- Член од
- 13 март 2014
- Мислења
- 691
- Поени од реакции
- 142
Здраво на сите
Конечно по многу години страв од болка највеќе, вчера го доживеав првиот пат
Не болеше воопшто како што очекував, некои 2-3 секунди и потоа ми беше убаво никаква болка
Ама бев опуштена и цврсто решена, реков и да боли денес го правам нештово доста е веќе среќа не болеше многу
Е сега прашањето ми е зошто кај мене не потече крв ? Дали е можно да не сум скината до крај или се дешава и да нема крв?[DOUBLEPOST=1561819286][/DOUBLEPOST]
Јас сум 1992 па тек сега го имав првиот пат..од страв не од друго
Конечно по многу години страв од болка највеќе, вчера го доживеав првиот пат
Не болеше воопшто како што очекував, некои 2-3 секунди и потоа ми беше убаво никаква болка
Ама бев опуштена и цврсто решена, реков и да боли денес го правам нештово доста е веќе среќа не болеше многу
Е сега прашањето ми е зошто кај мене не потече крв ? Дали е можно да не сум скината до крај или се дешава и да нема крв?[DOUBLEPOST=1561819286][/DOUBLEPOST]
ХахахахаДругар гледам бараш да одкупиш нешто ама моментално на пазарот тоа можеш да најдеш само 2002 и тоа ако ти се посреќи да бидеш прв газда.Во принцип се што е над 2003 веќе имаат направено голем сервис со се каиши,филтри уље значи комплетен сервис.Посекако ќе те фати и закон незнам дали можеш да регистрираш такво нешто овдека кај нас.А мора ли баш да си прв газда гледам имаш пишано во 25 теми на форумов .Јас еве од мое лично искуство не сум прв газда ама и со втор газда па напраив 340,459 км досега ни уље течело ни ништо притоа многу пати е на канал ставена топ е нема никаков проблем .Што толку си запнал од салон па од салон.Овде посекако нема да најдеш тоа ти потпишувам јас со 2 раце.Ако пишеш на уште повеќе теми ќе си го оправдаш никот сам .
Јас сум 1992 па тек сега го имав првиот пат..од страв не од друго