Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
А каде замина онаа Анфем? Утре нека биди тука да се пресметаме

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Аууу намќор народ,леле лелее...Лелеее лелелеелелелеееее.....Шо се сторивте бе,грдо народче мало..Лелелелелелелеле...Какви сте никакви безвредни...Лелелелелелелелелеле...Ааууу намќоришта,све кој од кој поголеми...Цццц,лелелелелелееее..Ауууу... :coffee:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А нашиве медиуми, ко да пратиле новинари директно на сред фронотот југословенски,па директно, со пренос во живо , дигаат цена:

Македонија има премалку жители. Од тој аспект гледано, статистички се зголемуваат жансите секој идиот да излезе на телевизија...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А те тера тебе некој да ги читаш моите коментари?

Не. Понекогаш демократијата е заебана работа...

Знам дека не разбираш.
Не, но неможам да не ги читам коа 90% од коментарите у темата за настанот за кој викаш дека не ти е гајле се твои.

Баш глеам дека не ти е гајле...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Аууу намќор народ,леле лелее...Лелеее лелелеелелелеееее.....Шо се сторивте бе,грдо народче мало..Лелелелелелелеле...Какви сте никакви безвредни...Лелелелелелелелелеле...Ааууу намќоришта,све кој од кој поголеми...Цццц,лелелелелелееее..Ауууу... :coffee:
Заврши?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Таруно, не заебавај, жити леб...
Те прашувам ве директно зошто толку те погодува ова !?

Невозвратена љубов, сите жени се курви психологија, многу ќотек као мал... чисто да дојдеме до коренот зошто тебе ова толку ти смета.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не, но неможам да не ги читам коа 90% од коментарите у темата за настанот за кој викаш дека не ти е гајле се твои.

Баш глеам дека не ти е гајле...
Лесно е. Гледаш лево, пишува Абадон.

Скролуваш надолу.

Следниот пат, повторно истото. Од неколку обиди, би можел да успееш, иако не делуваш како посебно интелегентна личност...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Не завршив..Лелелелелеллелееее,аууу ццц....Лелелелелелелеееиииии!!!!Ццццц...
Добро.......доволно е засега. Или честитај или тргни против овие што честитаат (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Те прашувам ве директно зошто толку те погодува ова !?

Невозвратена љубов, сите жени се курви психологија, многу ќотек као мал... чисто да дојдеме до коренот зошто тебе ова толку ти смета.

Мислиш дека за да ја исмејуваш глупоста треба да имаш посебна причина?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мислиш дека за да ја исмејуваш глупоста треба да имаш посебна причина?
Секад треба да имаш посебна причина зошто исмејуваш нешто, зошто инаку би било дека исмејуваш ради реда, од што не знаеш што со себе... Плус твоето не е исмејување него е безобразлук... „црнци на Петкана...со неа да играм...“ бре, бре, бре... дај кажи си... искрено.. ми пречи затоа што ... (дополни тука самиот)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сашко е веќе познат, главна улога во филм
Кум?

Однесено со виорот?

Кој беше Сашко?
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 02:29 ---
Секад треба да имаш посебна причина зошто исмејуваш нешто, зошто инаку би било дека исмејуваш ради реда, од што не знаеш што со себе... Плус твоето не е исмејување него е безобразлук... „црнци на Петкана...со неа да играм...“ бре, бре, бре... дај кажи си... искрено.. ми пречи затоа што ... (дополни тука самиот)

Батали, ми се смачи, а и ми спадна јадењето, ќе си легнам. Инаку, сеуште си добро дојден на собиранката во Битола, ако треба ќе им честитам на Сашко и Петкана, вака јавно, се во име на гостопримството...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Лесно е. Гледаш лево, пишува Абадон.

Скролуваш надолу.

Следниот пат, повторно истото. Од неколку обиди, би можел да успееш, иако не делуваш како посебно интелегентна личност...

Го расипав скролот на темава за да те избегнам, пак се појауваш. Толку си досаден!

И пак се правиш smartass со обид да ме навредиш, односно обид у кој се обидуваш да се направиш паметен а испаѓаш тоа на што јас не ти делувам !?

Ајт, не вреди со тебе да се дискутира.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И пак се правиш smartass со обид да ме навредиш, односно обид у кој се обидуваш да се направиш паметен а испаѓаш тоа на што јас не ти делувам !?
Навистина, тешко е човек тебе да те навреди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom