Секси мажи во долна облека

15175340-sepia-toned-portrait-of-a-hunky-male-model-in-nostalgic-outdoor-rustic-setting.jpg

15017917-sexy-portrait-of-a-very-muscular-shirtless-male-model-in-underwear-against-white-wall-in-sensual-pos.jpg

15781539-sexy-portrait-of-a-very-muscular-male-model-in-underwear-leaning-against-car-in-sensual-pose-in-sepi.jpg

11558991-a-young-and-fit-male-model-posing-his-muscles.jpg

12812886-sexy-portrait-of-a-hot-buff-male-fitness-model-pulling-at-his-bikini-briefs-on-the-beach.jpg

9893313-portrait-of-a-hunky-shirtless-male-model-outdoors.jpg

Мајчице Олимпијо
smiley_tongue.gif

Шо мајчице Олимпијо, види шо те прашува дечково, а ти шо си му одговорила, а сега тука постираш такви слики, па нели ти се одбивни вакви дечки . А мор Пумо ти ако знаеш шо сакаш и ја ќе се сликам и ќе стаам слика :pos:

П
Ова да не ти е одбивно
nickauger.jpg

Да одбивно ми е. Не сакам мускулести мажи, ниту пак со пивски стомак. Сакам стомаче :love:
--- надополнето: 13 декември 2011 во 01:35 ---

Многу луѓе се одлучуваат на таков чекор, колку и да ни биде на нас ,,гнасно,, само не очекувај дека на форум некој ќе си дозволи да го линчуваат :)

Шо мајчице Олимпијо, види шо те прашува дечково, а ти шо си му одговорила, а сега тука постираш такви слики, па нели ти се одбивни вакви дечки . А мор Пумо ти ако знаеш шо сакаш и ја ќе се сликам и ќе стаам слика :pos:
ajde , ajde nie nestrplivo cekame nova fotosesija:pipi:

Puma, pls reci deka ne znaes sto sakas:свиркам:

Па кај да најдам таков маж на нетов, со малце стомаче, ама стомаче, не мев, и се останато така мускулчиња ?? :) Затоа си плакнам очи со други работи, а кај Олимпија имаше една сликица... не кажувам која. :)
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 02:21 ---
ajde , ajde nie nestrplivo cekame nova fotosesija:pipi:

Puma, pls reci deka ne znaes sto sakas:свиркам:

Знам.

Пред викенд ѕирнете ги 10те најплатени машки модели у долна облека :vozbud:

1.David Gandy
David-Gandy-Dolce-and-Gabbanas-Underwear-iPhone-Wallpaper-Download.jpg

2.Lars Burmeister
hugo-boss-black-underwear-fw-2010-lars-burmeister-by-peter-lindbergh-3.jpg

3.Gabriel Aubry
GABRIEL-AUBRY-ENJOYS-A-BATH-SHEET.jpg

4.Noah Mills