Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

Н

'Никола'

Гостин
Робен за евентуално финале со Германија :
"Доколку ја добиеме Германија, ќе бидам уште помотивиран. Не смеам да си дозволам пораз од Германија бидејќи моите клубски соиграчи ќе ме зафркаваат цела сезона".
:pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да бе, ќе му викаат ние освоивме барем нешто, ти ништо. No offense :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Аи да, забораив :) Али коа праимe муабет за големите пехари. ХА ! :)

Н

'Никола'

Гостин
^ За голем пехар (иако Бундес Лигата не е воопшто мал), ќе почекаме догодина, повторно ќе атакуваме на ЛШ, а зошто и да не ја освоиме.
А за зафркавање после светсково, дефинитивно на Рибери маста ќе му ја извадат, само нека се вратат Германциве.:)

P

PoisonLady

Гостин
Робен за евентуално финале со Германија :
"Доколку ја добиеме Германија, ќе бидам уште помотивиран. Не смеам да си дозволам пораз од Германија бидејќи моите клубски соиграчи ќе ме зафркаваат цела сезона".
:pos:
Ооооо гревче :) Ај сеа дај ми линк од ова :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
^ За голем пехар (иако Бундес Лигата не е воопшто мал), ќе почекаме догодина, повторно ќе атакуваме на ЛШ, а зошто и да не ја освоиме.
А за зафркавање после светсково, дефинитивно на Рибери маста ќе му ја извадат, само нека се вратат Германциве.:)
Знаев дека ова ќе ми одговориш. Ај да се надеваме дека пак јас и ти ќе се ,,степаме'' на 24фудбал ко годинава, вие на поправен, ние на историска одбрана на титулата :wink:

P

PoisonLady

Гостин
Знаев дека ова ќе ми одговориш. Ај да се надеваме дека пак јас и ти ќе се ,,степаме'' на 24фудбал ко годинава, вие на поправен, ние на историска одбрана на титулата :wink:
Чекај чекај чекај...ти си тој што за финалето од ЛШ беше во дуел со Никола_ПП???
Ако си ти,за финалето стварно ќе ти го пуштам пак Никола ама овој пат остро ќе биде :)
(само што вие нема да идете до финале)

Н

'Никола'

Гостин
Толку сум предвидлив бе? Не играм повеќе.:)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Чекај чекај чекај...ти си тој што за финалето од ЛШ беше во дуел со Никола_ПП???
Ако си ти,за финалето стварно ќе ти го пуштам пак Никола ама овој пат остро ќе биде :)
(само што вие нема да идете до финале)
Да де, јас сум тој. А што сега не беше остро? :icon_lol:
Него немој да си толку сигурна, дан ни се најдете повторно на патот :icon_roll

Толку сум предвидлив бе? Не играм повеќе.:)
Те научив веќе, од дуелот на 24фудбал навака :)

п.с. Не сме ептен офтопик, нее. xD

Н

'Никола'

Гостин
Да де, јас сум тој. А што сега не беше остро? :icon_lol:
Него немој да си толку сигурна, дан ни се најдете повторно на патот :icon_roll

Те научив веќе, од дуелот на 24фудбал навака :)

п.с. Не сме ептен офтопик, нее. xD
Ако ви се најдеме, следува sweet revenge.:)
А за офтопик галје ти е, секако никој нема 5 сатот е.:)
Ај доста е стварно да одам да спијам, да не не станам за натпреварот утре, ќе летаат глави оти.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
^Да бе нема никој, само вие не спиете во 4.
И за каква одмазда зборувавте? Изгледа ужасно халуцинирате :) (се шалам)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Хехе....Робен....ама тешко на Рибери....:pos: ќе го скапат од зафркавање Германциве,,,,

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
До сега оди се како подмачкано, се надевам така ќе биде и во финалето против кого и да биде.

Финалееее

Hup Holland Hup

Kajgana Shop

На врв Bottom