Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
Член од
17 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Ne sum za toa ne bi sakala da bide sex za edna vecer,moze ako se poznavame doooolgo pa taka si go imame merakot eden na drug pa aj da padne sex,inaku nekoj sto prv ili vtor pat go gleam u zivotov nema sansa:pipi:

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
Женски... дали сте за секс за една ноќ, и зошто?

Овде ги прашувам девојките дека за машките сум сигурен дека сакаат. Ево јас лично, многу сакам, иако е често е тешко да се оствари. Пред се мора да истакнам дека сум против сите предрасуди од типот дека дечко кој сака многу секс е фраер, а ако девојката сака многу секс е лошо. Едноставно не е точно, сите го сакаме сексот. Особено ако не сакате ме интересира причината, дали се овие предрасуди, дали е стравот дека ќе бидете означени од околината, едноставно не сакате (љубов, мора емотивно да се поврзите и слично) или пак нешто друго. (ево да е поинтересно ставам и анкета која не е јавна )

п.с. вчера ја постирав темава со сличен наслов ама заради интернетов по грешка ја постирав два пати, па и двата наслови ми се најдоја во Канта. Ако отиде и оваа јбг...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Ne e losa ideja za seks za edna vecer... plus ako zivees na sever vo Finska kade vecerta trae 6 meseci.... ehaaa

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
Не бе..секс без љубов=љубов без секс= ноуу! :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе зш да не бе.. и на тебе убаво и на нее убаво... :toe::helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Секс за една вечер...каунт ме ин...

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Несакам да ми се случи и ако има шанси нема да го дозволам тоа,но не значи дека нема да ми се случи.Се е можно во денешно време:toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Несакам да ми се случи и ако има шанси нема да го дозволам тоа,но не значи дека нема да ми се случи.Се е можно во денешно време:toe:
ти не го сметај као стрикно секс...сметај го као...хмм...мување..само боље, со више романса...двете се за една вечер, и по двете си слободен/а за врска...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
ehhh sekoja vecer mi e takva sex za edna vecer...
preku ... mi e dojdeno veke:)
...Vreme e da si fatam nekoja za ozbilno veke imam potreba od cuvstva nekoj da te gusne nezno da te bakne da ti prati poraka u tri sabajle deka te saka...ehhh zaboraviv kako izgleda toa...:(:(

Член од
28 јули 2008
Мислења
12
Поени од реакции
1
Zapoznav edna devojka na rabotnoto mesto i se na se pravevme 20 min muabet.Istata vecer posle rabota prodolzivme na Vodno i ottogas ne se vidovme-seksot bese neverojaten pa sega vie razmislete

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Не фала, иам. И тоа за повеќе вечери. И туку така... Ајде да се плеснеме и ај чао пријатно... Хм... Не ми еволуирала сексуалната желба ниту моралниот интегритет до тој степен.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
poveke pali nesto novo i tugo, taka da bez lazen moral teloto samo si kazuva sto saka poveke.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Секс за една вечер само за на одмор го практикувам, иначе вака послабо. Увек доаѓа уште еднаш ако не сум на одмор.

Кај сите е така, освен ако таа или јас не сме зафатени ЉОЉ

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
нЕ,страхувам да не се затрескам ... =) и после шо прајме...?

Kajgana Shop

На врв Bottom