antitalent
idiotizam i renesansa....
- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 182
- Поени од реакции
- 6
da me boli cev vise ne svirime u kastro nikat nemisla radi tripeda mi ojde bendot inace da prijaveni sme i ke svirme na rokfest
Тоа што не сте си се слушале на сцена, многу лесно се решава, само ако имаш желба да подразмислиш малце(мноогу малце), пред да почнеш да трескаш глупости за Трипе... :smir:znaci eve jas ke vi kazam ako treba da praite nekat svirka u kastro i tonec vi e tripe otkazetese!!!znaci neznam vie napret kako slusavte ama nie pozadi ama bas nikoj niso ne slusase i ke bide loso isvreno epa ke bide normalno koa tapanarot ne slusa gitari jas ne go slusav pero ni on mene i ke se brkame pa ke se brkame normalno
jbg losa svirka...
da se resava ako na tripe mu tekne da ukluci monitori ne sum glup ebate!!!Тоа што не сте си се слушале на сцена, многу лесно се решава, само ако имаш желба да подразмислиш малце(мноогу малце), пред да почнеш да трескаш глупости за Трипе... :smir:
Брат трипе општо за ништо не го бива.... секоја свирка таму има некакви проблеми. Минатиот пат Hall of Sins кога свиреа освен тапанот и пеачот јас ништо друго не слушав, на демо фест исто беше. Не бев вчера али можам да замислам како било...плус чоекот не разбира основни ствари за компресори, еквилајзери и панери...кој паметен става full pan на гитарите. Ја лично на свирки увек сум у прв ред и секогаш ја слушам само гитарата на страната на која што сум.
BTW http://plagij.at/index.php?sajt=more&id=3446 само ова најдов за рок фест, а и богами далеку е за да кажуваат распоред.
brat da ti kazam i tebe distorzijata na promocijata ne ti bese neso...Не е до Трипе али ај. Хал оф синс не знаат да си наместат звук на гитари, лошо звучат гитарите нивни и на снимка а у живо уште бетер,а сите што звучат лошо во кастро е само ради тоа, Трипе сите ги мести исто, не е да е другар со некој па за инат на другите да им расипе. Свирење на сцена е искуство, не е проба во гаража.
Совет за сите. Научете си ги инструментите и педалите па после свирете. Не обвинувајте некој друг.
А муабетот за во МКЦ ќе ви кажам дека е многу полошо од Кастро, тоа е факат.
Што треба да размислувам бе брат, ако сум пуштен на 7 гласноќа на 200 ватен Рандал, а бубњарот ништо не ме слуша??? Да не е до мене случајно? И Звер со Маршалот, истиот муабет, Ти размисли малце, само малце, до кого е тоа, важи?:smir:Тоа што не сте си се слушале на сцена, многу лесно се решава, само ако имаш желба да подразмислиш малце(мноогу малце), пред да почнеш да трескаш глупости за Трипе... :smir: