај е сигурна дека не е скината? Некои девојки немаат химен, па она може да си се ебава колку сака со мислење дека не е скината .
Можеби има опасност од болести, бидеќи односот бил без кондом. Тука ти се 50-50 шансите, во зависност од дечкото.
А и може да е бремена.
Како бе може имала однос 2-3 пати а да не е скината.
Кажи и нека си купи за следен пат кондоми, стотче се тие, и се ептен малце за разлика од парите за абортус што ќе ги даде, или недај боже, да го роди.

Член од
8 декември 2010
Мислења
84
Поени од реакции
16
Значи и на двајцата им било прв пат ова да го прават и се договориле до одредено време од кај да знам,да не го прават целосно и до сега 2-3-4 пати го имаат правено буквално ко што кажав во предходниот пост,и да и нема свршено типот ниеднаш во неа,сеа главното прашање...значи не е скината,не и свршил,машкото е без кондом и не го прави така кажано до крај...има ли некаква опасност? и ако има која е таа?

P

Princ

Гостин
Значи и на двајцата им било прв пат ова да го прават и се договориле до одредено време од кај да знам,да не го прават целосно и до сега 2-3-4 пати го имаат правено буквално ко што кажав во предходниот пост,и да и нема свршено типот ниеднаш во неа,сеа главното прашање...значи не е скината,не и свршил,машкото е без кондом и не го прави така кажано до крај...има ли некаква опасност? и ако има која е таа?
Брат, скината-нескината, ебана е. Аман да завршиме со тоа.
Значи има опасности од секс без кондом, дури и да не сврши во неа. Болести, па и трудноќа. Јас не сум гинеколог ама можам да погледнам.

S

Sagan

Гостин
Друг пат со кондом да прајте секс, освен ако не сте упорни да затрудните или да си пренесете некоја ппб.

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Значи девојкава сака да се еби ама не сака да се скини.. И ти самиот ни рече да не се заебаваме и смееме, ама на првиот пост слатко си се изнасмеј самиот :) Иначе има опасност од СПБ како што кажаа во претходните постови, а чим не свршил нема бебе. Поздрав

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Прво и основно при незаштитен сексуален однос првенствено секогаш постои опасност од сексуално преносливи болести. Потоа исто така и од бременост. И се ова без разлика дали "пријателот" ќе влезе цел, пола или четвртина.
И вакви работи се прашуваат пред, а не после чинот, бидејќи ако се случило нешто сега џабе е се. Не за џабе рекле после ебење нема каење.

Sent from my Nexus

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Кажи и нека си купи за следен пат кондоми, стотче се тие, и се ептен малце за разлика од парите за абортус што ќе ги даде, или недај боже, да го роди.
Стотче кондоми!! Многу е тоа, јас си го завиткувам во лист од лозница и брка работа, додуше пецка по малце али стотче по стотче и поткровје така кренав.

Kajgana Shop

На врв Bottom