- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.702
- Поени од реакции
- 27
Си имаш ебано во камион?
He,he toa bese mala sala Fortune no sepak ke se potrudam nakratko da ti odgovoram.Ako ima sonnce odime na hauba,ako vrne na zadno sediste,ako e oblacno pola na vnatre pola nadvor,ako vrne sneg na predno-potoplo e,ako grmi imas pravo premnogu e strasno i ako duva veter definitivno na rezervna guma cisto zaradi stabilnosta:smir: .No sepak mislam deka golema uloga vo seto ova igra i mestopolozbata.Mislam deka bev dovolno kratok i jasen :smir:Fortune напиша:Временските услови? Ако има сонце не е погодно за секс во кола? Ако врне е најубаво? Ако е облачно може само орален да падне? Ако врне снег е премногу студено за секс? Ако грми ќе е премногу страшно? Ако има силен ветар нема да сте раат?
Или мислеше на нешто друго?
Не ти се погодил дечкото или па ти незнаеш како да се снајдеш. Ако било се` погодено, ќе имаше подруго мислење ...BadGirl напиша:definitivno kola najlos izbor sum imala poveke pati ali ic ne mi bese po kejf
Најубаво кога врне...Капки тропаат на лимот, прозорците се тотално замаглени, капки течат по нив, романтика за сите пари, ја загрева додатно ситуацијата...Fortune напиша:Временските услови? Ако има сонце не е погодно за секс во кола? Ако врне е најубаво? Ако е облачно може само орален да падне? Ако врне снег е премногу студено за секс? Ако грми ќе е премногу страшно? Ако има силен ветар нема да сте раат?
Или мислеше на нешто друго?
За стаклата... Ке оставиш по околу 1 прст подотворени да може да циркулира воздухот (или ако има шибер малку задниот дел нагоре)... И немај гајлеSCORPIO__20 напиша:Предните седишта ми се идеални за секс во кола па можеш со брзи покрети да се префрлиш на задните два..
А и стаклата ми се замаглуваат многу брзо макар еве и лето е се замаглуваат до сеа 2 пати ме прашуваат со кого сум бил во кола
инаку зошто па да не во кола и надвор од кола и тоа е убаво ако знаеш да си го направиш ти сам и твојот партнер