Не се заебавај R-Type го имаш превртено? Ју санава бич.П.С: Заборавив најважното...флипери
Oвој сум го вртел по два пати.Arcade Longplay [063] R-Type
http://www.longplays.netPlayed By: T-0815 -Disclaimer: Most videos by World of Longplays use SaveStates!www.youtube.com
Два пути по ред, 20 души ме гледаа....чудесија беше тоа. По втор пут беше толку брзо што кочеше машината хахахах. После месец дена го сконтаа и други, и почнаа да го вртат и они. Коцките беа доста заебани, неколку дена сум се ебавал таму.Не се заебавај R-Type го имаш превртено? Ју санава бич.
Da si ebesh vekot... ja zaboraviv deka mlekoto porano se vareshe!!!Прегледај го приврзокот 226432
Нутела може вода да му носи, од овие ,сервис чаши направивме дома за 5 колена унапред.
Прегледај го приврзокот 226433
Вакви и сокчиња имаше. Најмногу ги сакав.
Прегледај го приврзокот 226434
Над 100тина касети имам вакви за видео, МРТВ може да ми позавиди колку народни приказни и детски емииси имам дома. Комотно винтиџ тв можам да отворам.
Прегледај го приврзокот 226435
Исто вакво имав, и уште го имам. Кога ќе одам дома ќе го побарам хахаха. Бомебер мен, Супер Марио, таа со гуските, со тенкови и тули имаше....
Прегледај го приврзокот 226438
Олд б'т голд, и требеше да го свариш, кајмакот омилен ми беше.
Прегледај го приврзокот 226439
Овие се лепеа со охо ухо незнам како се викаше. До 2000та два имав собрано.
Имав и еден календар 2000/1 од специјална единица, ден денес го чувам.
Па сега само од овие тетрапак има што не се варат, не сум видел сеа за варење во маркетиве.Da si ebesh vekot... ja zaboraviv deka mlekoto porano se vareshe!!!
Зависи каде, знам млекари кај не се става ништо. Ама пошто е стерилизирано и полнето во стерилна средина нема контакт до бактерии и габи и е потрајно. А дека се вадат мастите и се тура палмино имам слушано за некои....колку е точно незнам. Затоа Не пиј млеко и мирна главаБар порано знаеш дека пиеш млеко, пресно, ова сега што прашоци му дотураат којзнае. Ни се расипува, ни ништо. Отворено може со недели да стое.
Eeeee Nik Sloter... radi nego ednash kupiv havajka!- Крешо и француската жандармерија филмовите (не ми текнува како се викаше)
- Цртаните филмови за козаците
- Tropical Heat
- Цртаните филмови: Микроби, Лошото детиште Хуго (не ми текнува како се викаше цртанот), Були Були, Пожарникарот Сем, Мразулко, Ле Пјаф, Кловнот Бозо
И коса да не пушти?Eeeee Nik Sloter... radi nego ednash kupiv havajka!
Два пути по ред, 20 души ме гледаа....чудесија беше тоа. По втор пут беше толку брзо што кочеше машината хахахах. После месец дена го сконтаа и други, и почнаа да го вртат и они. Коцките беа доста заебани, неколку дена сум се ебавал таму.