C
CoolIris
Гостин
Не можам да го гледам....ми иде да му опалам три четири шамарчини. И пак нема да му дојде паметот. Овој не е за ракомет!!!ВИДИ ГО ТАЛЕСКИ, ЕДНОСТАВНО ВИДИ ГО
Не можам да го гледам....ми иде да му опалам три четири шамарчини. И пак нема да му дојде паметот. Овој не е за ракомет!!!ВИДИ ГО ТАЛЕСКИ, ЕДНОСТАВНО ВИДИ ГО
Да не полниме тема, слободно обратете се во порака за Bilbobaggins seoski rukomet masterklasЗамисли нашата прва постава ќе загуби од трета постава на Шведска. Ок, знам што е Скандинавија кога е во прашање ракометот, ама и нашиве беа прилично високо у облаци кога е во прашање квалитетот на македонскиот ракомет.
Гарант второ полувреме, Лазаров, Стоилов и Пешевски ќе дадат се од себе за да не вратат во игра. А ако не биде така, ќе ги повлечат и ќе играме со трета постава и ќе загубиме со двоцифрен број разлика, зошто нели си ги штедиме силите за со Чиле (за со Чилееееееее, а Чиле двапати го победовме). О, Боже.
Автоматски споено мислење:
Ако ми збориш за Ване, чоеков игра на крило, игра на пикер.... од сите позиции ни даде гол!!!
Се сомневам и дека сам си го има направено детето, најискрено.Не можам да го гледам....ми иде да му опалам три четири шамарчини. И пак нема да му дојде паметот. Овој не е за ракомет!!!
Со асистенција од КузмановскиСе сомневам и дека сам си го има направено детето, најискрено.
Не е. И мрежата позади голот има душа, греота е да се избуши. Респект и за двајцатаНели е срамота за 44 минути Кузмановски и Талевски комбинирано да упатат 2 шута на гол?
Само тоа ќе го пишам.
Така може само една бедна и минорна ларва да направат која во иднина може да стане еден обичен црв и ништо повеќе. Им ебам све неспособно.Со асистенција од Кузмановски
На тренинг во Египет.Така може само една бедна и минорна ларва да направат која во иднина може да стане еден обичен црв и ништо повеќе. Им ебам све неспособно.
Абе на параолимпијада да не не викнаа?